• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Çok teşekkür ederim mesaj için canım. Sende durumlar nasıl kaçıncı gün embyo transferi oldun
12 Aralık'ta 5. Gün embriyo transferi oldum 18 Aralık'ta çift çizgiyi gördüm beta HCG 41.69 çıktı 20 Aralıkta 127 çıktı tekrar vermene gerek yok 5 ocakta görmeye git dediler 5 ocağı bekliyorum çok erken yaptığım için testi çok bekledim gibi oldu 22 Aralık'ti test günüm

Pozitifi gören hanımlar birşey sorabilir miyim? Kese görmeye gittiniz mi? Yada daha önce transfer olup kalp atisini duyan var mi? Estrofem ve progestan.a nasil devam ediyorsunuz, dozunuz ne kadar?
Ben şuan 7+2 oldum sanırım hala estrofem günde 3 kullanıyorum. Progestan fitil günde 6 tane, coraspin, sabah akşam duphaston hafta da bir gün de proluton iğne. Estrofem bebeğe zarar verir mi diye korkuyorum bilgisi olan var mı bu konuda

Ben şuan 7+2 oldum sanırım hala estrofem günde 3 kullanıyorum. Progestan fitil günde 6 tane, coraspin, sabah akşam duphaston hafta da bir gün de proluton iğne. Estrofem bebeğe zarar verir mi diye korkuyorum bilgisi olan var mı bu konuda
Neden zarar versinki estrofem bi hormon ilacı hamilelikte salgılanan bir hormon bebege zararı değil faydası var

ayı gün olcaz inşallah güzel geçer hayırlısıyla bebişimiz gelir.dinlenmeyi ve idrara sıkışık olmayı biliyorum ama öncesinde kanda ne bakıyorlar birde biz gitmeden çözdürme oluyormuki yoksa orda transfer için çok bekliyormuyuz
Ben ilk transferde sabah 8 de gittim kan verdim 10 da odaya aldılar 11 e doğru transfer oldu 12 çeyrek geçe çıktım hastaneden ilk ikisi öyle oldu 3.de sabah sekizde kan verdik 10 buçukta odaya aldılar suyu içtim ve inanılmaz sıkıştım 11 buçuğu kadar yürüdüm odanin içinde hocalarda dedi çok sıkışmışsin mesanen çok güzel şişmiş bebeği nereye koyacağımızi çok net görüyoruz diye ama ben ağladım tutamıyorum diye 😂 1 den sonra çıktik hastaneden iyice sıkışık olmak gerekiyor net görebilmeleri için ama bedeninizi tanıyın ona göre hareket edin ben ilk ikisinde çok sıkışmadim tutamam diye doktor zayıf olmasan göremezdik dedi ama onlar tutmadı mesela oda aklıma takılıyor benim

Zararlı olsa doktor vermezdi öyle düşünme biz doğal yolla hamile kalmadigimiz için vücudun ihtiyacı olan hormonları veriyorlar bebek iyice tutunabilsin diye kalp atış duydunuz mu

Neden zarar versinki estrofem bi hormon ilacı hamilelikte salgılanan bir hormon bebege zararı değil faydası var
Bazı doktorlar sakın kullanmayın bırakın zararlı demişler diğer forumlarda yazıyordu. Bana göre de zarar vermez ama bilemedim ben de her kafadan ses çıkıyor.

Kızlar bu sabah bi test daha yaptım daha mı belirgin bana mı öyle geliyor transfer 10. Gün bugün

Eklentiler

• 9551EFC0-CFC2-412C-9211-C74006CEE6D7.jpeg
    9551EFC0-CFC2-412C-9211-C74006CEE6D7.jpeg
    131,4 KB · Görüntüleme: 54
Zararlı olsa doktor vermezdi öyle düşünme biz doğal yolla hamile kalmadigimiz için vücudun ihtiyacı olan hormonları veriyorlar bebek iyice tutunabilsin diye kalp atış duydunuz mu
Evet iki kere duydum çok şükür bu cumartesi 3. Yü duymaya gidicem her hafta gidiyorum 😀 progestan iğneyi kesti proluton iğne verdi doktorum sadece estrofeme devam dedi. Dondurulmuş transfer olduğum için sanırım daha devam ediyor. Bu gruptakiler benden biraz geç geliyor ben size örnek olayım kasım ayı transferi olarak 🤗🥰

Ben ilk transferde sabah 8 de gittim kan verdim 10 da odaya aldılar 11 e doğru transfer oldu 12 çeyrek geçe çıktım hastaneden ilk ikisi öyle oldu 3.de sabah sekizde kan verdik 10 buçukta odaya aldılar suyu içtim ve inanılmaz sıkıştım 11 buçuğu kadar yürüdüm odanin içinde hocalarda dedi çok sıkışmışsin mesanen çok güzel şişmiş bebeği nereye koyacağımızi çok net görüyoruz diye ama ben ağladım tutamıyorum diye 😂 1 den sonra çıktik hastaneden iyice sıkışık olmak gerekiyor net görebilmeleri için ama bedeninizi tanıyın ona göre hareket edin ben ilk ikisinde çok sıkışmadim tutamam diye doktor zayıf olmasan göremezdik dedi ama onlar tutmadı mesela oda aklıma takılıyor benim
Bana çok sıkışıksın git yarısını yap demişlerdi 😄

Bazı doktorlar sakın kullanmayın bırakın zararlı demişler diğer forumlarda yazıyordu. Bana göre de zarar vermez ama bilemedim ben de her kafadan ses çıkıyor.
Canım öyle bişey olsa her tüp bebek tedavisinde kullanılırmı sakın doktorundan habersiz bırakma biz doğal gebelik yaşamıyoruz o hormonu vücudumuz üretene kadar bu ilacı almalıyız

Canım öyle bişey olsa her tüp bebek tedavisinde kullanılırmı sakın doktorundan habersiz bırakma biz doğal gebelik yaşamıyoruz o hormonu vücudumuz üretene kadar bu ilacı almalıyız
Aman yok yok bırakırmıyım hiç. Meraktan sordum ben kalp atışı duyulunca bıraktırmışlar bazılarına bana devam dedi doktorum ondan korktum biran 🤗

Bana çok sıkışıksın git yarısını yap demişlerdi 😄
Ben gitmeden gizlice çok az yaptım gidincede ağladım tutamıyorum diye ben normalde de tutamam çünkü hocada bebeğini koyalım kıpırdama hemen sürgü versinler sana dedi odadaya gidince yatağa yatar yatmaz sürgü getirdiler benim için en zoru oydu gerisi çok güzel çok şükür

14. Günde kan vermek istiyorum garanti olsun ilk defa çift çizgi görmek bile o kadar farklı bi duygu ki inşallah hepimiz için olumlu olur süreç rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Bence bekleyip kendine eziyet etme bugün bir kan ver iki gün sonra tekrar vereceksin zaten artışı görmek için ben 6 gün verdim valla koşarak çok şükür içim rahat etti

Ben gitmeden gizlice çok az yaptım gidincede ağladım tutamıyorum diye ben normalde de tutamam çünkü hocada bebeğini koyalım kıpırdama hemen sürgü versinler sana dedi odadaya gidince yatağa yatar yatmaz sürgü getirdiler benim için en zoru oydu gerisi çok güzel çok şükür
Ben transfer oldum kalktım üstümü giyindim merdivenlerden çıktım arabaya yürüdüm her yer başka demekki hiç yatmadım evde de yatmadım. 😀

Back