• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

rahmin kalınlaşmasına yardımcı olduğunu burdan öğrenmiştim, ama dün banada dediler ye diye, extra ıspanak brokoli yeşil mercimek avokado , her gün 1 avuç ceviz badem fındık vs önerdiler
transferden sonra narın kanama yapma ihtimalini artırması nedeniyle yasak diye biliyorum bende. ben şimdi transfere kadar içiyorum ama sonra cesaret edemem

Benim göğüslerim cok ağrıyordu, bir sabah uyandim göğüslerim agrimiyor diye ağlamaya basladim, koştur koştur kan verdik bisey mi oldu diye, hicbir sıkıntı yoktu, sonra anneme anlattim, "kızım regl zamanlari regl belirtileri gibi agrilar olur regl olmasan da, regl zamani geçince geçer, 9 ay boyunca heryanı ağrısa kadınların hangi kadın dogurur" dedi (= yani sizin de oyle olmuş olabilir (=
Ne güzel demiş anneniz valla benim bile içim rahatladı gün içinde niye kasıklarım ağrımıyor niye göğsüm acımıyor diye göğüslerime dokunup duruyorum sürekli, yarın kontrole çağırdı doktorum ya kese göremezsek diye korkudan bayılacak gibi oluyorum ne çok evhamlıyız 😕

transferden sonra narın kanama yapma ihtimalini artırması nedeniyle yasak diye biliyorum bende. ben şimdi transfere kadar içiyorum ama sonra cesaret edemem
ya öyle miymiş 🙄 kime inanacağımızı şaşırdık artık 🤦 bende içmem sanırım günde 1 tane yerim , nar suyunda kaç nar vardır kim bilir çok fazla gelir öyle

dikloron dikloron N nirayku kızlar dün hemsire su gün yap banyonu demişti unuttum siz ne zaman yaptınız önceki transferlerimde garanti olsun diye 3-4 gün yapmamıştım ama bugün bi duş almak istiyorum
Bana hemşire duş alabilirsin dedi ama almadım bugün de almıycam yarına bakarım artık 🥰evdeyiz nasıl olsa riske atmak istemiyorum

Benim de kalcadan ama günlük iki ampul yapıyorlar cok kotu canım yanıyor artık popomun üzerine oturamıyorum beze gibi oldu
Benimde kalçam bu şekilde hemşire dün bana sıcak su torbası koy dedi bezeler oluşur dedi ki oluştu da yer kalmadı kalçamda en az 14 gün daha kullanıcam üstelik 🥲🥲sizde isterseniz öyle yapın rahatlatır belki

ya öyle miymiş 🙄 kime inanacağımızı şaşırdık artık 🤦 bende içmem sanırım günde 1 tane yerim , nar suyunda kaç nar vardır kim bilir çok fazla gelir öyle
Karışmak istemem ama narın gebelik döneminde kullanılmasının doğru olmadığını duymuştum normal meyve ve kuruyemiş yiyin isterseniz 🥰

Karışmak istemem ama narın gebelik döneminde kullanılmasının doğru olmadığını duymuştum normal meyve ve kuruyemiş yiyin isterseniz 🥰
yok estağfurullah, kuruyemiş meyve vs yiyorum da narı da onlar tavsiye etti , ilginç 🙄 hatta üstüne bastıra bastıra söyledi hemşire

yok estağfurullah, kuruyemiş meyve vs yiyorum da narı da onlar tavsiye etti , ilginç 🙄 hatta üstüne bastıra bastıra söyledi hemşire
Tabiki siz bilirsiniz herkes birşey söylüyor 🥰🥰bana da protein ağırlıklı beslen dedi sürekli et tavuk balık ağırlıklı beslen dedi

Ne güzel demiş anneniz valla benim bile içim rahatladı gün içinde niye kasıklarım ağrımıyor niye göğsüm acımıyor diye göğüslerime dokunup duruyorum sürekli, yarın kontrole çağırdı doktorum ya kese göremezsek diye korkudan bayılacak gibi oluyorum ne çok evhamlıyız 😕
Ben de bi doktordan duymuştum YouTube da adet zamanları ağrı olur sonra geçer diye. Çok emek veriyoruz ya evhamımız o yüzden 🙏

Benim de kalcadan ama günlük iki ampul yapıyorlar cok kotu canım yanıyor artık popomun üzerine oturamıyorum beze gibi oldu
Ah canım kolonya pamuk yapıp ovala biraz. Duştada biraz ovalayabilirsin bölgeyi yoksa şişip kalıyor beze gibi. Ampul ilacı vermeden elimde ısıtıyorum hep biraz o yağlı kıvamı akışkan oluyor fark edersin. Birde 10 dk yürü açılsın yayılsın ilaç

Merhaba 😊 29 yaşındayım. Bende 24 ünde 5aa tek embriyo transferi oldum. 5inde kan vermemi istedi doktorum. Bakalım heyecanla bekliyorum. Bugün kasık ağrım oluyor ara ara. Onun dışında bir sıkıntım yok. İnşallah hepimizin güzel sonuçlar alırız. 😊

Transfer sonrası hangi iğne ve ilaçları kullanıyorsunuz maliyeti ne kadar ?
Progestan dex ampul, estrofem günde 3 kere, lutinus vajinal fitil günde 3 kere, prograf tablet günde 1 kere, oksapar günde 1 yarım doz ,coraspin 100 ve takviyeler kullanıyorum. Haftada bir de iğnem var. Prulaton depart. İlaçlar çok pahalı maalesef. Toplam maliyeti 50 bine yaklaştı resmen. Yarında gonalf vurulacagim 2 adet.

Progestan dex ampul, estrofem günde 3 kere, lutinus vajinal fitil günde 3 kere, prograf tablet günde 1 kere, oksapar günde 1 yarım doz ,coraspin 100 ve takviyeler kullanıyorum. Haftada bir de iğnem var. Prulaton depart. İlaçlar çok pahalı maalesef. Toplam maliyeti 50 bine yaklaştı resmen. Yarında gonalf vurulacagim 2 adet.
Hayırlı sonuçlar alalım da o önemli değil artık bı yerden sonra sadece genel olarak kendimi hazırlamak istiyorum şuanda ben de glifor kullanıyorum insülin direncim var diye onun haricinde günde üç estrofem iki lutinus tablet günde üç duphaston bı coraspin ve folikasit ama sonrasında kullanılan ilaç ve iğneler hakkında bilgim yok

Hayırlı sonuçlar alalım da o önemli değil artık bı yerden sonra sadece genel olarak kendimi hazırlamak istiyorum şuanda ben de glifor kullanıyorum insülin direncim var diye onun haricinde günde üç estrofem iki lutinus tablet günde üç duphaston bı coraspin ve folikasit ama sonrasında kullanılan ilaç ve iğneler hakkında bilgim yok
Yumurta toplama ilaçları kadar pahalı değil korkmayın progestan fitil estrofem prolutex oksopar bunlar ücretli oluyor sadece onlarda gonal f kadar pahalı değil

Back