Benimde hiç belirtim yok canım bugün
Bende bu transferimde kendimi hiç negatife alıştırmadım hep kesin pozitif gözüyle baktım eşimede hep öyle yansıttım ama pişmanım bugün bi test yapıcaktım kendimi durdurdum yarın yapıyım diye rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ama çok üzülüyorumBenimde hiç belirtim yok canım bugünçok karamsarım zaman geçmiyor test yapmaya korkuyorum yapmadan duramıyorum sonumuz hayır olsun inşallah düşünüyorum her gün bu kadar ilaç hergün 2 iğne negatif olursa ne yaparım ona kendimi hiç hazırlamadım
Ben tek tek yerlestirerek ikisini aynı vakit yapıyordum geçen sene, bir sıkıntı yaşamadim, tek tek yaparsanız o bir saatte yatacaksiniz sonra yenisini yerlestirince tekrar yatacaksiniz, sıkıcı olur sizin için, parmaginizla ittirebildiginiz kadar ittirin sıkıntı yaşamazsınız, birkaç gun sonra vajina girisiniz falan kalinlasacak, zorlanmaya baslayacaksiniz korkmayin birsey olmaz (=Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz şimdi koydum ama umarım iyice itebilmisimdir birde iki tane ya arka arkaya yaptım ikisini bir saat arayla mi yapsam ki
Bende bu transferimde kendimi hiç negatife alıştırmadım hep kesin pozitif gözüyle baktım eşimede hep öyle yansıttım ama pişmanım bugün bi test yapıcaktım kendimi durdurdum yarın yapıyım diye rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ama çok üzülüyorum
Bilmiyorum canım ya yarın test yapıcambenimde yok canım hiçbir şey, çok çok hafif sağ kasığımda ağrı var ama onu da ilaçlara bağlıyorum, üzülme ya sıfır belirli ile pozitif çıkan çok kişi var insan bi belirti arıyor ama inan bana normal şartlar da bile çok erken belirti için , bak daha normal adet tarihimizi geçmedik bile
Yarın yaparım canım 4 tane testim var yarın yapmaya başlarım artık negatifse ona göre ucak biletimi almam lazım geçen seferde 8. Gün kan vermiştim zatenyapma bence kendini tut ve bırakma kendini hep oldu diye düşün, olmasa da Allah'ın bileceği iş napalım sabretmekten başka elimizden bir şey gelmiyor maalesef
Bilmiyorum canım ya yarın test yapıcam
Yarın yaparım canım 4 tane testim var yarın yapmaya başlarım artık negatifse ona göre ucak biletimi almam lazım geçen seferde 8. Gün kan vermiştim zaten
Aynen canım hayırlısı olsun inşallah bakalımanladım canım senin dönüş olayı da var tabi, yap bakalım çok merak ediyorum bendeama kendini olumsuz moddan çıkar önce
Bende tup bebek icin basladim. Ben ulseratif kolit hastasiyim 4 yıldır tuvaletimi hic tutamadigim icin ve kanamam cok yüksek oldugu için hic dusunemedim. Soigaranin koliti baskilayici etkisini cok okudum.en sonunda çaresiz gunde 3 taneyle basladim.cok sukur sigara hastaligimi remisyona koydu.hatta drum cok sasirdi sonra kendi araştırdı aaaa boyle bir sey varmis bilimsel makaleler varmis dedi.simdi gunde 3 taneye izin verdi. Ama bnmki hastalik için.soDe strese girecekseniz drunuza danisin mutlakaGünaydın kızlar bisey soracağım aranızda sigara kullanan var mı? Ben kullanıyorum adetten sonra cok azalmıştım transferden sonra hiç içmedim ama yinede 2 3 ay önce bırakmadım diye tutmazsa diye cok endişeleniyorum.
Allah yüzümüzü güldürsün inşallahYarın yaparım canım 4 tane testim var yarın yapmaya başlarım artık negatifse ona göre ucak biletimi almam lazım geçen seferde 8. Gün kan vermiştim zaten
Ben 4.gün gece ağlamıştım içim bomboş hiçbir şey hissetmiyorum belirtim yok olmadı diye ama sonraki günler kasığımda sancı gibi batmalar olmaya başladı saniyelik gelip canımı çok acıtıyorduBenim ilkinde agrım vardı pozitif oldu
İkincide ağrım yoktu negatif oldu
Bu üçüncü düne kadar hafif batmalar ani harekette agrı vardı bugün hiçbiri yok
Ya kesinlikle bende ilk aparatla denedim dün kızlar öyle söyleyince dün hep elle yaptım ama sanki elle yapmakta zor şiş gibi hissettim içeriyi baya itmekte zorlandım nedense. Bugünde yanma yapmaya başladı nasıl olcak bu iş böyle bilmiyorumValla bende bir an önce sadece şu fitili kullanmamayı istiyorum. Günde üç kez aparatla yapıyorum her kutuda yeni aparatı kullanıyorum yıkıyorum kullanıyorum. İlk zor gelmişti şimdi neredeyse sonuna kadar itip basıyorum üstten elim alıştı epey. Progestanı elimle koyardım midem almıyordu bu aparat daha pratik geldi ama yordu yaa bir işin oluyor mecbur fitilin var halledemiyorsun akmasın diye 1 saat uzanıyorsun fazlası dökülüyor ne çamaşır ne günlük ped dayanıyor valla ilacın fiyatıda cabasııNeyse yinede rabbim ihtiyac etmesin mecburen kullanıyoruz
Atlamışım canım 5.günümde sabah kaset test yaptım evde kalmıştı denedim aşırı silik hemen çıktı belki çift emb. Olduğu için miydi bilmiyorum ilk denemem ilk gebeliğim yanlış bir şey söylemeyeyim deBenim ilkinde agrım vardı pozitif oldu
İkincide ağrım yoktu negatif oldu
Bu üçüncü düne kadar hafif batmalar ani harekette agrı vardı bugün hiçbiri yok
Maalesef bende hiçbiri yok hepsi geçtiBen 4.gün gece ağlamıştım içim bomboş hiçbir şey hissetmiyorum belirtim yok olmadı diye ama sonraki günler kasığımda sancı gibi batmalar olmaya başladı saniyelik gelip canımı çok acıtıyorduÖzellikle sağ kasığımda sonra solda da oldu. 9.gün lekelenme olunca zaten kanda öğrendim o gün. Birde çok bel ağrım olmuştu kasıkta batmayla beraber
Evet canım simdi yapmıyım ama yarın ilk idrarla denerimAtlamışım canım 5.günümde sabah kaset test yaptım evde kalmıştı denedim aşırı silik hemen çıktı belki çift emb. Olduğu için miydi bilmiyorum ilk denemem ilk gebeliğim yanlış bir şey söylemeyeyim de
Yatar pozisyonda bacaklarını kır kasma kendini rahat ol aparatla yaparken yavasca ittir zaten gidecek ben rahat olmak için nefes alıp veriyorum böyle derin derin epey gidiyor sonra basıyorumYa kesinlikle bende ilk aparatla denedim dün kızlar öyle söyleyince dün hep elle yaptım ama sanki elle yapmakta zor şiş gibi hissettim içeriyi baya itmekte zorlandım nedense. Bugünde yanma yapmaya başladı nasıl olcak bu iş böyle bilmiyorum
Oy oy başımıza gelenler diyorum her seferindeYatar pozisyonda bacaklarını kır kasma kendini rahat ol aparatla yaparken yavasca ittir zaten gidecek ben rahat olmak için nefes alıp veriyorum böyle derin derin epey gidiyor sonra basıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?