- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #42.181
Kızlar günaydın bebeğiniz geceleri en fazla kaç saat uyanmadan uyuyor ? Bizim kız saat başı kalkıyor süt mü yetmiyor anlamadım normali ne bunun bu aylarda 5 ay 8 günlüğüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın, bizimki bir gece 6 saat uyuyup diğer gece saat başı kalkabiliyor. bizim de bir düzen oturmadı.Kızlar günaydın bebeğiniz geceleri en fazla kaç saat uyanmadan uyuyor ? Bizim kız saat başı kalkıyor süt mü yetmiyor anlamadım normali ne bunun bu aylarda 5 ay 8 günlüğüz
Canım ya nimete benzetmek gibi olmasın ama tahin kokusu alıyordm ben ağır bir şekilde birde arada bezini açarken içerken denk gelmişti durup ittiriyor gibi ses cıkartmıstıArkadaşlar bebeğimin bezi sadece çiş olduğunda kokuyor buna enfeksiyon belirtisi diyebilir miyiz,? Sizlerin sadece çiş olduğunda hiç koku olmuyor mu? Bez Molfix ve babyturco
İşerken demek istedimCanım ya nimete benzetmek gibi olmasın ama tahin kokusu alıyordm ben ağır bir şekilde birde arada bezini açarken içerken denk gelmişti durup ittiriyor gibi ses cıkartmıstı
Enfeksiyon mu çıkmisti sizdeCanım ya nimete benzetmek gibi olmasın ama tahin kokusu alıyordm ben ağır bir şekilde birde arada bezini açarken içerken denk gelmişti durup ittiriyor gibi ses cıkartmıstı
Bizimkinin de ayarı bozuldu saat başı kalkıyor ve meme de bile homurdaniyo. Ağlaya ağlaya uyuyup uyaniyoKızlar günaydın bebeğiniz geceleri en fazla kaç saat uyanmadan uyuyor ? Bizim kız saat başı kalkıyor süt mü yetmiyor anlamadım normali ne bunun bu aylarda 5 ay 8 günlüğüz
Evet canım 1 hafta antibiyotik kullandkEnfeksiyon mu çıkmisti sizde
Çok geçmiş olsun. Bende bugün doktora götüreceğim bakalım inşallah bir şey çıkmaz.Evet canım 1 hafta antibiyotik kullandk
Biz bir haftadır kullanıyoruz öyle bir şey hiç gözlemlemedim, genel olarak bu aralar huzursuz zaten arkamı dönünce ağlıyorArkadaşlar demir kullanmaya baslayinca bebeğinizde huzursuzluk oldu mu?
Ya aklıma başka bir şey gelmiyor iki gündür çok huysuz huzursuz tek fark o var bilemedim yaBiz bir haftadır kullanıyoruz öyle bir şey hiç gözlemlemedim, genel olarak bu aralar huzursuz zaten arkamı dönünce ağlıyor
Genel olarak bebeklerimizin hepsinde huzursuzluk ve uyku gerilemesi var. sanırım. Belki siz demire başlayınca denk gelmiştir demirle alakalı değildir.Ya aklıma başka bir şey gelmiyor iki gündür çok huysuz huzursuz tek fark o var bilemedim ya
Damağını kontrol ettin mi diş mı geliyor acabaYa aklıma başka bir şey gelmiyor iki gündür çok huysuz huzursuz tek fark o var bilemedim ya
Olabilir bir sağlık sorunu olmasında gerisi geçiyor mecburGenel olarak bebeklerimizin hepsinde huzursuzluk ve uyku gerilemesi var. sanırım. Belki siz demire başlayınca denk gelmiştir demirle alakalı değildir.
Çok kaşınıyor eli hep ağzında ama daha belirginlik yok gibiDamağını kontrol ettin mi diş mı geliyor acaba
Bizimki de normalde ilk yattiginda 3-4 saat uyuyor sonrasında 2 saatte bir veya saat başı kalkıyordu ama son günlerde iki saatte bir veya saat başı sürekli kalkıyorKızlar günaydın bebeğiniz geceleri en fazla kaç saat uyanmadan uyuyor ? Bizim kız saat başı kalkıyor süt mü yetmiyor anlamadım normali ne bunun bu aylarda 5 ay 8 günlüğüz
Ben demiri kesince düzeldi canım. 4. Ay atağı da geçmiş sizde halbuki. Diş sebebiyle olabilir burda Bir_Kucuk_Mars osman gönülalın videosunu paylaşmıştı.Bizde 2-3 gündür aynı şeyleri yaşıyoruz pazartesi günü 5 aylık olduk. 5 aydır çok düzenli olan gece uykularımız gitti 1 saatte uyanan devamlı meme isteyen bir bebe geldi. Kendimden ayrı kesinlikle uyutamıyorum. Meme ağzınddan çıkıyor uyanıyor. Gazı var gibi devamlı kıvranıyor ama husursuz da görünmüyor normal zamanda. Biz demir ilacı kullanmıyoruz ama umarım geçici birşeydir çok endişelenmeye başladım bende böyle devam edecek diye.