- 11 Nisan 2022
- 1.315
- 3.105
- 63
- 45
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #38.521
Kızlar Zeyno’da burun tukanıklığı ve ara öksürme var. Tükrükten bineron alamıyor ama emme iyi. Ateş olmadığı için doktor reflü olabilir dedi. Benzer süreç atlatan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sleepynin 4ü goonun 3üne eşit , geçen getir indirimi vardı ben de aldım cidden daha güzel sleepye göreKalıpları nasıl acaba kiloya göre
Ben goon kullanıyorum başından beri 3 numaraya geçtik bunu baya kullanacağız gibi pişik yapmadi bizde pekKızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz?
Fiyatına baktım da şimdi sleepye göre baya pahalı iki katı hatta. Pişik sorunumuz olsaydı değişirdim de çok şükür yok. şimdilik sleepye devamke babamızın kalbine indirmeyelimBen goon kullanıyorum 3 numaraya geçtik bunu baya kullanacağız gibi pişik yapmadi bizde pek
Benim de benzer durumum var.burun tıkalı gibi birde geniş akıntısı var gibi ses geliyor.bugün başladı.Ateş falan yok.takip edeceğim geçmezse bende bi doktora giderim.buhar makinası çalıştırdım burnu için.genzi için de yastık koydum bugün başının altına.hırıltısı biraz geçti gibi olduKızlar Zeyno’da burun tukanıklığı ve ara öksürme var. Tükrükten bineron alamıyor ama emme iyi. Ateş olmadığı için doktor reflü olabilir dedi. Benzer süreç atlatan var mı?
Fiyatına baktım da şimdi sleepye göre baya pahalı iki katı hatta. Pişik sorunumuz olsaydı değişirdim de çok şükür yok. şimdilik sleepye devamke babamızın kalbine indirmeyelim
Getire bak bi de canım kuponla sleepyle aynı fiyata geliyorFiyatına baktım da şimdi sleepye göre baya pahalı iki katı hatta. Pişik sorunumuz olsaydı değişirdim de çok şükür yok. şimdilik sleepye devamke babamızın kalbine indirmeyelim
Kuzum fikir için teşekkürler ama olduğum yere çoğu kargo firması bile gelmiyor sanmam getirin geleceğini ben sleepyden memnunum aslında sadece 2 numarası bacaklarını sıkıyor 3 de büyük gibi onun için sordumGetire bak bi de canım kuponla sleepyle aynı fiyata geliyor
Valla iyiymiş biz uygununu hep araştırdığımız için daha pahalısı can yakıyoBana bedavaya geldiği için değiştirmeyi düşünmedim geçen bir paket aldık aylık kota dolduğu için diğer bezleri bilmediğim için uygun gibi geldi fiyatı
Valla iyiymiş biz uygununu hep araştırdığımız için daha pahalısı can yakıyo
Prima gibi kalıpları geniş. Sleepy gibi değil. 2 numara sleepy küçük gelirken 2 numara goon tam geliyorKalıpları nasıl acaba kiloya göre
Kilosu daha üçe uygun değil, boyu da iyi aslında iki numaranın ama bazen bacaklarında bez izleri oluyor. O yüzden üçe mi geçsem diyorumBen geçen 3 numara aldım ,2 küçük geliyor gibiydi ama bu da çok büyük oldu sanki anlamadım
3le 2 arasında çok az fark var 4le 3 gibi bi fark yok arada aslındaKilosu daha üçe uygun değil, boyu da iyi aslında iki numaranın ama bazen bacaklarında bez izleri oluyor. O yüzden üçe mi geçsem diyorum
Insallah kuzum bizimkisi aksi huysuz durmuyor bi şeyde 10 dkdan fazlaUmarım alışır yaa , bırakıp tuvalete gitmek bile mesele şu an bizim için
Biz de elektriklilere bakmıştık min 3 binden başlıyordu. Bebeğin sevip sevmeyeceği de belli değil. Sonra gittik 4moms kiraladık zaten 6.aydan sonra kullanılmıyormuş. Tahmin ettiğimiz gibi de oldu kızım 8bin liralık makineyi sevmedi keyfi yerindeyse 10dk biner o da hergün bile değilKızlar çok fazla giremiyorum bu sıralar ama aklımın bir köşesinde burası var tüm bebislere şifa afiyet sakinlik bol uyku versin Allah kullanıp memnun kaldığınız ana kucağı var mı söyle maksimum 2 bin TL civarlarında gündüz uykularında veya oyalamalarina iyi gelir umuduyla almak istiyorum,, otomatik sallananlar çok daha pahalı ne önerirsiniz
Ben de çok almıştım ilk giydirmemde pişman oldumKızlar ya şu fermuarlı tulumlardan huylandım çocupun altını deüişince komple göğüsünü açmak gerekiyo tecrübesizlik ne kötü bi sürüde aldım
