2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kayseri de System hastanesi , ben dr dan çok embriyolog için gittim oraya ama memnunun genel olarak, sadece dr um çok aşırı yoğun
İstanbuldasın sanmıştım canım bian dedim doktorumumu değiştirsem
Ama doktorumda çok ilgili istediğimde gece bile arayabiliyorum adamın hakkınıda yemek istemiyorum sanki onun hatasıymıs gibi

İstanbuldasın sanmıştım canım bian dedim doktorumumu değiştirsem
Ama doktorumda çok ilgili istediğimde gece bile arayabiliyorum adamın hakkınıda yemek istemiyorum sanki onun hatasıymıs gibi
insan ister istemez her şey de bir hata arıyor maalesef, ama böyle düşünme tutunacak inşallah

Gözün aydın canım bende dün 12. Gün testini yaptırdım 1359 çıktı çok şükür. Perşembe günü kese için gideceğim umarım herşey yolundadır

Bende simdi gidip kan verecegim erken biliyorum ama valla duramıyorum sonucta 5. Günüm oglen 1de bitti

Evde erken gebelik testi var ama onda çıkmama ihtimali çok daha yüksek erken olduğu için

Yani 5. Günden önce öğrenen var mi bilmiyorum ama 5. Gün kan testinde öğrenen çok gördüm bide idrarda çıkmasa kanda var mi diye merak edeceğim en iyisi kan bir şey cikarsada 2 günde bir takip edebilirim. Bakalim hayirlisi cikmazsada erken diye üzülmem suan

Ben de 5.gün kanda öğrenmiştim, idrar testleri küçük değerleri gösteriyor göstermiyor emin olamıyorum, 30 çıkmıştı 5.gün akşam vaktiydi yani idrar testi yapsam kuvvetle muhtemel çıkmazdı, siz de inşallah güzel haberler alırsınız

Teşekkür ederim ikinci adeti bekleyeceğiz sanki günler geçmiyor çok uzun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…