• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Mrb hanımlar kaset testleri sabah mi yapmak gerekiyor akşam yaptığımız taktirde sonuç çıkma olasılığı yok mu
Sabah daha kesin sonuç verir diyorlar ama gün içinde de çıkar tabiki ilerlemiş günlerde

Kizlarrr ben bugün dayanamadım kontrole gittim keseyi gördük çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🥰tek kese göründü inşallah haftaya kalp atışı ni da duyarım 🤲❤️
maşallah canımm kaç haftalık şuanda 😍😍

Kuzum sat ve transfer tarihi ne göre 5+6 oldu bugün ama vajinal USG de 5+1 dedi doktorum inşallah sağlıkla ilerler 🤲🥰
Maşallh canım benim kendi doktorunamu gittin ultrasona transferin kaçıncı günü bugünn☺️

Maşallh canım benim kendi doktorunamu gittin ultrasona transferin kaçıncı günü bugünn☺️
Yok kuzum benim doktorum Ankara da maalesef tanımadığım rastgele bir doktora gittim özelde transfer sonrası 22 . gün bugün 😇pzt günü de devlet hastanesi ne gidecem onun sonucunu tüp Bebek doktoruma haber vercem ona göre ilaçlarını ayarlicam dedi bakalım inşallah sağlıkla ilerler ya çok heyecanlıyım çok korkuyorum sanki rüyada gibiyim 😂🥰😇

Kizlarrr ben bugün dayanamadım kontrole gittim keseyi gördük çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🥰tek kese göründü inşallah haftaya kalp atışı ni da duyarım 🤲❤️
Kesenin icinde bebiş de görünüyor herhalde? Hemen hemen ayni günümüz, ben de pazartesi gördüm keseyi ama bebiş görünmedi daha, sizin kese kaç mm acaba?

Yok kuzum benim doktorum Ankara da maalesef tanımadığım rastgele bir doktora gittim özelde transfer sonrası 22 . gün bugün 😇pzt günü de devlet hastanesi ne gidecem onun sonucunu tüp Bebek doktoruma haber vercem ona göre ilaçlarını ayarlicam dedi bakalım inşallah sağlıkla ilerler ya çok heyecanlıyım çok korkuyorum sanki rüyada gibiyim 😂🥰😇
hiç stres yapma canım olumlu düşün artık tadını çıkar bak bebişin karnında 😍

Kızlar progestan iğneyi oldum. Dediğiniz gibi ince uclu biraz zor çekiyor ampülün dibinde kaldı biraz hatta onu alamadık ziyan oldu.
Ama bana verilen iğnenin ucuda çıkmıyor değiştirilebilecek birşey değil yani. Yarın bakıcam hem kalın hem ince alcam 🤷🏼‍♀️

Kızlar progestan iğneyi oldum. Dediğiniz gibi ince uclu biraz zor çekiyor ampülün dibinde kaldı biraz hatta onu alamadık ziyan oldu.
Ama bana verilen iğnenin ucuda çıkmıyor değiştirilebilecek birşey değil yani. Yarın bakıcam hem kalın hem ince alcam 🤷🏼‍♀️
Kalın iğne alıp insülin iğne ucu almanız gerekiyormuş bende dün bi eczaneye derdimi anlatamadım direk insülin iğnesi vermeye kalktılar ama hastane kalın iğne ile çekeceksiniz ince ile vuracaksınız deyince bi kafam karıştı bi hesapladım bi o şırınga bi öteki şırınga nerdeyse 170 lira para verecektim sırf şırıngalara. Sonra tüp bebek ilaçları Satan eczaneyi aradım dediğim gibi kalın şırınga veriyoruz yani insülin iğne ucunun geçebileceği ona uyumlu kalın şırınga veriyoruz dedi o şekilde aldım 45 lira felan tuttu 3 liradan toplamda işte.

aa ucu çıkmıyorsa değiştir istersen canım, iğne ucu çok çok ince olduğu için ve ilaçta yağlı ağır formda olduğu için çekimi çok zor oluyor

Back