- 23 Kasım 2022
- 418
- 508
- 18
Hayır asla öyle düşünme belirtileri ilk başta ilaçlara yordum bende ama 6.günden sonra falan böyle hissettim çünkü artık tuttuysa tuttu diye düşünmüştüm testte çıkmasa bile 8.9.gün yap herkesin bir olmuyormuş canım inşallah sımsıkı tutunmuştur sürpriz yapar annesineMaalesef bende hiçbiri yok hepsi geçti
Ama hayırlısı olsun tabi ne olucagı belli olmaz
Oy oy başımıza gelenler diyorum her seferinde
Allah başka dert vermesinde sabretcez artık
ben ayakta yapıyorum daha kolay geldiYatar pozisyonda bacaklarını kır kasma kendini rahat ol aparatla yaparken yavasca ittir zaten gidecek ben rahat olmak için nefes alıp veriyorum böyle derin derin epey gidiyor sonra basıyorum
Bir kez öyle deneyeyimben ayakta yapıyorum daha kolay geldiakma falan da çok az oluyor, ilgisi var mı bilmiyorum tabi
Benim de 9. Gün 58 çıktı bankada gebesiniz dedi doktorum önemli olan değerinizi istenilen oranda artmasiymis . Düşük olmasına çok katı takmayın benceMerhaba kızlar benim 3. Gün embriyosu 2 tane 1 kalite embriyo transfer edildi 12. Gün 76 çıktı değer doktor gebesiniz pazartesi tekrar kan verin dedi ama bazı kişilerin değerleri dağa yüksek neye göre acaba bilgisi olan varmıdır
Benim ilk 3 -4 gün hep kasıkta batma sızı belirtilerim oldu. 5. Gün ya da 6. Gün sanki hepsi uçtu gitti . Sabah kalktığımda hiç belirtim yoktu . Gün boyu da olmadı .Akşama kadar kendimi dinledim belirti aradım ama yok. O kadar üzüldüm ki sanırım tutmadı bir anda belirtiler kaybolmaz . Sabahtan akşama kadar ağladım . Eşimi de inandırdım o da hayırlısı olsun diyerek üzüldü. Ama 7. Gün tekrar belirti hissettim ve kan testine gittim kan testim 109 çıktı 7. Gün . Resmen vücudunuz sanki bize oyun oynuyor bir var bir yok belirtiler. Belirtilere pek inanamıyorum negatiflerimde de hep belirti vardı .
Kuzum ultrason fotonu atsana
O da doğruErken yaptırsanda sürekli arttımı artcakmı endişesi var bence bekleyebiliyorsan beklemek en güzeli
bat ne zamanO da doğrudün hiç belirtim yoktu bugün 8. Gün adet sancısı gibi ağrım var ve sabah 7 de pembe lekelenme oldu
İnşaAllah kanama değildir yerleşme yüzündendir
Ocak 7 de adet olmam gerekiyorbat ne zaman
Bende transfer gününden beri hiç içmedim 5. Gün iki fırt aldım attım geri midem almadı transfere kadar günde 8 tane falan içiyordum malesefGünaydın kızlar bisey soracağım aranızda sigara kullanan var mı? Ben kullanıyorum adetten sonra cok azalmıştım transferden sonra hiç içmedim ama yinede 2 3 ay önce bırakmadım diye tutmazsa diye cok endişeleniyorum.
Ocak 7 de adet olmam gerekiyor
Aralık 7 de adet oldum, 24 ünde transfer oldum 17. Gün yaniadetin kaçıncı günü transfer oldunuz ? bugün 8. günse 15. de transfer olmuşsunuz gibi duruyor
Aralık 7 de adet oldum, 24 ünde transfer oldum 17. Gün yani
Transfer günü ile birlikte bugün 8. Gün
Rahim kalınlığına göre karar veriyor sanırım doktorlar tarihehmm anladım canım , bende adetin 22.sinde transfer oldum, herkesin değişiyor demekki
Teşekkür ederim inşalalh katlanırBenim de 9. Gün 58 çıktı bankada gebesiniz dedi doktorum önemli olan değerinizi istenilen oranda artmasiymis . Düşük olmasına çok katı takmayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?