- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #40.741
günaydın kızlar.. bebişlerin kiloları konuşulmuş.. sizin kilolarınız ne alemde? hem sağlıklı beslenip kilo veren hem de sütü azalmayan var mı??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OGlumunda damaklari sert ellerini hic agzindan cikarmiyor ve salyasi cok akiyor erken baslayabilirmis ama dis hemen gelmezmis doktor öyle demistiKızlar bebesi erken diş çıkaran var mı? Rota için gittiğimizde sağlık ocağına ebe damakları sertleşmiş erken diş çıkarabilir demişti. Şimdi de uyuyamıyor kıyamam uyanıp iki elini de ağzına sokup ağlıyor yavrum. Zaten gün boyu salyası eksik olmuyor.
Bende aynı şeyi yaşadım canımKızlar ben 4 saatte bir 120 ml mama veriyorum aralarda da emziriyorum. Kızım 3.ay kontrolünde 5100 gr dı. Neden kilo alamıyor acaba çok hareketli hiç durmuyor ondan mı ki 1 ayda 500 gr almış sadece
Şu mesajı okuduktan sonra bana bi aydınlanma efendime söyleyim bi cesaret bi feraset geldi ki bugün aldım oğlanı soktum duşun altına alap şalap yıkandı belki tam şampuanından bile arınamamıştır ama olsundu ilk elin günahı yoktu2.banyosundan itibaren ben yıkıyorum
Ben 20 kilo verdim ama 29 kilo almıştım hamileliğimde. Yavaş yavaş gidiyor bakalım yaza kadar vaktim vargünaydın kızlar.. bebişlerin kiloları konuşulmuş.. sizin kilolarınız ne alemde? hem sağlıklı beslenip kilo veren hem de sütü azalmayan var mı??
Ben 20 kilo verdim ama 29 kilo almıştım hamileliğimde. Yavaş yavaş gidiyor bakalım yaza kadar vaktim var
Maşallah kızlar nasıl verdiniz? Ben 17 almistim sadece 5i gitti 12 si duruyorben de 15 kg verdim ama 20 kg almıştım.5 kilo kaldı.diyet yapmadan gitmeyecek belli.sütten dolayı da yapamıyorum korkumdan sadece akşamları ekmeği kestim okadar.1 yaşına gelsin de yavaş yavaş diyete babaşlayacağım
Doğuma 103 kg girdim 103 kilo çıktım çocuğu alıp yerine aynı kiloda başka bişey mi koydular diye düşündüm önce 2 hafta sonra flan birden 95e düştüm ödemi atmış oldum yani. 88 kiloyla diyetisyene başladım emziren anne diyeti uyguladım ama sadece 1 ayda 4 kilo verebildim. O kadar para verip 4 kilo vermek zoruma gitti bıraktım kendim uyguluyorum ekmeği kestim tamamen porsiyonlarımı küçülttüm çokça su içiyorum öyle öyle gidiyor yavaş yavaş. Hedefim çok büyük aslında 20 kilo vermem lazım ama işte emzirdiğim için şok diyet vs. YapamıyorumMaşallah kızlar nasıl verdiniz? Ben 17 almistim sadece 5i gitti 12 si duruyor
Büyük sıkıntı bu konu benim için 15 kilo aldım doğumdan geldiğimde 9 kilo gitmişti sonra anacım saolsun süt yapar diye diye gece gündüz yedirdi 5 kiloyu tekrar aldım Şuan 10 -11 kilo civarı vermem lazım. Zaten hamile kalmadan önce 5 kilo almıştım onuda eklersek 15 kg Ama çok istahliyim napcam bilmiyorumgünaydın kızlar.. bebişlerin kiloları konuşulmuş.. sizin kilolarınız ne alemde? hem sağlıklı beslenip kilo veren hem de sütü azalmayan var mı??
