• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gecmiş olsun .Oyle garip ki zatürre den yoğun bakımda yatarken bizimde kalp atısı cok hızlı olupta normale donmeyınce kardiyoloji baktı ve kalp dokusunda katlantı ve kalpte delik oldugunu öğrendik detaylı ultrason ve dıper kontrollerde hiç böyle seyler duymamıstık. Üfürüm cok masum geciyor onemli degil .
Sizede çok geçmiş olsun canim, bizimde detaylida birsey dememişti doktor. Sonraki kontrollerde de hiç çıkmadı. Doktor önemli bisey olduğunu düşünmüyorum tedbir amaçlı bir gösterin dedi ama çok kötü oldum bir an öyle duyunca 😔

Kızlar moralim çok bozuk 🥺 aylık kontrolden çıktık şimdi, kızımın kalbinde üfürüm var dedi doktor, cocuk kardiyolojiye sevk etti. Haftaya perşembe randevu bulabildik inşallah önemli bir şey yoktur 🤲 dogumda ve sonraki kontrollerde hiç birşey denmemisti çok şaşırdım bugün, soracağım şeyleri bile unuttum
Bizimde vardi kuzum cogu yenidoganda ufleme oluyomus minimal seviyede biz de gittik cocuk kardiyoloji bolumune doktor hc bsy yk gecmis bile sizin bebekteki dedi gecmesede ilk 6 ayda geciyomus kendiliginden ztn icini ferah tut ben hamilelikte bile fetal eko cektirmistim doktor doğduğunda ufleme vr deynce eyvah dedim korktugum basima geldi ama cok sukur bisey cikmadi

Bizimde vardi kuzum cogu yenidoganda ufleme oluyomus minimal seviyede biz de gittik cocuk kardiyoloji bolumune doktor hc bsy yk gecmis bile sizin bebekteki dedi gecmesede ilk 6 ayda geciyomus kendiliginden ztn icini ferah tut ben hamilelikte bile fetal eko cektirmistim doktor doğduğunda ufleme vr deynce eyvah dedim korktugum basima geldi ama cok sukur bisey cikmadi
İnşallah bizde haftaya güzel haberler alırız canım 🤲

Denizcim siz D vitamini olarak ne kullaniyorsunuz canim? Gazi ne durumda bir de kücük hanimin ? dennisgo dennisgo
d vitamini şunu kullanıyoruz. Gazı hala kontrol altında. Kendisi çıkarıyor çoğu zaman. Eskiden yemeği yerken kendi kendine çıkarırdı şimdi biraz yardımımıza ihtiyacı oluyor yemek sonrası. Gün içinde de kendisi çıkarıyor ama öyle çok gazlı değil..

Eklentiler

• FE0EB312-431F-4829-A0F1-62C9980F16DB.png
    FE0EB312-431F-4829-A0F1-62C9980F16DB.png
    162,6 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar ben diyetisyen eşliğinde emziren anne diyetine başladım hedefim 25 kg🥲 Aslında aç kalmıyorum kahvaltı öğünümde 1 yemek kaşığı tahin pekmez var o tatlı isteğimi bastırıyor ama gece emzirdikten sonra gelen o tatlı yeme isteğini napıcam bilemiyorum. Geçen sene bu zamanlarda 60 kiloydum çok memnundum halimden ama şuan inanın rimel bile süresim gelmiyor öyle nefret ediyorum bu halimden😢 tam kilo aldığım dönemde hamile kaldım hamilelikte de 27 kilo aldım 88 kiloyum şuanda. 103 kiloyla doğuma girip 103le geri çıkmıştım 1 gram verememiştim hamilelikte ve doğumda oluşan ödemler sebebiyle. Hatta spinal iğnesini vururlarken hemşire öyle çok ödemin var ki iğneyi batıramıyorum demişti. Doğumdan 10 gün sonra flan bikaç gün içinde 93 kiloya düştüm sonra kaynanam geldi onla kavga kıyamet derken yemek yiyemedim 5 kilo da öyle gitti bakalım diyetisyenle kaç kg vericem. Çok mutusuzum eşimle daha birlikte bile olmadık ben yanaşmak istemiyorum bu halim yüzünden😢
Canım üzülme bukadar kafayada cok takmışsin bak ne güzel diyetisyen eşligimde hepsi gidicek sonucta daha kac gün oldu dogum yapalı

Kızlar moralim çok bozuk 🥺 aylık kontrolden çıktık şimdi, kızımın kalbinde üfürüm var dedi doktor, cocuk kardiyolojiye sevk etti. Haftaya perşembe randevu bulabildik inşallah önemli bir şey yoktur 🤲 dogumda ve sonraki kontrollerde hiç birşey denmemisti çok şaşırdım bugün, soracağım şeyleri bile unuttum

Gecmiş olsun .Oyle garip ki zatürre den yoğun bakımda yatarken bizimde kalp atısı cok hızlı olupta normale donmeyınce kardiyoloji baktı ve kalp dokusunda katlantı ve kalpte delik oldugunu öğrendik detaylı ultrason ve dıper kontrollerde hiç böyle seyler duymamıstık. Üfürüm cok masum geciyor onemli degil .
Geçmiş olsun.. sağlıklı haberler alıp içiniz rahatlayacak umarım..

