• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

normal şartlarda da çok erken zaten belirtiler için ya, işte bir umut arıyoruz 🙄
Benimde bir belirtim yok kozlar bende bugün duş aldım zaman geçmiyor sanki bekleyeceğiz mecbur 🫤
Evet kızlar şuan bencede belirti olmaması çok normal şükür yarın 5. Günümüz ben pazar günü test yapıcam inşallah bi belirtiniz ağrınız olursa yazında haberleselim

Evet kızlar şuan bencede belirti olmaması çok normal şükür yarın 5. Günümüz ben pazar günü test yapıcam inşallah bi belirtiniz ağrınız olursa yazında haberleselim
bende dayanamacağım galiba , ptesi test yapıcam 🙄 Allah'ım hoşnut kıl bizleri 🙏🙏

Papatyam regl oldun tedaviye başladın mı? 2. regl geç geliyormuş diyorlar sende oldu mu öyle bişey tatlım??
kişiden kişiye değişiyor bence o , bende 2 regl de beklenen tarihten önce oldu, hadi ilki normal opu sonrası 1 hafta erken regl oluyorsun benim çok kanamam da olmuştu, 2. regli de 3 gün erken oldum mesela kanamam çok çok azdı

Kesenin icinde bebiş de görünüyor herhalde? Hemen hemen ayni günümüz, ben de pazartesi gördüm keseyi ama bebiş görünmedi daha, sizin kese kaç mm acaba?
Kuzum sat ve transfer tarihi ne göre 5+6 yim bugün ama vajinal USG de 5+1 çıktı doktor normal dedi 😇kese de 9 mm dedi bebek olan o küçük beyaz nokta yuvarlak olan ilerde bebeğin plasenta si olacak yolk kesesi diye geçiyor bide bir gün bile cok fark ediyormuş mesela bugün kalp atışı görülmedi ama birkaç güne başlar dedi doktorum inşallah sağlıkla ilerler yani stres yapma sen biraz erken gitmişsin ondan gorunmemistir belki sende bugün gitsen görünürdü 🥰sat 18 kasim transfer tarihi 7 Aralık çift transfer olmuştum tek kese göründü 😇

Ayy kuzum maşallah çok heyecanlı😍 bende haftaya gideceğim 5 ocakta inşallah görürüm bende🙏🏻🥰
İnşallah kuzum benim 🥰benim bugün hiç umudum yoktu en azından boşta olsa keseyi göreyim diye gittim ama yakaladık mini minnacik nokta kadar olan bebişimi 😂yaa inşallah sağlıkla ilerler de hevesimiz kursağımda kalmaz sürekli dua ediyorum hem kendime hem benim gibi bütün bekleyenlere inşallah sağlıkla ilerler 🥰🤲

Bende öyleyim titreme geliyor bazen uzun kollu kıyafet cosrap giyemem normelde şimdi uzun kol giyip ayaklarıma patik çorap giyiorum gecede ekstra battaniye örtüyorum
Bende öyleyim sabah erkenden ise gidince çok uzun süre kendime gelemiyorum.migrenin tuttu foruma da bakamadım bugün. 10. Gün tahlili mi yaptım beta 460 çıktı cumartesi tekrar yapacağım.

Hadi bakalım hayırlı haberler alırız inşallah sende test yapınca sonucunu bizimle paylaş olur mu ❤️🙏

Kalın iğne alıp insülin iğne ucu almanız gerekiyormuş bende dün bi eczaneye derdimi anlatamadım direk insülin iğnesi vermeye kalktılar ama hastane kalın iğne ile çekeceksiniz ince ile vuracaksınız deyince bi kafam karıştı bi hesapladım bi o şırınga bi öteki şırınga nerdeyse 170 lira para verecektim sırf şırıngalara. Sonra tüp bebek ilaçları Satan eczaneyi aradım dediğim gibi kalın şırınga veriyoruz yani insülin iğne ucunun geçebileceği ona uyumlu kalın şırınga veriyoruz dedi o şekilde aldım 45 lira felan tuttu 3 liradan toplamda işte.
Çok iyi olmuş. Bende eczaneye göbekten yapıcam diyince hemen ince verdi ama ucu çıkmayan bir iğneymiş. Burda yapabilen arkadaşlar var inceylede aslında uygularken hiç sıkıntı olmadı çok rahat oldu ama ilacı çekerken çok zorlandık bir miktarıda kaldı hatta ilacınx yarın yeni iğneler alcam bende böyle doz düşük oluyor. Reçetesinde de var aslında değiştirilerek yazıyor. Ama eczanelerde bunu bilmiyor heralde

Çok iyi olmuş. Bende eczaneye göbekten yapıcam diyince hemen ince verdi ama ucu çıkmayan bir iğneymiş. Burda yapabilen arkadaşlar var inceylede aslında uygularken hiç sıkıntı olmadı çok rahat oldu ama ilacı çekerken çok zorlandık bir miktarıda kaldı hatta ilacınx yarın yeni iğneler alcam bende böyle doz düşük oluyor. Reçetesinde de var aslında değiştirilerek yazıyor. Ama eczanelerde bunu bilmiyor heralde
Cnm bnde ucu cikmayan var onla olmadi bana baska ince vermisler ucu cikan o oldu.ucu cikmayanlar opudan kalmisti denedim ilaci onla cekemedim.

Birde aczane benden ucu cikabilen ince ignelerden para almadi.

Her eczane bilmiyor maalesef ya. İnce uçlu veriyor direk. Dediğiniz hibi zordur ince ile çekim çünkü ben kalınla bile çekerken acemilikten başta çekemedim mesela ilaç yapısı yağlıymış ondan da olabilir. İnce ile çekenler artık elleri baya alışmış sanırım ondan rahatça yapıyorlar.

Back