2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Sen gruba yeni geldin galiba canım biz 3 kişiyiz 26 da transfer olan belirtin felna varmı
N nirayku dikloron kızlar benim bugün resmen 0 belirti aşırı üzülüyorum ya herşeyim kayboldu
Benimde hiç belirtim yok canım bugün çok karamsarım zaman geçmiyor test yapmaya korkuyorum yapmadan duramıyorum sonumuz hayır olsun inşallah düşünüyorum her gün bu kadar ilaç hergün 2 iğne negatif olursa ne yaparım ona kendimi hiç hazırlamadım

Bende bu transferimde kendimi hiç negatife alıştırmadım hep kesin pozitif gözüyle baktım eşimede hep öyle yansıttım ama pişmanım bugün bi test yapıcaktım kendimi durdurdum yarın yapıyım diye rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ama çok üzülüyorum

Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz şimdi koydum ama umarım iyice itebilmisimdir birde iki tane ya arka arkaya yaptım ikisini bir saat arayla mi yapsam ki
Ben tek tek yerlestirerek ikisini aynı vakit yapıyordum geçen sene, bir sıkıntı yaşamadim, tek tek yaparsanız o bir saatte yatacaksiniz sonra yenisini yerlestirince tekrar yatacaksiniz, sıkıcı olur sizin için, parmaginizla ittirebildiginiz kadar ittirin sıkıntı yaşamazsınız, birkaç gun sonra vajina girisiniz falan kalinlasacak, zorlanmaya baslayacaksiniz korkmayin birsey olmaz (=

Sen gruba yeni geldin galiba canım biz 3 kişiyiz 26 da transfer olan belirtin felna varmı
N nirayku dikloron kızlar benim bugün resmen 0 belirti aşırı üzülüyorum ya herşeyim kayboldu

benimde yok canım hiçbir şey, çok çok hafif sağ kasığımda ağrı var ama onu da ilaçlara bağlıyorum, üzülme ya sıfır belirli ile pozitif çıkan çok kişi var insan bi belirti arıyor ama inan bana normal şartlar da bile çok erken belirti için , bak daha normal adet tarihimizi geçmedik bile

yapma bence kendini tut ve bırakma kendini hep oldu diye düşün, olmasa da Allah'ın bileceği iş napalım sabretmekten başka elimizden bir şey gelmiyor maalesef

Bilmiyorum canım ya yarın test yapıcam

yapma bence kendini tut ve bırakma kendini hep oldu diye düşün, olmasa da Allah'ın bileceği iş napalım sabretmekten başka elimizden bir şey gelmiyor maalesef
Yarın yaparım canım 4 tane testim var yarın yapmaya başlarım artık negatifse ona göre ucak biletimi almam lazım geçen seferde 8. Gün kan vermiştim zaten

Bilmiyorum canım ya yarın test yapıcam

çift çizgiyi görürsün inşallah hep öyle düşün ve hayal et benimde normalde yarın adet günüm çok merak ediyorum ağrım sancım olacak mı , Hafif göğüs dolgunluğu var ama adetin yaklaşmasına bağlıyorum bilmiyorum

Yarın yaparım canım 4 tane testim var yarın yapmaya başlarım artık negatifse ona göre ucak biletimi almam lazım geçen seferde 8. Gün kan vermiştim zaten

anladım canım senin dönüş olayı da var tabi, yap bakalım çok merak ediyorum bende ama kendini olumsuz moddan çıkar önce

Bende tup bebek icin basladim. Ben ulseratif kolit hastasiyim 4 yıldır tuvaletimi hic tutamadigim icin ve kanamam cok yüksek oldugu için hic dusunemedim. Soigaranin koliti baskilayici etkisini cok okudum.en sonunda çaresiz gunde 3 taneyle basladim.cok sukur sigara hastaligimi remisyona koydu.hatta drum cok sasirdi sonra kendi araştırdı aaaa boyle bir sey varmis bilimsel makaleler varmis dedi.simdi gunde 3 taneye izin verdi. Ama bnmki hastalik için.soDe strese girecekseniz drunuza danisin mutlaka

Allah yüzümüzü güldürsün inşallah dikloron leSourire umudumuzu kaybetmeyelim Kızlar test yaparsanız bize de haber verin olur mu belki bize de umut olursunuz

Benim ilkinde agrım vardı pozitif oldu
İkincide ağrım yoktu negatif oldu
Bu üçüncü düne kadar hafif batmalar ani harekette agrı vardı bugün hiçbiri yok
Ben 4.gün gece ağlamıştım içim bomboş hiçbir şey hissetmiyorum belirtim yok olmadı diye ama sonraki günler kasığımda sancı gibi batmalar olmaya başladı saniyelik gelip canımı çok acıtıyordu Özellikle sağ kasığımda sonra solda da oldu. 9.gün lekelenme olunca zaten kanda öğrendim o gün. Birde çok bel ağrım olmuştu kasıkta batmayla beraber

Ya kesinlikle bende ilk aparatla denedim dün kızlar öyle söyleyince dün hep elle yaptım ama sanki elle yapmakta zor şiş gibi hissettim içeriyi baya itmekte zorlandım nedense. Bugünde yanma yapmaya başladı nasıl olcak bu iş böyle bilmiyorum

Benim ilkinde agrım vardı pozitif oldu
İkincide ağrım yoktu negatif oldu
Bu üçüncü düne kadar hafif batmalar ani harekette agrı vardı bugün hiçbiri yok
Atlamışım canım 5.günümde sabah kaset test yaptım evde kalmıştı denedim aşırı silik hemen çıktı belki çift emb. Olduğu için miydi bilmiyorum ilk denemem ilk gebeliğim yanlış bir şey söylemeyeyim de

Maalesef bende hiçbiri yok hepsi geçti
Ama hayırlısı olsun tabi ne olucagı belli olmaz

Evet canım simdi yapmıyım ama yarın ilk idrarla denerim

Yatar pozisyonda bacaklarını kır kasma kendini rahat ol aparatla yaparken yavasca ittir zaten gidecek ben rahat olmak için nefes alıp veriyorum böyle derin derin epey gidiyor sonra basıyorum

Yatar pozisyonda bacaklarını kır kasma kendini rahat ol aparatla yaparken yavasca ittir zaten gidecek ben rahat olmak için nefes alıp veriyorum böyle derin derin epey gidiyor sonra basıyorum
Oy oy başımıza gelenler diyorum her seferinde
Allah başka dert vermesinde sabretcez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…