2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bebeğim 37 .haftada doğdu şuan tam 3 aya girdi 90 günlük benimle göz teması pek kurmuyor hatta bu aralar nerdeyse hiç hep sağa sola yukarı bakıyor biraz endişelendiriyor. Ama oyuncak takibi yapıyor kafasıyla
Benim kızım göz teması kurmaya devam ediyor ama dediğin gibi sürekli etrafa bakmak istiyor. Gözleri fıldır fıldır.. etrafı seyrediyor. Artık keşfetmeye başladıkları için oluyor bence. Beslenirken göz teması kurması daha kolay olabilir mi? Orada etrafı seyretmiyor sonuçta.

Ya kızlar kabızlık yaşayan var mı çıldırcam artık ya desteksiz çıkamıyorum resmen keten tohumu iyi geliyor biraz başka da iyi gelen hiçbir şey yok

Kızlar merhaba bebeklerinizi ne şekilde uyutuyorsunuz? Ben eğer memede uyuyakalmazsa ayağımda hafif hafif sallıyorum sarsmadan böyle baya iyi uykuya dalıyor. kötü mü yapıyorum bilemedim.
bir de gece uykusuna ilk yattığında uzun uyuyor 4-5 saat ama sonrasında 1-2 saat aralıklarla uyanmaya başlıyor özellikle sabah 4-5 gibi gözünü açıp 1 saate yakın bayaa uyanık kalıyor. Buna nasıl bi çözüm bulabilirim acaba.
sakinse kendisi yatağında uyuyor çok uykusu var ise hızlandırmak için kucakta uyutuyoruz

Kızlar sezaryen olalı üç ay oldu korse kuşanmadık şuan başlasam faydası olur mu sizce , bir de memnun olduğunuz körseler nedir

KıZlar mama kullanıyor musunuz kullanıyorsanız kaç cc veriyorsunuz. 2 ay 15 günlüğüz 90cc veriyordum biraz da emiyor ama galiba doymuyor

Merhaba kızlar temmuzda işe dönmeyi planlıyorum elektrikli pompa alacağım. Lansinoh düşünüyorum kullanan var mı?
Bir de çalışan anneler öğle saatinde sapmak yeterli mi? Öğlen her iki göğüsü de sağacağız değil mi ? Bencdaha sonra iş yerindeki. buzdolabına koyup getirmeyi düşünüyorum eve

Eklentiler

• 7B2EC017-A9B0-4C3B-B3D9-9154BAC316BE.png
    7B2EC017-A9B0-4C3B-B3D9-9154BAC316BE.png
    246,9 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar yine atak dönemi falan mı var bebeğime bir haller oldu 🤦🏻‍♀️ çok uykusu var ama uyuyamıyor. Uyuma pozisyonuna getirince kıyameti koparıyor çığlığı basıyor

X