- 30 Eylül 2022
- 2.467
- 3.342
- 63
3 günde evden çıkmak yasakBen transfer oldum kalktım üstümü giyindim merdivenlerden çıktım arabaya yürüdüm her yer başka demekki hiç yatmadım evde de yatmadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 günde evden çıkmak yasakBen transfer oldum kalktım üstümü giyindim merdivenlerden çıktım arabaya yürüdüm her yer başka demekki hiç yatmadım evde de yatmadım.
Tuvaletini de yapabilirsin demişlerdi bana her yer başka başka değişikBir saat kalkmak yasak tuvalete bile göndermiyorlar sürgü veriyorlar
Değişik geldi yaklaşım çünkü takibi en iyi bilen tüp bebekle uğraşanlardırTüp bebek doktoru oradaki doktorunuz ayarlasin dedi, her doktor farkli calisiyor demekki
Valla çok güzel bekleyiş ama kalp sesini duymak ne guzeldirrr inşallah nasip olur her anı sağlıkla huzurla yaşarızÇok şükür şimdi ultrason günü beklemek kaldı çok heyecanlı gerçekten dayanamiyomm diye geziyorum evde kocam çok gülüyor
Canım neden 14. Günü bekliyosunki benim doktorum 10. Gün istiyor diğerleride 12. Gün14. Günde kan vermek istiyorum garanti olsun ilk defa çift çizgi görmek bile o kadar farklı bi duygu ki inşallah hepimiz için olumlu olur süreç rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Amin inşallah sen ne zaman gideceksinValla çok güzel bekleyiş ama kalp sesini duymak ne guzeldirrr inşallah nasip olur her anı sağlıkla huzurla yaşarız
Hiç bilmiyorum ki normalde kan testini Perşembe yapmam lazım tekrar o gün doktor söyler galibaAmin inşallah sen ne zaman gideceksin
10. Günde yapınca iki günde bi tekrar test istiyor ya o yüzden dedim canımCanım neden 14. Günü bekliyosunki benim doktorum 10. Gün istiyor diğerleride 12. Gün
Yüksek çıkarsa istemiyolar canım10. Günde yapınca iki günde bi tekrar test istiyor ya o yüzden dedim canım
10. Gün veriyorsun değer iyiyse iki gün sonra tekrar veriyorsun beta HCG iki katı artmışsa sağlıklı mı ilerliyor diye bakıyorlar ikide bir istemiyorlar yani10. Günde yapınca iki günde bi tekrar test istiyor ya o yüzden dedim canım
Bebeğe zarari var midir bilemem, ben de benimkini azalttilar diye korktum =(Ben şuan 7+2 oldum sanırım hala estrofem günde 3 kullanıyorum. Progestan fitil günde 6 tane, coraspin, sabah akşam duphaston hafta da bir gün de proluton iğne. Estrofem bebeğe zarar verir mi diye korkuyorum bilgisi olan var mı bu konuda
pek bişey yapmıyorum ben sabah erkenden yola çıktık bugün enerjim düşük dinlenme ve arada yürüyüşle geçireceğim, siz neler yaptınız
yatmaktan olabilir , benimde sabah uyandığımda feci bel ağrım vardı akşamdan yatış pozisyonundaydım çünkü, az hareketlendim geçtiBende dinleniyorum ara ara kalkıyorum ama benim belim çok ağrıyor iğnelerin etkisi mi anlamadım
yatmaktan olabilir , benimde sabah uyandığımda feci bel ağrım vardı akşamdan yatış pozisyonundaydım çünkü, az hareketlendim geçBende dinleniyorum ara ara kalkıyorum ama benim belim çok ağrıyor iğnelerin etkisi mi anlamadım
bende öyleyim ya dün transfer oldum ona bile inanamıyoruminsan bekliyor ve sonunda kavuşunca inanamıyor :)
Sen bugünkü test sonucunu at iki gün sonra tekrar yaparsın onuda atarsın sonra karar verirler artıkHiç bilmiyorum ki normalde kan testini Perşembe yapmam lazım tekrar o gün doktor söyler galiba
Progestan kalca iğnesi miCanım beni haftaya çağırdılar kontrole. Estrofemi 9.gün lekelenmem oldu diye günde 6 adete çıkardılar fitilim var günde üç kez ve diğer ilaçlar devam. İğnem üç günde bir ama lekelenme devam ederse her gün iğne olacaksın demişlerdi.
Bende tamamen yatağa bağlı kalmadım kalkıyorum hafif işleri yapıyorum oturuyorum geçiyor bir şekilde günpek bişey yapmıyorum ben sabah erkenden yola çıktık bugün enerjim düşük dinlenme ve arada yürüyüşle geçireceğim, siz neler yaptınız
Benimde öyle kuzum geçen hafta ya göre azaldı bence normal bu durumKızlar geçen hafta kasık batmalarım çoktu bel ağrımda aynı şekilde batmalar aniden geliyordu kötü oluyordum. 13.gün yani cuma günü beta 2643 geldi ama bu hafta o batmalar azaldı çok nadir oluyor bel ağrısı da azaldı gibi çok ayakta durursam ağrıyor. Ben anlamadım bir şey böyle mi olur azalıyor mu yani pozitif olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim
Benimde o ağrılarım azaldı çok şükür ama göğüslerim ağrıyor baya 15. Günüm bugünKızlar geçen hafta kasık batmalarım çoktu bel ağrımda aynı şekilde batmalar aniden geliyordu kötü oluyordum. 13.gün yani cuma günü beta 2643 geldi ama bu hafta o batmalar azaldı çok nadir oluyor bel ağrısı da azaldı gibi çok ayakta durursam ağrıyor. Ben anlamadım bir şey böyle mi olur azalıyor mu yani pozitif olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim