• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Selam canım dünden beri yatıyorum canım sıkıldıkça bi sağa dönüyorum bi sola tek yaptıgım aktivite bu 😂😂
Bacagımdaki segirme geçti ağrım sızım hiçbir şeyim yok senin nasıl geçiyor
Bende dinleniyorum ara ara kalkıyorum 🥰ama benim belim çok ağrıyor iğnelerin etkisi mi anlamadım🤨

Kızlar günaydınnn bugün 11.günüm en son 8.günümde kan vermiştim. Doktorum 4 gün sonra yani 12.gün bidaha beta ver demişti. Dünden bugüne sanki artış olmamış mı ya? Sizce kaç olmştur değerim kalbim ağzımda
canım bu sekılde kendını üzme zaten koyuluga ulaşmış ıdrar testı ıle takıp edemezsın..
kan verıp gorursun ancak..
içini ferah tut

kızlar bni transfer için 31 aralıkta 10:30 için çağırdılar. size birşey sorcam o gün kan veriliyormu veriliyorsa nelere bakıyorlar. birde hemen transfer ederlermi yoksa hastanede çok bekletiyorlarmı
Benim.Transfer günümde 31 aralıkta. Bir saat kadar dinlendiriyorlar diye biliyorum ben. Transferin kendisi çok kısa sürüyormuş, yanliz önce bol su içiliyormuş. Allah yardımcımız olsun.

Benim.Transfer günümde 31 aralıkta. Bir saat kadar dinlendiriyorlar diye biliyorum ben. Transferin kendisi çok kısa sürüyormuş, yanliz önce bol su içiliyormuş. Allah yardımcımız olsun.
ayı gün olcaz inşallah güzel geçer hayırlısıyla bebişimiz gelir.dinlenmeyi ve idrara sıkışık olmayı biliyorum ama öncesinde kanda ne bakıyorlar birde biz gitmeden çözdürme oluyormuki yoksa orda transfer için çok bekliyormuyuz

Back