Aminnnn inşallah hepimiz güzel haberlerle çok güzel bir sene geçirelim inşallahKızlar Merhaba, hepinizi özenle takip ediyorum gelen tüm pozitif haberlere seviniyor, negatifler için üzülüp tez zamanda aynı mutluluğu tatmaları için dua ediyorum. 36 yaşındayım. 27 Aralıkta yani yarın 2 adet (4aa ve 4ab) dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Bu ikinci denemem olacak dilerim bende o pozitifler arasına girebilirim. İlk denemem çok iç açıcı olmadığından paylaşmak istemedim ancak her yeni deneme yeni umut demek nihayetinde 2023 hepimize çok iyi çok güzel bolluk bereket ile gelsin.
Bugun kese görmeye doktoruma gittim, tam olarak söylediklerini yaziyorum; "rahim büyüdüğü için böyle tel çekmesi gibi kasıklarda his olur, bu bazen yürürken olur bazen sağdan sola dönerken olur" yani rahminiz genişliyor korkmayiniz, heee eğer dayanılmaz sancılarınız falan olursa tabiiki doktorunuza danışınız, sonuçta hiçbirimiz doktor değiliz (=Hanimlar merhaba
Transfer sonrasi 22. günüm sol yumurtamda batma var benim ara ara
Nedeni ne olabilir
Icimi rahatattin seninde mi öyle oldu transferin ne zamandi seninBugun kese görmeye doktoruma gittim, tam olarak söylediklerini yaziyorum; "rahim büyüdüğü için böyle tel çekmesi gibi kasıklarda his olur, bu bazen yürürken olur bazen sağdan sola dönerken olur" yani rahminiz genişliyor korkmayiniz, heee eğer dayanılmaz sancılarınız falan olursa tabiiki doktorunuza danışınız, sonuçta hiçbirimiz doktor değiliz (=
9 aralik transfer günümdü, bugün çok şükür keseyi gördük (= doktorum bana "ağrın var mi" dedi "arada kırtlama gibi, arada hafif ağrılar oluyor ama dayanilmayacak gibi degil" dedim cevap olarak bana yukarida yazdığım şeyi söyledi (=Icimi rahatattin seninde mi öyle oldu transferin ne zamandi senin
Kızlar kan sonucum çıktı 10.gun 270 sizce nasıl
Hoşgeldiniz inşallah güzel sonuçlar alıcaz burada hepimizKızlar Merhaba, hepinizi özenle takip ediyorum gelen tüm pozitif haberlere seviniyor, negatifler için üzülüp tez zamanda aynı mutluluğu tatmaları için dua ediyorum. 36 yaşındayım. 27 Aralıkta yani yarın 2 adet (4aa ve 4ab) dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Bu ikinci denemem olacak dilerim bende o pozitifler arasına girebilirim. İlk denemem çok iç açıcı olmadığından paylaşmak istemedim ancak her yeni deneme yeni umut demek nihayetinde 2023 hepimize çok iyi çok güzel bolluk bereket ile gelsin.
Yaa çok üzüldüm canım hcg artışların nasıldı3 Aralıkta transfer olmuştum. Bugün ilk muayenemiz vardı dış gebelik olduğunu öğrendik maalesef
Tüp bebek nasıl dış gebelik olabiliyor ya aklım almıyor Allah yardımcınız olsun3 Aralıkta transfer olmuştum. Bugün ilk muayenemiz vardı dış gebelik olduğunu öğrendik maalesef
canım daha transfer yapılalı 5 gün olmuş yani bir artış var ortada çok erken yaptırmışsın bence ilaçlarına devam et gün tahlilinde gününde yaptırMerhaba 21 inde 2 adet 5 gün emriyosu transfer ettik bugün beşinci günü sabah idrar testinde pozitif çıktı iki tane yaptım üst üste. Kan verdim değer <5 çıktı. Kafam çok karıştı böyle birşey olabilir mi
onu ben de hiç anlamıyorum , kateterle içeri kadar sokuyorlar hatta yerini de gösterdi bak şu minik beyaz nokta senin embriyon dedi, buraya sol tarafa koydum dedi doktorum transferim sırasında. e nasıl oluo da dış gebeliğe dönülüo mesela sonraTüp bebek nasıl dış gebelik olabiliyor ya aklım almıyor Allah yardımcınız olsun
Hcg artışlarım 9. Gün 32, 11. Gün 101, 13. Gün 338, 17. Gün 2978 di gayet güzel arttı embriyoda iyi durumda gelişiyormuş ama maalesef yeri yanlışYaa çok üzüldüm canım hcg artışların nasıldı
Çok üzüldüm canım rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün inşallah. Değerlerin nasıldı acaba3 Aralıkta transfer olmuştum. Bugün ilk muayenemiz vardı dış gebelik olduğunu öğrendik maalesef
Akşam tekrar test yaptım negatif çıktı aynı markanın testleri. 2si sabah çift çizgi çıktı akşamtek çizgi. Test günüm cuma. Kanı cuma vereceğim tekrar inşallah tutunmuşturcanım daha transfer yapılalı 5 gün olmuş yani bir artış var ortada çok erken yaptırmışsın bence ilaçlarına devam et gün tahlilinde gününde yaptır
100 de 1 ihtimal oluyor dedi doktor maalesef oldu. Sağ olunTüp bebek nasıl dış gebelik olabiliyor ya aklım almıyor Allah yardımcınız olsun
Canım benımkı 2 ocakta olacak Allah ızin verırse bugun netlestı şükürN niraykukaynanadelisi breezerose dikloron kızlar listede bugün sizinde transfer olucagınız yazıyor oldunuzmu nasıl geçiyor
Hadi şimdiden hayırlısı olsun canımmCanım benımkı 2 ocakta olacak Allah ızin verırse bugun netlestı şükürO tarıhler tahmınıydı bakalım hayırlısı artık
Aminn sağ ol bekleyen herkesin yüzü gülsün en kısa zamanda inşallah. Hcg artışlarım 9. Gün 32, 11. Gün 101, 13. Gün 338, 17. Gün 2978 diÇok üzüldüm canım rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün inşallah. Değerlerin nasıldı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?