Nerde yaptırdınız siz transferiBen gitmeden gizlice çok az yaptım gidincede ağladım tutamıyorum diye ben normalde de tutamam çünkü hocada bebeğini koyalım kıpırdama hemen sürgü versinler sana dedi odadaya gidince yatağa yatar yatmaz sürgü getirdiler benim için en zoru oydu gerisi çok güzel çok şükür
Benide ekler misiniz 12 Aralık 5. Gün AA tek embriyo pozitifMerhaba
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah
listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@cnsub 26 5. Gün 21 KASIM @mdnafsnkny42 2 adet 5. gün 30 KASIM @Katibe Hanim 31 5. Gün a kalite 1 ARALIK @Buray1522 33 4. Gün cift 3 ARALIK @esraesraesraesraesraesra 30 5. Gün 2 adet 5 ARALIK @cagkus 41 tek 6 ARALIK @Hayat su 26 2 adet 5. gün 7 ARALIK @nonut 33 5.gün tek 7 ARALIK Bayuya 35 Çift embriyo 9 ARALIK @Sonyag08 28 5.gün 9 ARALIK @zeyneps34 4.Gün 9 ARALIK
@muczeanne 25 5. Gün 9 ARALIK @KleineKatzee 29 2. Gün emb. 9 ARALIK 23 ARALIK @Eminekrkmz 30 5. Gün 5ab 5bc 10 ARALIK 20 aralık
berrybloom Dondurulmuş 5. gün 10 ARALIK @ays7 27 5.gün 11 ARALIK @Laye99 26 5. gün 11 ARALIK @melek0503 30 5. Gün 4ab 11 ARALIK @Yumos0661 29 3. Gün embriyosu 12 ARALIK @Kardelen060492 30 Pgt 2 adet 5ab-3bb 16 ARALIK @Aysenurmus 26 5. gün 19 ARALIK B Bebelerce 32 5. Gün 5Ab 19 ARALIK @kopuk16 33 3. Gün a kalite 20 ARALIK @ecedaily 29 2 tane 5. Gün 22 ARALIK @turuncukivircik 5. Gün 22 ARALIK @yasayipgorelim 33 2 adet 3. Gün 22 ARALIK @mltmltm 32 5aa 23 ARALIK dikloron 31 5. Gün çift 25 ARALIK @breezerose 30 2 adet 5. Gün 4aa 2 OCAK @kaynanadelisi 26 ARALIK N nirayku 5. Gün 26 ARALIK leSourire 23 5. Gün embriyosu 25-26 ARALIK Cookiie 27 Pgtli 5. Gün 2 OCAK @pembeumut111 32 5aa 2 Adet
Brüksel tüp bebekNerde yaptırdınız siz transferi
evet öyle şu 3 günü bi atlatsak çok iyi olacak, acayip sıkılıyorum sürekli yatınca daBende tamamen yatağa bağlı kalmadım kalkıyorum hafif işleri yapıyorum oturuyorum geçiyor bir şekilde gün
Yaa erken yaptım diye bana kizarsalarrSen bugünkü test sonucunu at iki gün sonra tekrar yaparsın onuda atarsın sonra karar verirler artık
Merhaba yaş 29 5. Gün çift embriyo 30 Aralık transfer günü beni de ekler misinizMerhaba
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah
listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@cnsub 26 5. Gün 21 KASIM @mdnafsnkny42 2 adet 5. gün 30 KASIM @Katibe Hanim 31 5. Gün a kalite 1 ARALIK @Buray1522 33 4. Gün cift 3 ARALIK @esraesraesraesraesraesra 30 5. Gün 2 adet 5 ARALIK @cagkus 41 tek 6 ARALIK @Hayat su 26 2 adet 5. gün 7 ARALIK @nonut 33 5.gün tek 7 ARALIK Bayuya 35 Çift embriyo 9 ARALIK @Sonyag08 28 5.gün 9 ARALIK @zeyneps34 4.Gün 9 ARALIK
@muczeanne 25 5. Gün 9 ARALIK @KleineKatzee 29 2. Gün emb. 9 ARALIK 23 ARALIK @Eminekrkmz 30 5. Gün 5ab 5bc 10 ARALIK 20 aralık
berrybloom Dondurulmuş 5. gün 10 ARALIK @ays7 27 5.gün 11 ARALIK @Laye99 26 5. gün 11 ARALIK @melek0503 30 5. Gün 4ab 11 ARALIK @Yumos0661 29 3. Gün embriyosu 12 ARALIK @Kardelen060492 30 Pgt 2 adet 5ab-3bb 16 ARALIK @Aysenurmus 26 5. gün 19 ARALIK B Bebelerce 32 5. Gün 5Ab 19 ARALIK @kopuk16 33 3. Gün a kalite 20 ARALIK @ecedaily 29 2 tane 5. Gün 22 ARALIK @turuncukivircik 5. Gün 22 ARALIK @yasayipgorelim 33 2 adet 3. Gün 22 ARALIK @mltmltm 32 5aa 23 ARALIK dikloron 31 5. Gün çift 25 ARALIK @breezerose 30 2 adet 5. Gün 4aa 2 OCAK @kaynanadelisi 26 ARALIK N nirayku 5. Gün 26 ARALIK leSourire 23 5. Gün embriyosu 25-26 ARALIK Cookiie 27 Pgtli 5. Gün 2 OCAK @pembeumut111 32 5aa 2 Adet
