2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Nerde yaptırdınız siz transferi

Benide ekler misiniz 12 Aralık 5. Gün AA tek embriyo pozitif

Merhaba yaş 29 5. Gün çift embriyo 30 Aralık transfer günü beni de ekler misiniz

dikloron N nirayku kızlar dün hemsire su gün yap banyonu demişti unuttum siz ne zaman yaptınız önceki transferlerimde garanti olsun diye 3-4 gün yapmamıştım ama bugün bi duş almak istiyorum

Benim göğüslerim cok ağrıyordu, bir sabah uyandim göğüslerim agrimiyor diye ağlamaya basladim, koştur koştur kan verdik bisey mi oldu diye, hicbir sıkıntı yoktu, sonra anneme anlattim, "kızım regl zamanlari regl belirtileri gibi agrilar olur regl olmasan da, regl zamani geçince geçer, 9 ay boyunca heryanı ağrısa kadınların hangi kadın dogurur" dedi (= yani sizin de oyle olmuş olabilir (=

dikloron N nirayku kızlar dün hemsire su gün yap banyonu demişti unuttum siz ne zaman yaptınız önceki transferlerimde garanti olsun diye 3-4 gün yapmamıştım ama bugün bi duş almak istiyorum
ertesi gün ılık su ile ayakta en fazla 15 dk kalmak suretiyle duş alabilirsin dediler, ben bugün almadım yarın alırım , sıcak tutmak kesinlikle yasakmış ve sabun vs değmeyecek vajen bölgesine

kızlar bi de bana nar suyu önerdiler şiddetle, suyunu içemesen bile her gün nar yemeye çalış test gününe kadar dendi

kızlar bi de bana nar suyu önerdiler şiddetle, suyunu içemesen bile her gün nar yemeye çalış test gününe kadar dendi
Aaa ciddimisin geçen transferimde narın çok sakıncalı oldugunu duymuştum doktorumu aramıstım yarım yediysen bişey olmaz demişti

Aaa ciddimisin geçen transferimde narın çok sakıncalı oldugunu duymuştum doktorumu aramıstım yarım yediysen bişey olmaz demişti
rahmin kalınlaşmasına yardımcı olduğunu burdan öğrenmiştim, ama dün banada dediler ye diye, extra ıspanak brokoli yeşil mercimek avokado , her gün 1 avuç ceviz badem fındık vs önerdiler

Benimde o ağrılarım azaldı çok şükür ama göğüslerim ağrıyor baya 15. Günüm bugün
Teşekkür ederim canım cevabın için genel olarak öğrendikten sonra kesiliyor galiba o şiddetli ağrılar. İnsan korkuyor bekliyorum ağrı nadir oluyor sormak istemiştim yalnız değilmişim

Ayy evet anneniz doğru demiş ya değerde yüksek gelince birde o ilk sancılar ağrılar azalınca ister istemez bir tedirgin oldum acabalar çoğalıyor ama yalnız değilmişim

Kızlar bu prulotun iğneleri ne kadar kullanıcaksınız bende rahimağzı yetmezliği oldugu için tüm gebelik boyunca kullanıcam sanıyodum doktorum 3 hafta kullan yeter dedi moralim bozuldu
Canım proluton depo iğnesi baya uzun bir süre kas içinden salgılanıyor etki süresi uzun diye biliyorum. Bana da 3 hafta yap dedi bugün ilkini oldum çok acıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…