- 20 Temmuz 2014
- 934
- 1.605
- 33
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #42.201
Normalde bizim 4. ayla beraber uykularında gerileme azalma uyumak istememe oldu ama demirle beraber gaz sancısı uyurken ağlama uykusunda ağlama uyanırke ağlama Ama böyle çığlıklarla geldi. Bir yeri ağrıyormuş gibi yüzünü ekşitiyordu uyku esnasında. Ben de biraz baktım internetten yorumlara ve ocean microfer bazı bebeklerde bu etkiyi yapıyormuş. 3 gündür vermiyorum, saat başı uyansa bile en azından ağlaması rahatsızlığı kesildi.Arkadaşlar demir kullanmaya baslayinca bebeğinizde huzursuzluk oldu mu?
Bizim de oyle. Genelsen7de uyanip 8.30-10 arasi ilk uyku. 12-2 arasi 2. Uyku. 4-5 arasi aksamustu kestirmesi. 8 gibi se gece uykuauna gecis.Öyle ama işte bazen hesap tutmuyor işte uyku saatleri konusunda. 7'de uyanan bebeğim 8'de tekrar uyumak istiyor mesela. Uyutuyorum tabiki. Sonra saatler kayıp gidiyor.
Onu hatirlamiyorum ama 9.5 kilo ile 5 nunaraya geccem yakindaKızlar 4 no beze kaç kg da geçtiniz
Hic streslenme canim cok kolay geciyor cabukcak iyilesiyor. Cok gecmis olsunKızlar benim bebiş bugün sünnet oluyor. Dualarınızı bekliyorum stres oldum niyeyse
Bizde bu hafta edeceğiz. Geçmiş olsun Allah'ım canı çok acımadan hemencecik iyileşsin yavrularımız. Nasıl geçti sünnet lokal anestezi miKızlar benim bebiş bugün sünnet oluyor. Dualarınızı bekliyorum stres oldum niyeyse
Lokal yaptırdık evet. 1-2 saat içinde halloldu. Doktorumuz ne krem ne pansuman hiçbir şey vermedi. Biraz ağlamış bebeğim bizi göremedi çünkü almadılar yanına. Daha bez değişimi yapmadık. Yine güncellerim akşama burayıBizde bu hafta edeceğiz. Geçmiş olsun Allah'ım canı çok acımadan hemencecik iyileşsin yavrularımız. Nasıl geçti sünnet lokal anestezi mi
Ya evet tam olarak oğlum bu durumda. Bizim dört ay bitmek üzere güya güneşli günlere geldik ama o atak günlerinden daha kötü. ağlayarak uyuyo gece uykusu bile kısaldı yarım saate uyaniyo ama çığlıklarla. Biz bestiron kullanıyoruz.Normalde bizim 4. ayla beraber uykularında gerileme azalma uyumak istememe oldu ama demirle beraber gaz sancısı uyurken ağlama uykusunda ağlama uyanırke ağlama Ama böyle çığlıklarla geldi. Bir yeri ağrıyormuş gibi yüzünü ekşitiyordu uyku esnasında. Ben de biraz baktım internetten yorumlara ve ocean microfer bazı bebeklerde bu etkiyi yapıyormuş. 3 gündür vermiyorum, saat başı uyansa bile en azından ağlaması rahatsızlığı kesildi.
İlk gün bir ile başladık gün gün artıracağız. En son on damla olacakmış. Öyle devam edeceğiz. Bebeğimin kilosu 7700Bestiron kan damlasını kullanan var mı? 7 kilo bebeğe kaç damla veriyorsunuz
Evet canım onları yapıyor sadece uzanmıyor. Eline verince ağzına falan götürüyorElinde oyuncak tutuyor ve hareketleri takip ediyor mu? Benim oğlum oturmaya müthiş hevesli, karın üstü takılmayı da çok seviyor. Gel gör ki dönmek umrunda değil, eviriyorum çeviriyorum dönsün diye. Hacıyatmaz gibi hop sırtüstü bırakıyor kendini
Bestiron aldık temiz içerik ama oğlum üç dört gündür huysuz damladan kaynaklı mi bilmiyorum.Kızlar selamocean microfer demir ilacı bebeğimde alerji yaptı temiz içerikli kullandığınız farklı marka var mı ? Bir de bugün oğluma muz yedirdim kakasında siyah iplik tarzı şeyler vardı muzdan kaynaklı oluyormuş ben kısa süreli bi kriz geçirdikten sonra öğrendim başınıza gelirse korkmayın diye söyleyim dedim
Yaa bana eczacı 6-7 damla ver günlük dedi ve ikinci gün kabız oldu 3 gün kaka yapmadı peşine ishal oldu 3 gün de ishal oldu. Şimdi yine başladım. Daha az vereyim artıkİlk gün bir ile başladık gün gün artıracağız. En son on damla olacakmış. Öyle devam edeceğiz. Bebeğimin kilosu 7700
Evet yavaş yavaş artırmak gerekiyormuş. Bizde kaka da sorun olmadı renk de değişmedi.Yaa bana eczacı 6-7 damla ver günlük dedi ve ikinci gün kabız oldu 3 gün kaka yapmadı peşine ishal oldu 3 gün de ishal oldu. Şimdi yine başladım. Daha az vereyim artık
Kesin konuşmayayım ama yapabilir. Biz 1 aydır kullanıyoruz atak dedik batak dedik diş dedik ama cildinde döküntü olunca şüphelendim bi damla yanağına damlattım kızardı tamam dedim kesin bu. Başka marka bakalım o halde benimki alerjen bi bebekBestiron aldık temiz içerik ama oğlum üç dört gündür huysuz damladan kaynaklı mi bilmiyorum.
AA cildinde deneyeyim bende hiç aklıma gelmedi yarın deneyelim.Kesin konuşmayayım ama yapabilir. Biz 1 aydır kullanıyoruz atak dedik batak dedik diş dedik ama cildinde döküntü olunca şüphelendim bi damla yanağına damlattım kızardı tamam dedim kesin bu. Başka marka bakalım o halde benimki alerjen bi bebek
Dene bence de ama ben yanağında denedim cahillik edip. Bilek içini flan deneyebilirsin hep yüzünü kaşıdı yavrumAA cildinde deneyeyim bende hiç aklıma gelmedi yarın deneyelim.
Benim oglumunda burnunun etrafi soyulmaya basladi derisi kalkri ve cok huysuz bu acaba ocean alerji mi yapti bizedeDene bence de ama ben yanağında denedim cahillik edip. Bilek içini flan deneyebilirsin hep yüzünü kaşıdı yavrum