Ben de doğumdan geldiğimde hiç vermemiştim aynı şeyleri düşündüm hala da düşünüyorum. Oğlum 3200 doğdu ben 5kg eksideyim yani bu çocuğun suyu vs nereye gitti anlamadım.. Ben de diyetisyen desteği alsam diyorum. Bilinçsiz diyet yapmak istemiyorumDoğuma 103 kg girdim 103 kilo çıktım çocuğu alıp yerine aynı kiloda başka bişey mi koydular diye düşündüm önce 2 hafta sonra flan birden 95e düştüm ödemi atmış oldum yani. 88 kiloyla diyetisyene başladım emziren anne diyeti uyguladım ama sadece 1 ayda 4 kilo verebildim. O kadar para verip 4 kilo vermek zoruma gitti bıraktım kendim uyguluyorum ekmeği kestim tamamen porsiyonlarımı küçülttüm çokça su içiyorum öyle öyle gidiyor yavaş yavaş. Hedefim çok büyük aslında 20 kilo vermem lazım ama işte emzirdiğim için şok diyet vs. Yapamıyorum
Ah o süt yapar mevzusu çok tehlikeli karbonhidrat deposu hersey.. emzirirken de insan hep öyle şeyler yemek istiyorBüyük sıkıntı bu konu benim için 15 kilo aldım doğumdan geldiğimde 9 kilo gitmişti sonra anacım saolsun süt yapar diye diye gece gündüz yedirdi 5 kiloyu tekrar aldım Şuan 10 -11 kilo civarı vermem lazım. Zaten hamile kalmadan önce 5 kilo almıştım onuda eklersek 15 kg Ama çok istahliyim napcam bilmiyorum
Canım benim heryerim şişti.muhtemelen ödendi çünkü hamileyken yemesem bile kilo alıyordum.oğlumda da öyle olmuştu 20 kg almıştım 13 ü gitmişti 40 günde.kalan 7 nin 4 ünü sütten kesince diyetle verebilmiştim taa 2 sene sonra.ama 3 kg kalmıştı veremedim sonra pandemi girdi otur otur 4 kg da öyle aldım evde.64 le hamile kaldım 20 kg aldım Şuan 69 civarındayımMaşallah kızlar nasıl verdiniz? Ben 17 almistim sadece 5i gitti 12 si duruyor
Ödendi yazmışım ödemdiCanım benim heryerim şişti.muhtemelen ödendi çünkü hamileyken yemesem bile kilo alıyordum.oğlumda da öyle olmuştu 20 kg almıştım 13 ü gitmişti 40 günde.kalan 7 nin 4 ünü sütten kesince diyetle verebilmiştim taa 2 sene sonra.ama 3 kg kalmıştı veremedim sonra pandemi girdi otur otur 4 kg da öyle aldım evde.64 le hamile kaldım 20 kg aldım Şuan 69 civarındayım
Ben 10kilo almistim dogumdan sonra 6si gitti4 üde ilk hafta gitti hatta 2 kilo daha verdim ama emzirmeden sanirim istahim acildi abur cubur cok yiyorum 2kiloyu geri aldim 55 kiloyumgünaydın kızlar.. bebişlerin kiloları konuşulmuş.. sizin kilolarınız ne alemde? hem sağlıklı beslenip kilo veren hem de sütü azalmayan var mı??
Benimkide cok agliyor dudaklarini büze büze gözlerinden yaşlar akiyoOğlum ağlamayı öğrenmiş normalde ağlamayı bilmiyo homurdanıyordu sadece 3 aydan sonra resmen her şeye ağlıyor
Kriz sebebiBenimkide cok agliyor dudaklarini büze büze gözlerinden yaşlar akiyo
Ne güzel az birsey kalmış onu da verirsin kısa zamandaCanım benim heryerim şişti.muhtemelen ödendi çünkü hamileyken yemesem bile kilo alıyordum.oğlumda da öyle olmuştu 20 kg almıştım 13 ü gitmişti 40 günde.kalan 7 nin 4 ünü sütten kesince diyetle verebilmiştim taa 2 sene sonra.ama 3 kg kalmıştı veremedim sonra pandemi girdi otur otur 4 kg da öyle aldım evde.64 le hamile kaldım 20 kg aldım Şuan 69 civarındayım
Benim de iştahım bayaa iyiBen 10kilo almistim dogumdan sonra 6si gitti4 üde ilk hafta gitti hatta 2 kilo daha verdim ama emzirmeden sanirim istahim acildi abur cubur cok yiyorum 2kiloyu geri aldim 55 kiloyum
Hamilelikte 9-10 kilo verdim dogumdan sonra kilo aldim nasil becerdin diye sormayin bende bilmiyorumgünaydın kızlar.. bebişlerin kiloları konuşulmuş.. sizin kilolarınız ne alemde? hem sağlıklı beslenip kilo veren hem de sütü azalmayan var mı??