İstanbuldasın sanmıştım canım bian dedim doktorumumu değiştirsemKayseri de System hastanesi , ben dr dan çok embriyolog için gittim oraya ama memnunun genel olarak, sadece dr um çok aşırı yoğun
6 haftalik, hepimiz sağlıkla alalım inşallah (=Canım kaç haftalık oluyorsun şuan sağlıkla kucağına al inşallah
insan ister istemez her şey de bir hata arıyor maalesef, ama böyle düşünme tutunacak inşallahİstanbuldasın sanmıştım canım bian dedim doktorumumu değiştirsem
Ama doktorumda çok ilgili istediğimde gece bile arayabiliyorum adamın hakkınıda yemek istemiyorum sanki onun hatasıymıs gibi
Yok canım ben aşırı pozitifim suaninsan ister istemez her şey de bir hata arıyor maalesef, ama böyle düşünme tutunacak inşallah
hahahahaja hormonlardan diyelimYok canım ben aşırı pozitifim suanne degişik ruh halim var demi
Aynen aynen hadi hayırlısı birbirimize dua edelimde yarın çift çizgileri görelim inşallahhahahahaja hormonlardan diyelim
amin inşallahAynen aynen hadi hayırlısı birbirimize dua edelimde yarın çift çizgileri görelim inşallah
Valla haklısın canim.daha eve gidemedim 1 saate gidicem yapmak çok istiyorum ama korkuyorum napsam kızlar ya
Gece yapma yapacaksan bile yarın yap.ilk idrar olmali su icmeden once beta daha yuksek olur idrarda.daha eve gidemedim 1 saate gidicem yapmak çok istiyorum ama korkuyorum napsam kızlar ya
Gözün aydın canım bende dün 12. Gün testini yaptırdım 1359 çıktı çok şükür. Perşembe günü kese için gideceğim umarım herşey yolundadırKızlar ben testi tekrarladım 5353.46 çıkmış çok şükür 18 Aralıkta 127ydi Allah hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah çok korkmuştum nasıl gidiyor diye bebeğim benimle çok şükür B Bebelerce @Kardelen060492
Belki gece bende yaparımdaha eve gidemedim 1 saate gidicem yapmak çok istiyorum ama korkuyorum napsam kızlar ya
6 haftalik, hepimiz sağlıkla alalım inşallah (=
İnşallahGözün aydın canım bende dün 12. Gün testini yaptırdım 1359 çıktı çok şükür. Perşembe günü kese için gideceğim umarım herşey yolundadır
5. Günden sonra mı kan testi verilebiliyor yani değer artabiliyor ?Bende simdi gidip kan verecegim erken biliyorum ama valla duramıyorum sonucta 5. Günüm oglen 1de bitti
Ben de 5.gün kanda öğrenmiştim, idrar testleri küçük değerleri gösteriyor göstermiyor emin olamıyorum, 30 çıkmıştı 5.gün akşam vaktiydi yani idrar testi yapsam kuvvetle muhtemel çıkmazdı, siz de inşallah güzel haberler alırsınızYani 5. Günden önce öğrenen var mi bilmiyorum ama 5. Gün kan testinde öğrenen çok gördüm bide idrarda çıkmasa kanda var mi diye merak edeceğim en iyisi kan bir şey cikarsada 2 günde bir takip edebilirim. Bakalim hayirlisi cikmazsada erken diye üzülmem suan
Teşekkür ederim ikinci adeti bekleyeceğiz sanki günler geçmiyor çok uzun gibiRahim dinlendirmede 2. Adeti bekliyorsanız adetten 18 20 gunu buluyor.ama opudan spnra 5,10 gun icinde yalanci adet olunuyor(ben 12.gun olmustum) yalanci adetten 1 ay sonra 2.adet olunuyor. (Benim oda 5gun gecikmisti)2. Adetin 2.gunu tedavi başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?