Aliye 1 haftadır bir şey oldu gündüz asla uyumuyor maximum 1,2 saat. Çok yorulduk. Ayrıca kusma güncellemesi geldi. Emdikten sonra hatta emerken bile kusuyor. Çok mu emiyor anlamadım ki, doyma güdüsü yok kusuyor hala emiyo. Emerken rahatsız oluyor ağlıyordu sonra yine emiyor. Biberonla 130 ml civarı veriyorum ondan sonra kusmuyor mesela. Acaba memeden çok mu içiyor. Gerçi çok tutmuyorum 20 dk falan ama offdd
Bi çözümünü bulabildin mi 1 haftadir bizde oyleyiz doktor kolik ve gazlı bebek diyor ayseyi her emzirdigimde kıvranmaya basliyor ve dun gece hic uyumadik 😳😳😳

Sizede çok geçmiş olsun canim, bizimde detaylida birsey dememişti doktor. Sonraki kontrollerde de hiç çıkmadı. Doktor önemli bisey olduğunu düşünmüyorum tedbir amaçlı bir gösterin dedi ama çok kötü oldum bir an öyle duyunca 😔

Cok gecmis olsun hanimlar, Insallah bir sonraki Kontrolde Cok guzel haberlerini alirsiniz

Bebesi sürekli emmek isteyen anneler durumlar nasıl düzeliyor mu ?
Benimki sürekli emmek istiyor kimsede durmuyor hep meme istiyor. Memelerim perişan halde hep uçları koptu. Çaresiz ağlayarak emziriyorum
Canim benim ben antalya kasta oturuyorum. Sobalı evde cünku burda başka isınma secenegi yok 😂 yemegimi yapiyorum evimi temizliyorum, sobayi yakiyorum, bebegime bakiyorum tabi biraz sansıyliyım esila babasınin tipiyle huyuyla kopyası uslu bi bebek mutfakla oturma odasına sefer atmaktan 1 kilo verdim 10 günde bi yandan dogum kilosu gitmiş olduda 😂oyle işte nazar etmeyin ama hee 🧿🤣😂
Kaşta mı yaşıyorsun ne güzel 🤤

Kizlarr budizzz ayiciklardan kullanan veya duyan varmi? Beyaz gurultu ve pispislama sesiyle uyuyor bebekler, benim oglusta benim pispislamamla uyumak istiyor anca 20 dakkda filan daliyor uykuya, bazen cok yoruluyorum. Bende arastirma sonucu bu ayicigi buldum acaba ise yararmi diye yorumlar hep olumluydu. Biraz pahali bence ama ise yariyosa deger tabiki 🥺 kendimi bazen cok gucsuzz hissediyorum yoruluyorum artik 😫

Ya bizimde keçi gibi sesi ıkınması geçmişti 1 haftadır tekrar başladı gece 4 ten sonra özellikle ıkınmaya (ağlıyor da) ve melemeye başlıyor 11e kadar 3.ay dan sonra geçer diyorlar inşallah
Ya bunu oyle arastirdim ki her gece saat 4 5 sonrasi basliyo uykuda gozler kapali ama.soyleniyo ikiniyo ellerini oynatıyor uyumuyor saniyorum.ama uyuyo anlamadim hep normal deniyo gecici deniyo

Canım çoğu çocukta oluyor.benim oğlumun kalbi delikti üfürüm de vardı ama kapandı zamanla endişelenme

Ya bizimde keçi gibi sesi ıkınması geçmişti 1 haftadır tekrar başladı gece 4 ten sonra özellikle ıkınmaya (ağlıyor da) ve melemeye başlıyor 11e kadar 3.ay dan sonra geçer diyorlar inşallah
Benim bebegimde 5ten sonra 7 ye kadar yapiyor ikiniyor surekli gözlerini açmıyor 10 dk duruyor yine kıvraniyor ıkınıyor ben bacaklarını kaldıriyorum pitir pıtır gaz çikariyor sonra kakasinı yapiyor bezini degiştiriyorum emmek isterse emiyor tekrar uykuya geciyor eger ben yardım etmezsem 2 saat ikıniyor diycem oku benim bebegimdeki tecrubem gazından dolayı

Back