• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar benimde dün kanama oldu kahve başlayıp pembe ye döndü âdet sancısı da olunca çok korktum hemen doktora gittim neyseki normalmiş hatta doktor daha küçük kalp atışı duyamayiz dedi ama duyduk çok şükür tüp Bebek doktorum da coraspini bıraktırdı iki hafta sonra tekrar kontrol e gidecem kahve leke hala az az geliyor inşallah sağlıkla ilerler 🤲 Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 💕

İnşallah canım sağlıkla duyarsın güzel haberlerini alırsın🙏 Benim aslında cmts doktor kontrolüm ama dayanamayıp kan vermiştim pazar günü 21.240 çıktı beta.Bu kadar yüksek çıkınca korktum açıkçası dış gebelik mi diye . Hemen pzts doktora koştum . Neyseki gördük bir de 5+2 olması gerekirken 5+ 6 çıktı önden gidiyormuş azcık 🙏
Bende 10 Aralıkta oldum perşembe günü gidiyorum inşallah duyabilirim🙏🏻 cuma günüde kan verdim 21563 geldi acaba ikisi mi tuttu merak içindeyim🤭🥰

Benimde en çok aklıma takılan bu sıkışık olmak. Bakalım yaşayıp görcez ama 1 ltre yada yarın kitre içmek yeterli olmazmı ya 😬
Oluyor oluyor ben öyle abartmışım ki dün 1.5 litre içtim nerdeyse işleme almadan önce bi kontrol yaptı hemşire dedi ki 2 bardak boşaltın 😂😂 sonra gittim boşalttım bi süre daha beklettiler o ara da gene çok fena sıkıştım baktı tam girdikten sonra gene çok fazla 2
Bardak daha boşaltın dedi yani boşuna içmişim zaten 7 bardak felan içtiysem 4 ü gitti yani 😂😂😂 sonra da aşağıdan yukarıya biraz beklemiştim yukarda 20 dk zor dayandım yarım saat ya dinlenme normalde ben aşağıda da baya dinlendiğim için dayanamadım gittim tuvaletime

Benimde en çok aklıma takılan bu sıkışık olmak. Bakalım yaşayıp görcez ama 1 ltre yada yarın kitre içmek yeterli olmazmı ya 😬
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ancak her şerde bir hayır vardır ve bir bildiği vardır rabbimin hastalığı engel koydu belki de. Bolca c vitamini tüket iyice toparla vücudunu bağışıklığın düşmesin çünkü bu hastalıkta basit değil.🙏🏻 Ben yarım lt içerken sıkıştım canım aşırı içmeye gerek yok yaa rahimi net görmesi yeterli içip yürüdüm aldılar zaten rahat geçti☺️

Oluyor oluyor ben öyle abartmışım ki dün 1.5 litre içtim nerdeyse işleme almadan önce bi kontrol yaptı hemşire dedi ki 2 bardak boşaltın 😂😂 sonra gittim boşalttım bi süre daha beklettiler o ara da gene çok fena sıkıştım baktı tam girdikten sonra gene çok fazla 2
Bardak daha boşaltın dedi yani boşuna içmişim zaten 7 bardak felan içtiysem 4 ü gitti yani 😂😂😂 sonra da aşağıdan yukarıya biraz beklemiştim yukarda 20 dk zor dayandım yarım saat ya dinlenme normalde ben aşağıda da baya dinlendiğim için dayanamadım gittim tuvaletime
Burada yarım litre içmek bile işe yarıyor diyorlar ya bende bakalım önümüzdeki ay nasıl uapcam birde beklemek var dediğin gibi işlemden sonra 😬

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ancak her şerde bir hayır vardır ve bir bildiği vardır rabbimin hastalığı engel koydu belki de. Bolca c vitamini tüket iyice toparla vücudunu bağışıklığın düşmesin çünkü bu hastalıkta basit değil.🙏🏻 Ben yarım lt içerken sıkıştım canım aşırı içmeye gerek yok yaa rahimi net görmesi yeterli içip yürüdüm aldılar zaten rahat geçti☺️
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah geçer giderde bakalım hayırlısıyla. Zaten 1 hafyada 1 file limonu bitirdim meyveside ayrı🤣
Bence de yarım içip sonra yürümek mantıklı 🥰

Bende 10 Aralıkta oldum perşembe günü gidiyorum inşallah duyabilirim🙏🏻 cuma günüde kan verdim 21563 geldi acaba ikisi mi tuttu merak içindeyim🤭🥰
Canım bende ondan korktum bir de ikiz mi diye tek kondu bana pgtli hatta doktora sonucumu söyledim ikiz olabilir mi dedi betan çok yüksek dedi ama tek çıktı . Belki senin ikizdir canım normalde bu tarihlerde en fazla 7 bin oluyormuş sanırım .

