• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Yani 5. Günden önce öğrenen var mi bilmiyorum ama 5. Gün kan testinde öğrenen çok gördüm bide idrarda çıkmasa kanda var mi diye merak edeceğim en iyisi kan bir şey cikarsada 2 günde bir takip edebilirim. Bakalim hayirlisi cikmazsada erken diye üzülmem suan 😊
5.gün kaset testte çok silik çıkmıştı ekledim resmini🥰 Kan vereceksen eğer 7.günü akşamı falan ver benim 9.gün bile kaset testte silikti kanda yüksek çıktı ona rağmen silikti canım.

Eklentiler

• C6DAE253-2D1A-49C9-A941-DE4592183656.jpeg
    C6DAE253-2D1A-49C9-A941-DE4592183656.jpeg
    24,1 KB · Görüntüleme: 47
Ben de 5.gün kanda öğrenmiştim, idrar testleri küçük değerleri gösteriyor göstermiyor emin olamıyorum, 30 çıkmıştı 5.gün akşam vaktiydi yani idrar testi yapsam kuvvetle muhtemel çıkmazdı, siz de inşallah güzel haberler alırsınız 🙏
Amin insallah bende öyle düşündüm aslında 6. Güne geçti çoktan saate göre hesaplardan Rabbım hayırlısını versin insallah

Amin insallah bende öyle düşündüm aslında 6. Güne geçti çoktan saate göre hesaplardan Rabbım hayırlısını versin insallah
Hadi hayırlısı 🙏 olumlu olumsuz yazin buraya lütfen sonucu ve ne olursa olsun uzmeyin kendinizi, her çiçeğin açacağı vakit bellidir 🌸

Çok tuhaftı (= karından baktı sadece kese var "hocam boş gebelik falan olursa" dedim "onu ilerleyen zamanlarda ögreniriz" dedi sonra "müsaitsen vajinal bakalım" dedi, baktı ekrani bana çevirdi "görüyor musun şurda atıyor kalbi" dedi, kesinlikle görmüyorum 🤣 sesi açtı ama ses yok, "daha çok küçük duyulmuyor" dedi. Bebeğime birşey oldu diye gittim Allah'ıma şükürler olsun, kalbini öğrenip (çünkü duymadim, görmedim de 🤣) geldim. Allah kimseye böyle bir korku yaşatmasın =(
Çok böyle korkuyla gidip keseyi bebeği gören gördüm ama burada canım çok şükür seninde öyşe oldu devamı gelsün inşallah 🥰

Selam kızlar, dün transferim gerçekleşti.
Şimdi 10 gün nasıl bekleyeceğim diye kara kara düşünüyorum... Benim şu ana kadar ağrım yok, hafif kasiklarda biseyler hissediyor gibiyim ama ne olduğunu bilmiyorum.

Şimdi 10 gün nasıl bekleyeceğim diye kara kara düşünüyorum... Benim şu ana kadar ağrım yok, hafif kasiklarda biseyler hissediyor gibiyim ama ne olduğunu bilmiyorum.
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.🥰 Kullandığınızı progestan mıydı bilmiyorum ama hiç transfer öncesi kasık ağrısı yapmış mıydı. ?

Hayirli olsun inşallah güzel haberler alırsınız gerçekten beklemek çok zor. İlaçların etkisi ile belirtiler hep karışıyor.

Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.🥰 Kullandığınızı progestan mıydı bilmiyorum ama hiç transfer öncesi kasık ağrısı yapmış mıydı. ?
Amin insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız... Progestan kullanıyorum bende ağrı yapmıyordu zaten, fakat 2. Günden sonra ağrıların olabileceğini ve bunun normal olduğu söylendi bana, kasık ve bel ağrısı gibi, göğüste hassasiyet vs.

Amin insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız... Progestan kullanıyorum bende ağrı yapmıyordu zaten, fakat 2. Günden sonra ağrıların olabileceğini ve bunun normal olduğu söylendi bana, kasık ve bel ağrısı gibi, göğüste hassasiyet vs.
Anladım benim de yarın transferim de. Bugün acayip bi kasık ağrım oldu merak ettim acaba doktorlar öncesinde de olabilir siye bişey dediler mi diye

Çok böyle korkuyla gidip keseyi bebeği gören gördüm ama burada canım çok şükür seninde öyşe oldu devamı gelsün inşallah 🥰
Amin inşallah 🙏 gözler sizin üzerinizde artık, başlık sahibi olarak assolist gibi en son siz çıkacaksınız sahneye 😄 sizin transferinizi ve hayırlı haberlerinizi bekliyoruz 🙏

Amin inşallah 🙏 gözler sizin üzerinizde artık, başlık sahibi olarak assolist gibi en son siz çıkacaksınız sahneye 😄 sizin transferinizi ve hayırlı haberlerinizi bekliyoruz 🙏
Ahahaha ay ne güldüm buna 🤣🤣
Hepinizi uğurlayıp sona kendimi bıraktım ya kapanışı yapıp bekmeye geçiyorum artık 🤣

Valla bende sonucu mail attıkları an sizinlede paylaşacağım.
Özelde mi yaptırdınız devlette mi bilmiyorum ama benim sonucum 1 saate çıkıyordu hastanenin internet sayfasinda, ozelse belki sizinki de çıkar (= hadi hayırlı ve güzel haberler inşallah 🙏

Back