2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Kizlar 3.ay kontrolunden ciktik 6550 kilo 62 cm boyumuz gecen aya gore kilo alış orani biraz düşmüş ama normal standartta dedi doktorm bexsero asisi yapildi. Gecen ayabgore az kilo alisini kafaya taktim simdi acaba sutummu azaliyo diyetteyim diye düşünür oldum
Ne kadar almış bu ay canım? Giderek kilo alımları azalacak zaten normal bu benimki de geçen aya göre daha az aldı bu ay

günaydın kızlar.. bebişlerin kiloları konuşulmuş.. sizin kilolarınız ne alemde? hem sağlıklı beslenip kilo veren hem de sütü azalmayan var mı??
Ben 10kilo almıştım hamile kaldığım kiloya da dönmüştüm kısa bir süre sonra. Hatta şimdi daha da zayıflamış olabilirim kızım sağolsun canıma okuyor çünkü 😅

günaydın kızlar.. bebişlerin kiloları konuşulmuş.. sizin kilolarınız ne alemde? hem sağlıklı beslenip kilo veren hem de sütü azalmayan var mı??
Ben 12 kilo aldım hamilelikte doğum haftası hepsini verdim son 1 ayda 5 kilo almışım 😃 zerre sağlıklı beslenmem yok . İşe dönünce düzene gireceğine inanıyorum

Bende aynı şeyi yaşadım canım
Aralıkları azaltalım dedi doktor mama için
Şimdi öyle yapıyorum
Gece uyandırmıyordum uyandıralım dedi
Bide çok hareketli benimki de
Belkide ondandır
Sen de aralarda meme veriyor musun peki? Kaç saate düşürdün mama aralığını? Bizim doktor da günde 8 kere 90 ml ver dedi ama yapamıyorum çünkü gece mama vermiyorum sadece meme veriyorum. Bence çok hareketten ya yoksa az beslendiğini düşünmüyorum. Uyurken bile hareket ediyor sürekli 🤦🏻‍♀️

Doğuma ne girerken ne de çıkarken kaç kiloydum bilmiyorum. Şu an da hiç tartılmadım. Ama kim kardeşyandan sağlam mabadım var. Tam bir tosunum. Bacaklarımı saraylarda sutun olarak kullanabilirler🤦‍♀️🤭
Şu mesajı okuduktan sonra bana bi aydınlanma efendime söyleyim bi cesaret bi feraset geldi ki bugün aldım oğlanı soktum duşun altına alap şalap yıkandı belki tam şampuanından bile arınamamıştır ama olsundu ilk elin günahı yoktu😂😂
İşte cesaret işte feraset🤣 olduğu kadar yeterki başlayalım bir yerden🤭 yaz gelsede direk banyoda yıkasam. Odayı ısıt eşyaları ayarla, suyu dök fenalık geliyor bana🤦‍♀️
Oğlum ağlamayı öğrenmiş normalde ağlamayı bilmiyo homurdanıyordu sadece 🤦🏻‍♀️ 3 aydan sonra resmen her şeye ağlıyor
Ah teyzoşum kıyamam sana😍
Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz
Biz bazen kucakta bazen ayakta
Ama bunlar büyüdükçe bu zorlaşacak
Nasıl çözcez bu işi
Siz nasıl uyutuyorsunuz
Bugün hem kucakta hem ayakta salla salla mahvoldum uyumuyor😃
Gündüz mama sonrası uykusu geliyor, bizim yatağa yatırıyordum yanına uzanıyorum uyuyor. Akşam ilk uykuyu yanına yatarak başlatıyorum sonra yatağına geçiriyorum. Bazende kucakta evde dolaşarak inatlaşarak uyutuyorum.

Sut alerjisi diyeti ama alerji diyetine baslamadan zayiflamistim zaten kuzum simdide alamiyorum cogu seyi yiyemedigim icin
Allerji diyeti zorluyordur seni. Insalah kısa sürede normale dönersiniz
Aynen oyle oldu 😂
Dogumdan hemen sonra elbiselerim oluyordu yavas yavas baktim ki kuculuyorlar. Benim kilo takintim olmadigi icin sorun etmiyorum ama inatla gidip alisveris yapmiyorum
Üç ay ben de pek önemsemedim ama şimdi işe başladım kıyafetlerim hiç olmuyor
Ben 10kilo almıştım hamile kaldığım kiloya da dönmüştüm kısa bir süre sonra. Hatta şimdi daha da zayıflamış olabilirim kızım sağolsun canıma okuyor çünkü 😅
Valla maşallah. Güzel tarafından bakarsan uğraşmadan kilo vermiş oldun 😄
Ben 12 kilo aldım hamilelikte doğum haftası hepsini verdim son 1 ayda 5 kilo almışım 😃 zerre sağlıklı beslenmem yok . İşe dönünce düzene gireceğine inanıyorum
Ben de çok saçma şeyler yiyorum.. bir de hızlı hızlı yiyorum uyanmadan yeyim diye
Doğuma ne girerken ne de çıkarken kaç kiloydum bilmiyorum. Şu an da hiç tartılmadım. Ama kim kardeşyandan sağlam mabadım var. Tam bir tosunum. Bacaklarımı saraylarda sutun olarak kullanabilirler🤦‍♀️🤭
🤣🤣🤣 çok güldüm buna.. benim de kocamaan bir gobegim var hala 6-7 aylık gibi görünüyor

Valla maşallah. Güzel tarafından bakarsan uğraşmadan kilo vermiş oldun 😄
Valla biraz etli butlu olmak isterdim. Böyle hem güçsüz düştüm hem görüntüm sefil gibi hem de bebem bende pek durmak istemiyor kemiklerim batıyor 😂 etli insanların omzunu daha çok seviyor
evet evet ben gözü açık diye uyumado sandım bi kaç kere sonra baktım sıçrıyor dün dr a sordum olabilir sorun değil dedi
Enteresan ama yani çıktı önceden öyle açık uyumazdı

Valla biraz etli butlu olmak isterdim. Böyle hem güçsüz düştüm hem görüntüm sefil gibi hem de bebem bende pek durmak istemiyor kemiklerim batıyor 😂 etli insanların omzunu daha çok seviyor
Güçsüz düşmen kötü olmuş canım. Bebiste rahat edecek yumuşak bir yer arıyor demeekk😁

Enteresan ama yani çıktı önceden öyle açık uyumazdı
yarı açıktı önce şimdi tam açık dalıyor 😂

İyi geceler kızlar o kadar ağlıyorum ki buraya yazmak istedim oğlumun kimliğini kaybettim galiba bu aralar beni çok fazla aksilik buldu en sonunda patladım banyonun aynası kırıldı düştü mutfak fayansi düştü kafama düşmesine ramak kalmıştı bu hafta böyle geçti neden oluyor böyle ya 😭😭😭😭 birde grip oluyorum off napcam ben 😭😭😭

İyi geceler kızlar o kadar ağlıyorum ki buraya yazmak istedim oğlumun kimliğini kaybettim galiba bu aralar beni çok fazla aksilik buldu en sonunda patladım banyonun aynası kırıldı düştü mutfak fayansi düştü kafama düşmesine ramak kalmıştı bu hafta böyle geçti neden oluyor böyle ya 😭😭😭😭 birde grip oluyorum off napcam ben 😭😭😭
Ya her şey üst üste gelmiş. Bence ağlayıp içinizi boşaltın. Sonra bebiş uyuyunca bir duşa girin sakinleşirsiniz😇

X