• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Neler var listende canım bize de fikir olsun gaz yapmayan ve kılo aldırmayan yemekler
Sabah yumurta zeytin peynir bolca dereotu tane kimyonlu rezene çayı 2 dilim tam buğday ekmeği. Öğlen 1 kase çorba 1 dilim ekmek dereotu yine bolca dereotu yine. 3 gibi yoğurt içine yulaf ceviz bir meyve doğrayıp yiyorum yine rezene çayı akşam da protein ağırlı yine

Kızlar çok fazla giremiyorum bu sıralar ama aklımın bir köşesinde burası var 😌 tüm bebislere şifa afiyet sakinlik bol uyku versin Allah 🙏 kullanıp memnun kaldığınız ana kucağı var mı söyle maksimum 2 bin TL civarlarında 😥 gündüz uykularında veya oyalamalarina iyi gelir umuduyla almak istiyorum,, otomatik sallananlar çok daha pahalı ne önerirsiniz

Kızlar çok fazla giremiyorum bu sıralar ama aklımın bir köşesinde burası var 😌 tüm bebislere şifa afiyet sakinlik bol uyku versin Allah 🙏 kullanıp memnun kaldığınız ana kucağı var mı söyle maksimum 2 bin TL civarlarında 😥 gündüz uykularında veya oyalamalarina iyi gelir umuduyla almak istiyorum,, otomatik sallananlar çok daha pahalı ne önerirsiniz
Bizde otomatik sallanan joie marka var hic sevmedi simdiye kadar ne umutla aldim ama max 10 dk duruyor bakalim ins alisir bundan snra hic degilse bi is yaparken

Bende mamma nın ana kucağını sipariş verdim yorumlar iyiydi 1250 tl fiyatı

İki numara kullanıyorum. 2 paket var bitince üç mü almalıyım bilmiyorum ben de..
Kaç kilo bebişin ? Benim oğlan 5400 3 aldım sanki bol gibi ama 2 numara da bacaklarını sıkıyor ben de bilemiyorum. Sleepy kullanıyoruz molfixe geçeyim bide dedim molfix daha büyük o yüzden sleepynin 3 numarasını aldım o biraz daha küçük molfixe göre

Kızlar ya şu fermuarlı tulumlardan huylandım çocupun altını deüişince komple göğüsünü açmak gerekiyo tecrübesizlik ne kötü bi sürüde aldım

Kızlar çok kötüyüm göğüsüm çok acıyor gene mastit oluyorum sanırım. Süreklide sağdım emzirdim zaten sütüm de çok azalmıştı. Şimdi sanırım mama ihtiyacı olacak. En temiz içerikli mama hangisi ve kaç ml veriyorsunuz bir öğündben
Kızlar çok kötüyüm göğüsüm çok acıyor gene mastit oluyorum sanırım. Süreklide sağdım emzirdim zaten sütüm de çok azalmıştı. Şimdi sanırım mama ihtiyacı olacak. En temiz içerikli mama hangisi ve kaç ml veriyorsunuz bir öğünde
Sanırım bende 2 gündür mastitim. Taş gibi göğsüm çok acıyor üstümü bile zor giyiyorum acıdan. 2 saatte bir sağıyorum şimdi sıcak suyla falan yıkadım hep. Süt hala çok geliyor bende azalma olmadı sence olurmu veya sende oldumu? Yarın bi doktora gidicem antibiyotik verir dediler. Sen bi ilaç kullandınmı geçmesi için veya naptın

Back