Evet iki tane aldık biz 900 liraydı ayrıca litunus da aldık iki kutu oda 800 tuttu cok zam gelmiş. En güzeli agrı olmaması cok sukur progestan yuzunden yatamıyorumKalp atışını duyana kadar dayan sonra kesiyorlar prolutexi inşallah Allah yardımcımız olsun bilseydim ben son zamlardan önce alırdım kullanacağım kadarını çok pahalı oldu ilaç ama çok şükür ağrı sızı yapmıyor çok rahat
Biz transfer gununden baslayıp mı sayacagız kac haftalık oldugunuKalp atışını duyana kadar dayan sonra kesiyorlar prolutexi inşallah Allah yardımcımız olsun bilseydim ben son zamlardan önce alırdım kullanacağım kadarını çok pahalı oldu ilaç ama çok şükür ağrı sızı yapmıyor çok rahat
Bütün yardımlar için cok tesekkur ederim tekrardannnKalp atışını duyana kadar dayan sonra kesiyorlar prolutexi inşallah Allah yardımcımız olsun bilseydim ben son zamlardan önce alırdım kullanacağım kadarını çok pahalı oldu ilaç ama çok şükür ağrı sızı yapmıyor çok rahat
Yok son adet gününden sayılıyor tüp bebek gebelik hesaplama yazıp googleden de hesaplayabilirsin ben 5+3 üm mesela şuanBiz transfer gununden baslayıp mı sayacagız kac haftalık oldugunu
Teşekkürler, o zaman beklemeden alayım bari :)Maalesef karşılamıyor diye biliyorum.
Cikma gibi bir durum yaşamadım, lavaboda hallediyorum, sonra gidip uzaniyorum, tabii kalkinca fazlasi akacak yada tuvalete girdiğinizde göreceksiniz parçalarını ama bu çok normal fazlası dışarı cikar, bu ilacin etkisiz olduğunu falan gostermez korkmayiniz (=Büyük değilde ilk defa kullanacağım için biraz tedirginim geri akma çıkma gibi bir durum oluyor mu acaba
Valla bende bir an önce sadece şu fitili kullanmamayı istiyorum. Günde üç kez aparatla yapıyorum her kutuda yeni aparatı kullanıyorum yıkıyorum kullanıyorum. İlk zor gelmişti şimdi neredeyse sonuna kadar itip basıyorum üstten elim alıştı epey. Progestanı elimle koyardım midem almıyordu bu aparat daha pratik geldi ama yordu yaa bir işin oluyor mecbur fitilin var halledemiyorsun akmasın diye 1 saat uzanıyorsun fazlası dökülüyor ne çamaşır ne günlük ped dayanıyor valla ilacın fiyatıda cabasııBen bu lutinusu hiç sevmedim ya
Ben kullanıyordum transfer olduğum günden beri içmiyorum öncesinde stresten bırakamamıştım artık rabbim bilir biz elimizden geleni yaptık rabbim ol derse olur inşallah içinizi ferah tutunGünaydın kızlar bisey soracağım aranızda sigara kullanan var mı? Ben kullanıyorum adetten sonra cok azalmıştım transferden sonra hiç içmedim ama yinede 2 3 ay önce bırakmadım diye tutmazsa diye cok endişeleniyorum.
Pazar gunu 5.gunun oluyor canim.bende 26 aralık ta oldum. 1 gün var aramizdaKızlar selam bir şey sormak istiyorum 5.gün evde erken gebelik testi yapmak istiyorum 27 Aralık oglen 1 gibi transferim oldu sizce 5. Günüm cumartesi mi pazar mı oluyor?
Adet belirtilerim var. Ve cok ayakta kalinca bel agrisi ve halsizlik oliyor. Ilk hamileligimde 5.gun idrarda çıkmıştı ama bugum yaptkm cikmadi. Hayirlisi artik. Pazartesi ikindi saat 4 te transferim oldu
Yarın yapsan neysede bugün erken canım ya çıkmaması normal sende yine belirti var bende hiçbir his yokAdet belirtilerim var. Ve cok ayakta kalinca bel agrisi ve halsizlik oliyor. Ilk hamileligimde 5.gun idrarda çıkmıştı ama bugum yaptkm cikmadi. Hayirlisi artik. Pazartesi ikindi saat 4 te transferim oldu
Canim inan hic belli olmuyor. Belirti olandada negatif çıkabiliyor. Belirtiyle cok ilgisi yok sanki. Ben gecen sene pozitifi gordum ama nasil agrili dayanilacak gibi degildi. Dis gebelikmis megerse. Ne cektirdi bana yaYarın yapsan neysede bugün erken canım ya çıkmaması normal sende yine belirti var bende hiçbir his yok
Benim ilkinde agrım vardı pozitif olduCanim inan hic belli olmuyor. Belirti olandada negatif çıkabiliyor. Belirtiyle cok ilgisi yok sanki. Ben gecen sene pozitifi gordum ama nasil agrili dayanilacak gibi degildi. Dis gebelikmis megerse. Ne cektirdi bana ya
Herseyin hayirlisi. Bence olumlu düşün Allah ol dedikten sonra olmayacak bisey varmi. Benim bir oglum var. Gebeligim boyunca kanamam oldu düştü düşecek derken şimdi 4 yasinda oldu. O yüzden icin ferah olsunBenim ilkinde agrım vardı pozitif oldu
İkincide ağrım yoktu negatif oldu
Bu üçüncü düne kadar hafif batmalar ani harekette agrı vardı bugün hiçbiri yok
Bende şuan yaptım ama sanki itememişim gibi hissediyorum yarım saat uzan dediler banadaBen itebildigim kadar itiyorum içeriye 20, dk uzanıyorum sonra işime devam ediyorum dış kapsülü gün içinde illa akıyor ama hemşire 20 dk uzanman yeter dedi
Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz şimdi koydum ama umarım iyice itebilmisimdir birde iki tane ya arka arkaya yaptım ikisini bir saat arayla mi yapsam kiCikma gibi bir durum yaşamadım, lavaboda hallediyorum, sonra gidip uzaniyorum, tabii kalkinca fazlasi akacak yada tuvalete girdiğinizde göreceksiniz parçalarını ama bu çok normal fazlası dışarı cikar, bu ilacin etkisiz olduğunu falan gostermez korkmayiniz (=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?