2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

14. Günde kan vermek istiyorum garanti olsun ilk defa çift çizgi görmek bile o kadar farklı bi duygu ki inşallah hepimiz için olumlu olur süreç rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Canım neden 14. Günü bekliyosunki benim doktorum 10. Gün istiyor diğerleride 12. Gün

Bebeğe zarari var midir bilemem, ben de benimkini azalttilar diye korktum =(

Bende dinleniyorum ara ara kalkıyorum ama benim belim çok ağrıyor iğnelerin etkisi mi anlamadım
yatmaktan olabilir , benimde sabah uyandığımda feci bel ağrım vardı akşamdan yatış pozisyonundaydım çünkü, az hareketlendim geçti

Bende dinleniyorum ara ara kalkıyorum ama benim belim çok ağrıyor iğnelerin etkisi mi anlamadım
yatmaktan olabilir , benimde sabah uyandığımda feci bel ağrım vardı akşamdan yatış pozisyonundaydım çünkü, az hareketlendim geç
insan bekliyor ve sonunda kavuşunca inanamıyor :)
bende öyleyim ya dün transfer oldum ona bile inanamıyorum

Progestan kalca iğnesi mi

Kızlar geçen hafta kasık batmalarım çoktu bel ağrımda aynı şekilde batmalar aniden geliyordu kötü oluyordum. 13.gün yani cuma günü beta 2643 geldi ama bu hafta o batmalar azaldı çok nadir oluyor bel ağrısı da azaldı gibi çok ayakta durursam ağrıyor. Ben anlamadım bir şey böyle mi olur azalıyor mu yani pozitif olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim

Benimde öyle kuzum geçen hafta ya göre azaldı bence normal bu durum

Benimde o ağrılarım azaldı çok şükür ama göğüslerim ağrıyor baya 15. Günüm bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…