2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Sen de aralarda meme veriyor musun peki? Kaç saate düşürdün mama aralığını? Bizim doktor da günde 8 kere 90 ml ver dedi ama yapamıyorum çünkü gece mama vermiyorum sadece meme veriyorum. Bence çok hareketten ya yoksa az beslendiğini düşünmüyorum. Uyurken bile hareket ediyor sürekli 🤦🏻‍♀️
Benimki memeyi mama olmadan emmiyor canım malesef😞mamanın tadına çok alıştı
Ben mamayla birlikte eds yapıyorum emzirme destek sistemi
O yüzden her emzirmede mecburen mama vermiş oluyorum

Allerji diyeti zorluyordur seni. Insalah kısa sürede normale dönersiniz

Üç ay ben de pek önemsemedim ama şimdi işe başladım kıyafetlerim hiç olmuyor

Valla maşallah. Güzel tarafından bakarsan uğraşmadan kilo vermiş oldun 😄

Ben de çok saçma şeyler yiyorum.. bir de hızlı hızlı yiyorum uyanmadan yeyim diye

🤣🤣🤣 çok güldüm buna.. benim de kocamaan bir gobegim var hala 6-7 aylık gibi görünüyor
Cocuk hareketlenmeye baslayinca kosturmaktan veririz simdi yiyebildihimizi yiyelim😂
Diyet yapayım diye düşünüp acaba bir tatlı mi patlatsam modundaym🙂🙂
Bende oyleyim 😬

Allerji diyeti zorluyordur seni. Insalah kısa sürede normale dönersiniz

Üç ay ben de pek önemsemedim ama şimdi işe başladım kıyafetlerim hiç olmuyor

Valla maşallah. Güzel tarafından bakarsan uğraşmadan kilo vermiş oldun 😄

Ben de çok saçma şeyler yiyorum.. bir de hızlı hızlı yiyorum uyanmadan yeyim diye

🤣🤣🤣 çok güldüm buna.. benim de kocamaan bir gobegim var hala 6-7 aylık gibi görünüyor
Bebek sonrası adeta kocakarıya döndüm. 🤣
İyi geceler kızlar o kadar ağlıyorum ki buraya yazmak istedim oğlumun kimliğini kaybettim galiba bu aralar beni çok fazla aksilik buldu en sonunda patladım banyonun aynası kırıldı düştü mutfak fayansi düştü kafama düşmesine ramak kalmıştı bu hafta böyle geçti neden oluyor böyle ya 😭😭😭😭 birde grip oluyorum off napcam ben 😭😭😭
Ah canım geldi mi üst üste geliyor tecrübe ile sabit. Ağlamak rahatlatıyor ama kendini çok da üzme. Su akar yolunu bulur derler. Takviye almanı tavsiye ederim toparlıyor hastalığı kısa sürede.

Geçmiş olsun canım. Bende yüksek tansiyondan 37+4 de doğum yaptım. Doğum esnasında tansiyon 18 di. Sonrasında yüksek tansiyondan 22 di acillik oldum. İlaca başladım 14/9 civari genelde.

Kusmasına rağmen iyi canım. 7.500 kg 66 cm

Aynıyız bende de var bi dana🤣

Antibiyotik kullanırken her bezde vardı. Şimdi günde 2 kez ve beline kadar çıkıyor kaka yapınca.
Çook geçmiş olsun umarım şifa bulursunuz

Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz
Biz bazen kucakta bazen ayakta
Ama bunlar büyüdükçe bu zorlaşacak
Nasıl çözcez bu işi
Siz nasıl uyutuyorsunuz
Bugün hem kucakta hem ayakta salla salla mahvoldum uyumuyor😃
Benim sıpam ya meme emerken ya da ayakta gezdirirsem uyuyor. Bunları yapmazsam saatlerce uyanık kalabilir. Ulen ben bütün gün adamı kucağımda gezdiricem, o evlenip başka kızları benden daha çok sevecek, ben de bel fıtığımla başbaşa kalıcam heee🤪🤪🤪🤪

Bebek sonrası adeta kocakarıya döndüm. 🤣

Ah canım geldi mi üst üste geliyor tecrübe ile sabit. Ağlamak rahatlatıyor ama kendini çok da üzme. Su akar yolunu bulur derler. Takviye almanı tavsiye ederim toparlıyor hastalığı kısa sürede.

Birazda olsa rahatladım. Ağlamak bazen robot değilde insan olduğumu hatirlatiyor bu günlerde robot gibiyim ondan belkide bu aksilikler. Şuan bademciklerim şiş 😔 çok sıkıntı değil ama pazartesi giderim doktora o zamana açıdan kivinmazsam ☹️

Birazda olsa rahatladım. Ağlamak bazen robot değilde insan olduğumu hatirlatiyor bu günlerde robot gibiyim ondan belkide bu aksilikler. Şuan bademciklerim şiş 😔 çok sıkıntı değil ama pazartesi giderim doktora o zamana açıdan kivinmazsam ☹️
Sabah akşam sirkeli su ile gargara yaparsan acısını alıyor bademciklerin.

Bebeklerin kiloları konuşulmuş. 3. Ay kontrolünde benim kızım da 500 gr alıp 2 cm uzamış ama doktor da ebe de sorun görmedi. Ay sonu kendi doktorunda randevusu var bakalım o ne diyecek ama genel fikir fazla kilo alması değil sürekli yukarı devam eden bir eğri olması önemli diyorlar. Hatta ebemiz fazla kilo alımından hoşlanmıyor, bir defa 2 haftada 500 gr aldı diye bizi eleştirmişti 😂

Benim sıpam ya meme emerken ya da ayakta gezdirirsem uyuyor. Bunları yapmazsam saatlerce uyanık kalabilir. Ulen ben bütün gün adamı kucağımda gezdiricem, o evlenip başka kızları benden daha çok sevecek, ben de bel fıtığımla başbaşa kalıcam heee🤪🤪🤪🤪
Kaynanalik yüklenmiş şimdiden sana kuzum çok güldüm :KK70: hahaha

Ben de ilk kızıma yapmıştım o kadar ağlamıştı ki cok pisman oldum hala o gun aklimdan cikmaz nasil aglattim minicik cocugu diye . O gunden sonra hep yanimda uyuttum iyi ki de yanimda uyutmuşum simdi 6 yasinda artik ben istesem de kendisi istemiyor yanımızda yatmayı. Simdi bu bebegimi de hep yanimda yatiriyorum zaten buyuyunce yatamayacagim bir daha o yuzden doya doya bu zamanlarin tadini cikariyorum
Ah ne iyi yapmısın canım. İnsan gerçekten vicdan azabından kahroluyor. Ben de şuan 2 bebegımle jırlıkte yatıyorum mis gibi 😍aslında büyük oğlum ayrı yatıyordu hep ama deprem olduğundan berı ayrılmıyor yanımdan. Hatta bu gece bıle korkudan tıtreyerek uyandı 2 kez :KK43:

Kızlar hepinize günaydın bebişleriniz uyku düzeni nasıl günde kaç saat uyuyorlar gece uykusu dahil benim kız uyku bilmiyor gündüz max 3 saat uyuyor oda cok nadir gecede sürekli uyanarak 6 saat max 7 saat uyuyor ayın 25.inde 4 ayı bitiyor kilolar konuşulmuş bende inanılmaz mutsuzum doğumdsn sonra verdiğim kilolaları da almaya başlamısım boğazımı tutamıyorum 😁

X