- 22 Ağustos 2022
- 1.506
- 1.987
- 63
- 33
Yaaaa nasıl olur nasıl şansızlık olmuş hastamıydın peki
Kızlar covid testim pozitif geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar covid testim pozitif geldi
Ne diyorsun ne olacak simdi? Doktoruna söyledin mi?Kızlar covid testim pozitif geldi
Canim ya çok üzüldüm hayirlisi olsun benden hiç istemediler test falanKızlar covid testim pozitif geldi
Çok geçmiş olsun ben de hasta şekilde girdim ama transfere bizden test istemedilerKızlar covid testim pozitif geldi
Söyledim canım iptal oldu malesef negatif çıktığın ilk adetle yeniden başlarız dediNe diyorsun ne olacak simdi? Doktoruna söyledin mi?
Canim ya çok üzüldüm hayirlisi olsun benden hiç istemediler test falan
Çok geçmiş olsun ben de hasta şekilde girdim ama transfere bizden test istemediler
Bana da toplamada istemediler neden transferde istediler anlamadımEvet bizden de test istememişlerdi =(
Aslında anestezi alınan zaman toplama ben de anlam veremedimBana da toplamada istemediler neden transferde istediler anlamadım
Cok üzüldüm sizin için fakat bunda da var bir hayr. Belki de tutunamkyacakti, sağlıklı olmanız çok önemli, geç olsun güç olmasın inşallahSöyledim canım iptal oldu malesef negatif çıktığın ilk adetle yeniden başlarız dedi
Ben de transfer öncesi kan bakmadılar demek siz de baktılar hayırlısı buymuş. Transfer iptal mi yaniKızlar covid testim pozitif geldi
her şey de var bir hayır, çok geçmiş olsun, kendine iyi bak bağışıklığını topla, Rabbimin vardır bir planıSöyledim canım iptal oldu malesef negatif çıktığın ilk adetle yeniden başlarız dedi
Kuzum benim de transferim carsamba gunu, bugun covid testi verdim. 1 haftadir burun akintim ve kuru oksurugum var, senin belirtin var miydi? Ben de mi covidim acaba?Kızlar covid testim pozitif geldi
Bende gercekten ama hayırlısı ne diyelimAslında anestezi alınan zaman toplama ben de anlam veremedim
Bende öyle düşünüyorum. Belkide dediğiniz gibi hastalığım tutunmasını engelleyecekti cünkü doktprum en ufak bir enfeksiyon engeller demişti. Hayırlısı inşallahCok üzüldüm sizin için fakat bunda da var bir hayr. Belki de tutunamkyacakti, sağlıklı olmanız çok önemli, geç olsun güç olmasın inşallah
Kan değil ben sürüntü verdim öyle istediler evet iptal ilaçları bırakyorum bugün itibariyleBen de transfer öncesi kan bakmadılar demek siz de baktılar hayırlısı buymuş. Transfer iptal mi yani
Evet canım öyle diyoruz yapcaz birşey yok herşeyde bir nasip gercektenher şey de var bir hayır, çok geçmiş olsun, kendine iyi bak bağışıklığını topla, Rabbimin vardır bir planı
Ben 1 haftadır griptim canım öksürük vardı o geçti ama 1 hafta önce çok ateşlenmiştim bir gece birdaha olmadım. Sesim kısıktı yani başım ağrıyordu bu tarz şeyler vardıKuzum benim de transferim carsamba gunu, bugun covid testi verdim. 1 haftadir burun akintim ve kuru oksurugum var, senin belirtin var miydi? Ben de mi covidim acaba?
Acaba transfer gunude versenmi suruntu belki negatife doner ozaman yaparlar birakmasanmiki.belki negatife donmek uzeresindir.hastalik durumun nasil simdiEvet canım öyle diyoruz yapcaz birşey yok herşeyde bir nasip gercekten