Burada yarım litre içmek bile işe yarıyor diyorlar ya bende bakalım önümüzdeki ay nasıl uapcam birde beklemek var dediğin gibi işlemden sonra 😬
Yok ya abartmayın benim gibi 😂😂 dedikleri
Çok doğru 2 3 bardak ideal beklerken de insan zaten geliyor bide boşaltmak ve sıkışmak daha zor orda en azından su var sebilde içiyorsun tamam. Niye kendimizi zorluyorsak bizde var hata😂😂 benim çok komikti
Yani toplamda içtiğim tüm suyu nerdeyse boşalttım zaten 😂

kızlar benimde idrar testim hep negatif cıktı. bugün transferimin 8.günü kan verdim 2 çıktı. malesef negatif. ilaçlarımı bıraktım. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. benimki olmadı

Ya bende 30 Aralıkta transfer oldum açıkçası kendimde bir belirti aramak istemiyorum ama haliyle düşüncesi oluyo bende hiçbir belirti yok hiçbir ağrı sızı acaba erken mi yoksa tutmadı mi çok korkuyorum
Bende 31.inde transfer oldum. Dün gece karın ve bacak ağrım vardı, regl döneminde olduğu gibi. Onun dışında bir ağrım olmadı, herkesde farklı oluyor. Arkadaşım da belirtiler 6 gün sonra başlamıştı ve sonuç pozitifti. İyi düşünelim iyi olsun insallah.

Bende 31.inde transfer oldum. Dün gece karın ve bacak ağrım vardı, regl döneminde olduğu gibi. Onun dışında bir ağrım olmadı, herkesde farklı oluyor. Arkadaşım da belirtiler 6 gün sonra başlamıştı ve sonuç pozitifti. İyi düşünelim iyi olsun insallah.
Bende ilk iki üç gün aynı şeyler oldu romatizma regl bacak ağrısı gibi bişey sızlama tarzı oldu benimde 30 Aralık

Canım bende ondan korktum bir de ikiz mi diye tek kondu bana pgtli hatta doktora sonucumu söyledim ikiz olabilir mi dedi betan çok yüksek dedi ama tek çıktı . Belki senin ikizdir canım normalde bu tarihlerde en fazla 7 bin oluyormuş sanırım .
Ayyy perşembe belli olacak canım çok heyecanlı🤭🥰

Kızlar ayın 29 transfer oldu bu gün 5 gün oluyor şimdi gittim test verdim sizce bu gün sonuçta doğruluk payı varımdır , dr 10unda kan testi ver demişti ama ben duramadım

Kızlar ayın 29 transfer oldu bu gün 5 gün oluyor şimdi gittim test verdim sizce bu gün sonuçta doğruluk payı varımdır , dr 10unda kan testi ver demişti ama ben duramadım
Çok erken değil mi henüz sizin için? umarım çıkar ama çıkmazsa da üzülmeyin erken olabilir çünkü. Ben 24ünde oldum hala test veremedim korkuyorum :(( perş test günüm ayın 5i

dondurulmuş her embriyo için tüp başına fiyat alınıyor, ama mesela çift embriyo transferi olmak isterseniz tek tüpte donduruluyor ve tek tüp fiyatı alınıyor, mesela ben çift embriyo istediğim için tek tüp fiyatı ödedim 2000 tl, ama kurumdan kuruma değişir bu fiyat bence, ödeme aylık değil yıllık oluyor
her transfer de yeni ücret demek, dondurulmuş embriyonun avantajı yumurta toplama için vakit kaybetmiyorsunuz extra ilaç almıyorsunuz 🙌
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım. Biz bu işi yaza doğru düşünüyoruz o nedenle merak içindeyim henüz doktorla görüşemedim diye. :) Peki dondurulmuş embriyonun herhangi bir dezavantajlı kısmı var mı taze transferden farkı var mı yani düşüğe neden olma riski vs gibi ?

Çok erken değil mi henüz sizin için? umarım çıkar ama çıkmazsa da üzülmeyin erken olabilir çünkü. Ben 24ünde oldum hala test veremedim korkuyorum :(( perş test günüm ayın 5i
Bilmiyorum beşinci gün bu gün , bazıları beşinci gün çıkıyor diyor , bilmiyorum 🤷‍♀️ çok korkuyorum bhcg 0 çıkacak diye

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım. Biz bu işi yaza doğru düşünüyoruz o nedenle merak içindeyim henüz doktorla görüşemedim diye. :) Peki dondurulmuş embriyonun herhangi bir dezavantajlı kısmı var mı taze transferden farkı var mı yani düşüğe neden olma riski vs gibi ?
rica ederim, laboratuvar iyiyse hiçbir farkı yok hatta daha iyi diye biliyorum

Back