2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

  • kız

    OY: 132 47,5%
  • erkek

    OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

    OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

    OY: 3 1,1%
  • ikiz kız/erkek

    OY: 3 1,1%
  • üçüz/çoğul

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    278
Hazır ama organik olduğu iddia edilen bir labne aldım. Yoğurdu eşim yapıyor ama doktor bize market yoğurdu da verin arada katkı ve koruyucu maddelerle de mutlaka tanışacak. Yavaş yavaş alışsın vücudu çok korumacı davranmayın dedi. Arada kaliteli olduğunu bildiğim market yoğurdu da veriyorum.
 
Kızlar ekgıda ve emzirme düzenini nasıl kurdunuz? Şu aralar emzirip hafif mayışınca ağzına emzik veriyorum öyle uyuyor bebeğim ama tabi uyku üzeri çok aktif ve doyurucu olmuyor. Nasıl yapacağım kafam karmakarışık gece sık uyanmamar da bitmesi en son ne zaman 2 saat uyudum hatırlamıyorum geceleri uykuya nasıl döndüreceğimi şaşırıyorum sallasam mı emzirsem mi gezdirsem mi... ve inanılmaz yorgunum. Emzirmeyi düzenlesem olacak sanki.
 
Kızlar sağlam kullanışlı çok iri olmqyqn bi mama sandalyesi öneriniz var mı

Katılıyorum. Ben ablamdan kalanı aldım. Ablam 2013 senesinde satın almıştı. 2 çocuğu da en az 2'şer yıl kullandı hem de ablam blw zamanlarında duşa bile sokuyordu sandalyeyle bebeklerini. Aldık bir çamaşır suyuyla temizledik mis gibi kullanıyorum ne sallanma ne eskime taş gibi. 10 yıllık bir üründen bahsediyorum.
 
Ben ek gidayi bazen öglen meyve aksam sebze olarak verdim bazende sadece tek ögun meyve yada sebze verdim artik 6aylik olduk duzenli kahvalti ve aksam olarak veremiyi planliyorum emzirdikten 1 saat sonra filan veriyorum ben cokta planli gitmiyorum acikcasi
 
Kızlar bende bu ek gıdaya başlayınca emzirme düzenini merak ediyorum
Emzirme sayısında azalma oluyormu
Ya da mama verme sayısında
Benim bebeğim meme +mama besleniyor
Nasıl oluyor eski düzen devam ediyormu aralara mı ek gıda sıkıştırıyoruz
Çok cahilim
6.aylık olunca başlayacağız dedi doktorumuz da bize
Heyecanlıyım
 
Arkadaslad birde şapka alicam lcwden ama alip deneyen var mi hangi beden aldiniz 6-12 mi deneyim.alamiyorim ben avm merkezde internetten aliyorumda
 

Eklentiler

  • Screenshot_20230531_161736_LC Waikiki.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 32
Bende mama + meme gittim 5.5- 6 ay sonunda mama çıktı hayatımızdan .zaten günde 2 yada 1 kere veriyordum.şuan 7 aylık
Ben kahvaltı yani yumurta verince kusmaya başladı bebeğim simdilik kahvaltıyı es geçiyorum öğlen sebze pure (tavuk suyu veya et suyu katiyorum)veya çorbası ve akşam yatmadanda kendim muhallebi yulaflı pirincunlu yada irmikli meyveli yapıyorum .aralarda meyve ve yoğurt.Bir sure sonrada gelip emmek istiyor zaten gündüz 2- 2.5saatte bir yatıyor yatarken emiyor bide uyandığında aralardada ekgidalarini veriyorum .gece 3 4 kere uyanıyor gene emiyor.
Ek bilgi : ek gıda vermeye başlayınca bebeğim bir anda güçlendi .Yüz üstü hızlıca gelip kendi başına oturuyor ve tutunup ayağa kalkıyor sıralıyor şuan. Emeklemeye De başladı.
 
İkea mı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…