- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #38.481
Neler var listende canım bize de fikir olsun gaz yapmayan ve kılo aldırmayan yemeklerYok eşimin arkadaşı tavsiyesiyle gittim bulunduğun şehirde. 4 ay beklenmesi çok saçma benim amacım kilo vermek ama sütün kalitesini de arttıracak besinler var listemde. Diyetisyenimin dediğine göre diğer insanlara oranla daha hızlı verebilirmişiz emzirdiğimiz için emzirmek çok kalori yaktırırmış. Bir de YouTubedan 3 mil yürüyüş videoları var onu onu önerdi yapıyorum evde. Bakalım Allah sonumuzu hayıretsin
Kuzu emzirmeden önce birazcık sağıyorum tazyikli gelmiyor. Bir de memede huysuzlanirsa çekip bırakmaya başladığı zaman emzirmeyi bırakıyorum. O şekil biraz daha rahat olduBi çözümünü bulabildin mi 1 haftadir bizde oyleyiz doktor kolik ve gazlı bebek diyor ayseyi her emzirdigimde kıvranmaya basliyor ve dun gece hic uyumadik
YouTube ve Spotifyda beyaz gürültü ve bebeğiniz uyusun diye kolik bebekler için sesler var ben telefondan açıp kızımın yanına koyuyorum sakinleşiyor. Pışpış sesi de var.Kizlarr budizzz ayiciklardan kullanan veya duyan varmi? Beyaz gurultu ve pispislama sesiyle uyuyor bebekler, benim oglusta benim pispislamamla uyumak istiyor anca 20 dakkda filan daliyor uykuya, bazen cok yoruluyorum. Bende arastirma sonucu bu ayicigi buldum acaba ise yararmi diye yorumlar hep olumluydu. Biraz pahali bence ama ise yariyosa deger tabikikendimi bazen cok gucsuzz hissediyorum yoruluyorum artik
Aah o keçi sesleri hep var ya gazdan diyorlar bakalım 3 . Ayı iple cekiyorumYa bizimde keçi gibi sesi ıkınması geçmişti 1 haftadır tekrar başladı gece 4 ten sonra özellikle ıkınmaya (ağlıyor da) ve melemeye başlıyor 11e kadar 3.ay dan sonra geçer diyorlar inşallah
Bende bekliyorum son 20 gün inşallah geçerAah o keçi sesleri hep var ya gazdan diyorlar bakalım 3 . Ayı iple cekiyorum
Ya sağ ol canımMaşallah kuzuya.Mor koltuğuna bittim nasıl güzel bir renk
Sizede çok geçmiş olsun canım inşallah bizde haftaya güzel haberler alırızCanım çoğu çocukta oluyor.benim oğlumun kalbi delikti üfürüm de vardı ama kapandı zamanla endişelenme
Çok geçmiş olsunKızlar bugün bebeğime beyin ultrasonu yapıldı. Ventriküller 8mm hala ve beyninde koroid pleksus kisti varmış. Bi daha ki aya beyin cerrahına gideceğiz. Çok üzüldüm
Bizimki de hemen hemen aynı haftalarda az emmeye başladı hiç silikon uç kullanmadım. Eğer bıraktıysanız tekrar alıştırmayın, bence atak haftasıyla alakalı. Mamayı da gece uyumadan önce verin gündüz de huysuzluk yaparsa. Şuan boy atıyorlar o yüzden kilo alımlarında farklılık gösterebilir. Bizim bebişte gıdı yapmıştı eridi mesela ama panik olmamak gerek diye düşünüyorum. Ne zaman isterse emzirin mama öncesi ve/veya sonrası da emzirin bırakmaz diye düşünüyorum.Bende sıklaştırdım canım bakalım tek korkum mamaya alışırsa memeyi redder mi diye. Birde silikon uçla emiyorduk ilk ay güzeldi kilosu sonra normale döndük , acaba yorulduğu için hep uyuyor mu diye düşündüm şimdi tekrar silikon uc takacgım arada biraz da öyle deneyeyim . Az emiyor yani 5 dk fln ama uyuyor sonra rahatça aç olsa böyle huzurlu olmaz diye düşünüyorum
aklıma geldikçe yaptırıyorum özellikle gaz sancısı varsa kafasını tutuyor ama kendi kendine dönmesi için erkenMerhaba kızlar.. bebeklerinize karın üstü egzersizleri yaptırıyor musunuz? Bebeğim 51 günlük oldu. Yakın zamanda bebeği olanlar kafalarını tutabilen var mı ya da yüz üstü koyunca sırt üstüne dönebilen?
Bende buna benzer bir ağlama yaşamıştım şimdi hatırlayınca duygulandım
Bi tek ben değilmişim bunları yaşayan geldi geçti çok şükür
İnşallah canım sağ olasınÇok geçmiş olsuninşallah daha güzel haberlerle gelirsiniz
Ben de arada Bi yaptırıyorum 3.5 yaşında kızım var maalesef onun yanında kardeşi ile çok fazla ilgilenemiyorum. Bebeğimi karın üstü koyduğumda bir kaç kez sirt üstü pozisyona tekrar döndü ben de erken olduğunu düşündüğüm için çok şaşırdım ama bir kaç kez tekrar edince tesadüf olmadığını gördüm. Başka böyle olan var mı merak ettimaklıma geldikçe yaptırıyorum özellikle gaz sancısı varsa kafasını tutuyor ama kendi kendine dönmesi için erken
Yapiyoruzz ama cok sevmiyor karin ustu yatmayiMerhaba kızlar.. bebeklerinize karın üstü egzersizleri yaptırıyor musunuz? Bebeğim 51 günlük oldu. Yakın zamanda bebeği olanlar kafalarını tutabilen var mı ya da yüz üstü koyunca sırt üstüne dönebilen?
Youtubedan aciyorumm bazen ama surekli telefon felan yakininda olsun istemiyorum, bide uyku arkadasi olur belki ayicik onaaKuzu emzirmeden önce birazcık sağıyorum tazyikli gelmiyor. Bir de memede huysuzlanirsa çekip bırakmaya başladığı zaman emzirmeyi bırakıyorum. O şekil biraz daha rahat oldu
Çok geçmiş olsun bir dahaki ay çok daha iyi haberler alırsın umarım..Kızlar bugün bebeğime beyin ultrasonu yapıldı. Ventriküller 8mm hala ve beyninde koroid pleksus kisti varmış. Bi daha ki aya beyin cerrahına gideceğiz. Çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?