2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Benim de öyleydi hatta gece uykusu sıfırdı ama artık gündüz uyuduğunda 1.5 saat olunca uyandiriyorum sonra 2 saat uyutmuyorum. Bazen onu bile uyumuyor gerçi ama daha fazla uyuyacak olursa ben izin vermiyorum. Böyle olunca akşama kadar 3-4 saat uyumuş oluyor ve uykusu geliyor. Gece uykusuna geçerken biraz zorluyor ama gün içinde çok dinlenmediği için de uzun uyuyor uykuya dalınca
Oyle deniyim bide esimde bende perisan olduk uykusuzluktan ya gece uyku yok gunduz yok 15 dk uyuyo sonra basliyo aglamaya huysuzluk yapmaya herşeyi deniyoruz yok. Gece yarisi arabayla sokak sokak geziyorz uyur diye yok inat cok. Gunduz uyumadiginsa gecede uyumuyo uykular iyice karisiyo bizimkinde. Esim.3 saat uyku ile.ise gidiyo ben zaten evde yalan.oluyorum napicz bilmiyorum☹️☹️

Merhaba benim bebeğim 6 aylık zatürreden yatıyoruz saturasyonu düşüyor bu üçüncü yatışımız çöküyorum tekrar düşüyor tekrar yatıyoruz siz nasıl atlattınız bu durumu ?
basınçlı oksijen ile .ama kalbıne bakılması gerek dediler kaynagı oradan olabılır diye kalpte doku katlantısı ve delik cıktı gecmiş olsun

Kızlar ya koliklik bu aydan sonra başlar mı 😔 her akşam 8 civarı yarım saat kadar gözünün yaşıyla ağlıyor kızım ve hiç bir şekilde sakinlemiyor. Başka zaman da oyle ağlasa bi yeri ağrıyor diyeceğim ama sadece 8 8.30 arası yapıyor bunu 1 hafta 10 gündür
Sanmıyorum canım, başka bir sıkıntısı olabilir

Kızlar bebeğimin başında konak var hani bebeklerde olması normal ama nasıl geçiyor sizde de var mı sert kepek gibi .
Ilık zeytin yağı ben sabahtan kaloriferin ustune koyuyorum sonra icine birazcık hemen karbonat hemen çok az pamukla masaj yaparak sur canim sonra taragı ile tara banyosunu yaptir mis gibi hic konak kalmiyor benim kızimda fena vardi tek seferde annemle isi çözdük 😁

Kızlar bebeğim 37 .haftada doğdu şuan tam 3 aya girdi 90 günlük benimle göz teması pek kurmuyor hatta bu aralar nerdeyse hiç hep sağa sola yukarı bakıyor biraz endişelendiriyor
Ilık zeytin yağı ben sabahtan kaloriferin ustune koyuyorum sonra icine birazcık hemen karbonat hemen çok az pamukla masaj yaparak sur canim sonra taragı ile tara banyosunu yaptir mis gibi hic konak kalmiyor benim kızimda fena vardi tek seferde annemle isi çözdük 😁
Tarağı at kılı tarak resmen kıl bi tarak olunduğu için dokunuş gibi tarıyor. Tarak alayım bari öneri yada resim var mu yoksa bebek tarağı diye mi geçiyor

Kızlar bebeğim 37 .haftada doğdu şuan tam 3 aya girdi 90 günlük benimle göz teması pek kurmuyor hatta bu aralar nerdeyse hiç hep sağa sola yukarı bakıyor biraz endişelendiriyor. Ama oyuncak takibi yapıyor kafasıyla

Kızlar bebeğim 37 .haftada doğdu şuan tam 3 aya girdi 90 günlük benimle göz teması pek kurmuyor hatta bu aralar nerdeyse hiç hep sağa sola yukarı bakıyor biraz endişelendiriyor. Ama oyuncak takibi yapıyor kafasıyla
Aynisini geçen hafta bende yazacaktım canım. Bizimki yatarken çok güzel göz teması kuruyordu ama kucakta asla temas yoktu. 1 haftadır kucağımda da göz teması kurmaya başladı. Bende telaslanmistim ama arastirdigim kadarıyla oyuncak vs takip etmesi de yeterliymis

Kızlar bebeğim 37 .haftada doğdu şuan tam 3 aya girdi 90 günlük benimle göz teması pek kurmuyor hatta bu aralar nerdeyse hiç hep sağa sola yukarı bakıyor biraz endişelendiriyor

Tarağı at kılı tarak resmen kıl bi tarak olunduğu için dokunuş gibi tarıyor. Tarak alayım bari öneri yada resim var mu yoksa bebek tarağı diye mi geçiyor
At kılının yanında tarakta veriyorlar ya ikili satılandan almıştım canim

X