2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Maalesef bende hiçbiri yok hepsi geçti
Ama hayırlısı olsun tabi ne olucagı belli olmaz
Hayır asla öyle düşünme belirtileri ilk başta ilaçlara yordum bende ama 6.günden sonra falan böyle hissettim çünkü artık tuttuysa tuttu diye düşünmüştüm testte çıkmasa bile 8.9.gün yap herkesin bir olmuyormuş canım inşallah sımsıkı tutunmuştur sürpriz yapar annesine

kızlar sol kasığımda ağrı değilde bi hareketlenme var, böyle artıp azalan kendini hissettiriyor hafifliyor sonra tekrar bastırıyor bu yeni oluyor bende ve şu an bel ağrımda oldu , bilmiyorum azıcık ayakta kaldım mutfağı topliyim dedim ondan mı oldu acaba , pozitif görenler sizde de böyle bir şey oldu mu, ben solum da hiçbir şey hissetmem normalde

Yatar pozisyonda bacaklarını kır kasma kendini rahat ol aparatla yaparken yavasca ittir zaten gidecek ben rahat olmak için nefes alıp veriyorum böyle derin derin epey gidiyor sonra basıyorum
ben ayakta yapıyorum daha kolay geldi akma falan da çok az oluyor, ilgisi var mı bilmiyorum tabi

Benim ilk 3 -4 gün hep kasıkta batma sızı belirtilerim oldu. 5. Gün ya da 6. Gün sanki hepsi uçtu gitti . Sabah kalktığımda hiç belirtim yoktu . Gün boyu da olmadı .Akşama kadar kendimi dinledim belirti aradım ama yok. O kadar üzüldüm ki sanırım tutmadı bir anda belirtiler kaybolmaz . Sabahtan akşama kadar ağladım . Eşimi de inandırdım o da hayırlısı olsun diyerek üzüldü. Ama 7. Gün tekrar belirti hissettim ve kan testine gittim kan testim 109 çıktı 7. Gün . Resmen vücudunuz sanki bize oyun oynuyor bir var bir yok belirtiler. Belirtilere pek inanamıyorum negatiflerimde de hep belirti vardı .

Benim de 9. Gün 58 çıktı bankada gebesiniz dedi doktorum önemli olan değerinizi istenilen oranda artmasiymis . Düşük olmasına çok katı takmayın bence

kafayı yicez belirti araya araya benimde ilk 3 gün kasıklarda batmalar oluyordu 4 5 te kayboldu şimdi 6. güne gireceğim, gene başladı , böyle bir şişkinlik ve dolgunluk hissediyorum kasıklar da ve hafif ağrı, yarın normal adet günüm bilmiyorum ona mı yormalıyım

Erken yaptırsanda sürekli arttımı artcakmı endişesi var bence bekleyebiliyorsan beklemek en güzeli
O da doğru dün hiç belirtim yoktu bugün 8. Gün adet sancısı gibi ağrım var ve sabah 7 de pembe lekelenme oldu
İnşaAllah kanama değildir yerleşme yüzündendir

Bende transfer gününden beri hiç içmedim 5. Gün iki fırt aldım attım geri midem almadı transfere kadar günde 8 tane falan içiyordum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…