• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Söyledim canım iptal oldu malesef negatif çıktığın ilk adetle yeniden başlarız dedi
her şey de var bir hayır, çok geçmiş olsun, kendine iyi bak bağışıklığını topla, Rabbimin vardır bir planı 🙌♥️

Cok üzüldüm sizin için fakat bunda da var bir hayr. Belki de tutunamkyacakti, sağlıklı olmanız çok önemli, geç olsun güç olmasın inşallah
Bende öyle düşünüyorum. Belkide dediğiniz gibi hastalığım tutunmasını engelleyecekti cünkü doktprum en ufak bir enfeksiyon engeller demişti. Hayırlısı inşallah 🤲🏼

Ben de transfer öncesi kan bakmadılar demek siz de baktılar hayırlısı buymuş. Transfer iptal mi yani😔
Kan değil ben sürüntü verdim öyle istediler evet iptal ilaçları bırakyorum bugün itibariyle

her şey de var bir hayır, çok geçmiş olsun, kendine iyi bak bağışıklığını topla, Rabbimin vardır bir planı 🙌♥️
Evet canım öyle diyoruz yapcaz birşey yok herşeyde bir nasip gercekten 🤲🏼💜

Kuzum benim de transferim carsamba gunu, bugun covid testi verdim. 1 haftadir burun akintim ve kuru oksurugum var, senin belirtin var miydi? Ben de mi covidim acaba?
Ben 1 haftadır griptim canım öksürük vardı o geçti ama 1 hafta önce çok ateşlenmiştim bir gece birdaha olmadım. Sesim kısıktı yani başım ağrıyordu bu tarz şeyler vardı

Düzeldim diye düşünüyordum ben ama söyledim hemşireye eşimde negatif ben tekrar test versem dedim. Ama makesef sağlık bakanlığı negatifte çıksa pozitif olanı dikkate alıyor diyor canım

arkadaşlarım merhaba. Bu gün ilk dr muayenemize gittik. 2 embriyoda tutunmuş. Minnoşların kalpleride oluşmuş ama sanırım kalp sesini duyacak kadar büyümemişler. Kalp atışlarını duyabilmek için 10 gün sonra tekrar doktorumuza gideceğiz.
Darısı tüm arkadaşlarımın başına.umarım minnoşlarımıla tamamına erdirebiliriz sürecimizi🙏🏻🧿

Back