O zaman söyleme banada çok erken yapmışsınız falan dedi bende dayanamadım çünkü dedim neeyse iki gün sonra tekrar yapın dediler sen 10. Gününde tekrar test verirsin 12 . Günde bir daha verir onları atarsun kizmasindan çekinirsenYaa erken yaptım diye bana kizarsalarr
Benim göğüslerim cok ağrıyordu, bir sabah uyandim göğüslerim agrimiyor diye ağlamaya basladim, koştur koştur kan verdik bisey mi oldu diye, hicbir sıkıntı yoktu, sonra anneme anlattim, "kızım regl zamanlari regl belirtileri gibi agrilar olur regl olmasan da, regl zamani geçince geçer, 9 ay boyunca heryanı ağrısa kadınların hangi kadın dogurur" dedi (= yani sizin de oyle olmuş olabilir (=Kızlar geçen hafta kasık batmalarım çoktu bel ağrımda aynı şekilde batmalar aniden geliyordu kötü oluyordum. 13.gün yani cuma günü beta 2643 geldi ama bu hafta o batmalar azaldı çok nadir oluyor bel ağrısı da azaldı gibi çok ayakta durursam ağrıyor. Ben anlamadım bir şey böyle mi olur azalıyor mu yani pozitif olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim
ertesi gün ılık su ile ayakta en fazla 15 dk kalmak suretiyle duş alabilirsin dediler, ben bugün almadım yarın alırım , sıcak tutmak kesinlikle yasakmış ve sabun vs değmeyecek vajen bölgesine
O zaman bende bekliyim canımertesi gün ılık su ile ayakta en fazla 15 dk kalmak suretiyle duş alabilirsin dediler, ben bugün almadım yarın alırım , sıcak tutmak kesinlikle yasakmış ve sabun vs değmeyecek vajen bölgesine
Aaa ciddimisin geçen transferimde narın çok sakıncalı oldugunu duymuştum doktorumu aramıstım yarım yediysen bişey olmaz demiştikızlar bi de bana nar suyu önerdiler şiddetle, suyunu içemesen bile her gün nar yemeye çalış test gününe kadar dendi
nasıl istersen canımO zaman bende bekliyim canım
Ay gerçekten mi valla korktum hatta yine kan vereceğim dedim eşimeBenimde öyle kuzum geçen hafta ya göre azaldı bence normal bu durum
rahmin kalınlaşmasına yardımcı olduğunu burdan öğrenmiştim, ama dün banada dediler ye diye, extra ıspanak brokoli yeşil mercimek avokado , her gün 1 avuç ceviz badem fındık vs önerdilerAaa ciddimisin geçen transferimde narın çok sakıncalı oldugunu duymuştum doktorumu aramıstım yarım yediysen bişey olmaz demişti
Teşekkür ederim canım cevabın için genel olarak öğrendikten sonra kesiliyor galiba o şiddetli ağrılar. İnsan korkuyor bekliyorum ağrı nadir oluyor sormak istemiştim yalnız değilmişimBenimde o ağrılarım azaldı çok şükür ama göğüslerim ağrıyor baya 15. Günüm bugün
Ayy evet anneniz doğru demişBenim göğüslerim cok ağrıyordu, bir sabah uyandim göğüslerim agrimiyor diye ağlamaya basladim, koştur koştur kan verdik bisey mi oldu diye, hicbir sıkıntı yoktu, sonra anneme anlattim, "kızım regl zamanlari regl belirtileri gibi agrilar olur regl olmasan da, regl zamani geçince geçer, 9 ay boyunca heryanı ağrısa kadınların hangi kadın dogurur" dedi (= yani sizin de oyle olmuş olabilir (=
Canım proluton depo iğnesi baya uzun bir süre kas içinden salgılanıyor etki süresi uzun diye biliyorum. Bana da 3 hafta yap dedi bugün ilkini oldum çok acıyormuşKızlar bu prulotun iğneleri ne kadar kullanıcaksınız bende rahimağzı yetmezliği oldugu için tüm gebelik boyunca kullanıcam sanıyodum doktorum 3 hafta kullan yeter dedi moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?