Hem tıkanıklıktan hem üzüntüden hem de antibiyotikten olduğunu düşünüyorum benim sütüm azaldı inşallah sizin azalmaz. 3.kez antibiyotik kullanıyorum şuanda. Sıcak kompres yapıp masaj yapa yapa sağdım üstüne emzirdim. Sonra da soğuk kompres yaptım. Emzirmek çok önemli. Bebek kadar hiçbir makine açamazmış. Mutlaka gidin doktora kistleşirse ameliyat gerekiyor Allah korusunSanırım bende 2 gündür mastitim. Taş gibi göğsüm çok acıyor üstümü bile zor giyiyorum acıdan. 2 saatte bir sağıyorum şimdi sıcak suyla falan yıkadım hep. Süt hala çok geliyor bende azalma olmadı sence olurmu veya sende oldumu? Yarın bi doktora gidicem antibiyotik verir dediler. Sen bi ilaç kullandınmı geçmesi için veya naptın
Sleepynin 4ü goonun 3üne eşit , geçen getir indirimi vardı ben de aldım cidden daha güzel sleepye göre
Beli nasıl oluyor canım iki bant üst üste rahat kavusuyorsa bedenine uygun bez diye okudum geçen bı yerdeKilosu daha üçe uygun değil, boyu da iyi aslında iki numaranın ama bazen bacaklarında bez izleri oluyor. O yüzden üçe mi geçsem diyorum
On dakika bizimki için de çok uzun bir süreInsallah kuzum bizimkisi aksi huysuz durmuyor bi şeyde 10 dkdan fazla
Mastit nedeniyle ilk cocugumda 4 ay antibiyotik kullandım tam iyileşti diyordum yeniden oluyordu gerçekten çok yıpratıcı bir surecti benim için ,inanılmaz derecede göğüs ucu yaralarım vardı ona rağmen mecbur emziriyordum çünkü dediğin gibi en iyi boşaltan bebek oluyor göğsü, inşallah sizin bir kez daha tekrarlamadan geçer gider, geçiyor gerçekten bir anda bitiveriyor. biraz stres üzüntü de bağışıklığı düşürüyor benim ondan çok uzamışti olağanüstü dönemlerden geçmişti hayatım , geçeceğini bilmek insani biraz rahatlatıyor, bir gün bı uyandım göğsüm normal renginde ve büyüklüğündeydiBiz de elektriklilere bakmıştık min 3 binden başlıyordu. Bebeğin sevip sevmeyeceği de belli değil. Sonra gittik 4moms kiraladık zaten 6.aydan sonra kullanılmıyormuş. Tahmin ettiğimiz gibi de oldu kızım 8bin liralık makineyi sevmedi keyfi yerindeyse 10dk biner o da hergün bile değil
Ben de çok almıştım ilk giydirmemde pişman oldum
Hem tıkanıklıktan hem üzüntüden hem de antibiyotikten olduğunu düşünüyorum benim sütüm azaldı inşallah sizin azalmaz. 3.kez antibiyotik kullanıyorum şuanda. Sıcak kompres yapıp masaj yapa yapa sağdım üstüne emzirdim. Sonra da soğuk kompres yaptım. Emzirmek çok önemli. Bebek kadar hiçbir makine açamazmış. Mutlaka gidin doktora kistleşirse ameliyat gerekiyor Allah korusun
Canım benim bebeğimde de vardı ilk muayanelerde söylediler. Gitgide azaldı. Şimdi hiç yok Yenidoğanlarda oluyomuş bu zamanla azalıyor demişlerdi.Kızlar moralim çok bozuk aylık kontrolden çıktık şimdi, kızımın kalbinde üfürüm var dedi doktor, cocuk kardiyolojiye sevk etti. Haftaya perşembe randevu bulabildik inşallah önemli bir şey yoktur dogumda ve sonraki kontrollerde hiç birşey denmemisti çok şaşırdım bugün, soracağım şeyleri bile unuttum
Geçmiş olsun oğlum da öyleydi burun tıkanıyordu öksürük balgam ateş olmuyordu. Dr bişey yok burnunu aç odayı nemli tut diyordu. ana kucağında uyudu. Kucağımda da çok uyudu yatırımca tıkanıyordu. Bol bol emzir arada balgamı atmak için kusuyordu. Sen ıhlamur iç sütten geçsin şifa olsun.Kızlar Zeyno’da burun tukanıklığı ve ara öksürme var. Tükrükten bineron alamıyor ama emme iyi. Ateş olmadığı için doktor reflü olabilir dedi. Benzer süreç atlatan var mı?
Amin inşallah sağolun bazen hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor iki göğüsümün ucu da kopuk ağlaya ağlaya emziriyorum. Bana ümit oldunuz inşallah benim de bir sabah uyandığımda düzelmiş olur ve tekrarlamaz. Allah kimseye vermesin çok kötü bir şeyMastit nedeniyle ilk cocugumda 4 ay antibiyotik kullandım tam iyileşti diyordum yeniden oluyordu gerçekten çok yıpratıcı bir surecti benim için ,inanılmaz derecede göğüs ucu yaralarım vardı ona rağmen mecbur emziriyordum çünkü dediğin gibi en iyi boşaltan bebek oluyor göğsü, inşallah sizin bir kez daha tekrarlamadan geçer gider, geçiyor gerçekten bir anda bitiveriyor. biraz stres üzüntü de bağışıklığı düşürüyor benim ondan çok uzamışti olağanüstü dönemlerden geçmişti hayatım , geçeceğini bilmek insani biraz rahatlatıyor, bir gün bı uyandım göğsüm normal renginde ve büyüklüğündeydi