2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Neler var listende canım bize de fikir olsun gaz yapmayan ve kılo aldırmayan yemekler

Bi çözümünü bulabildin mi 1 haftadir bizde oyleyiz doktor kolik ve gazlı bebek diyor ayseyi her emzirdigimde kıvranmaya basliyor ve dun gece hic uyumadik
Kuzu emzirmeden önce birazcık sağıyorum tazyikli gelmiyor. Bir de memede huysuzlanirsa çekip bırakmaya başladığı zaman emzirmeyi bırakıyorum. O şekil biraz daha rahat oldu

YouTube ve Spotifyda beyaz gürültü ve bebeğiniz uyusun diye kolik bebekler için sesler var ben telefondan açıp kızımın yanına koyuyorum sakinleşiyor. Pışpış sesi de var.

Ya bizimde keçi gibi sesi ıkınması geçmişti 1 haftadır tekrar başladı gece 4 ten sonra özellikle ıkınmaya (ağlıyor da) ve melemeye başlıyor 11e kadar 3.ay dan sonra geçer diyorlar inşallah
Aah o keçi sesleri hep var ya gazdan diyorlar bakalım 3 . Ayı iple cekiyorum

Merhaba kızlar.. bebeklerinize karın üstü egzersizleri yaptırıyor musunuz? Bebeğim 51 günlük oldu. Yakın zamanda bebeği olanlar kafalarını tutabilen var mı ya da yüz üstü koyunca sırt üstüne dönebilen?

Bizimki de hemen hemen aynı haftalarda az emmeye başladı hiç silikon uç kullanmadım. Eğer bıraktıysanız tekrar alıştırmayın, bence atak haftasıyla alakalı. Mamayı da gece uyumadan önce verin gündüz de huysuzluk yaparsa. Şuan boy atıyorlar o yüzden kilo alımlarında farklılık gösterebilir. Bizim bebişte gıdı yapmıştı eridi mesela ama panik olmamak gerek diye düşünüyorum. Ne zaman isterse emzirin mama öncesi ve/veya sonrası da emzirin bırakmaz diye düşünüyorum.

aklıma geldikçe yaptırıyorum özellikle gaz sancısı varsa kafasını tutuyor ama kendi kendine dönmesi için erken

aklıma geldikçe yaptırıyorum özellikle gaz sancısı varsa kafasını tutuyor ama kendi kendine dönmesi için erken
Ben de arada Bi yaptırıyorum 3.5 yaşında kızım var maalesef onun yanında kardeşi ile çok fazla ilgilenemiyorum. Bebeğimi karın üstü koyduğumda bir kaç kez sirt üstü pozisyona tekrar döndü ben de erken olduğunu düşündüğüm için çok şaşırdım ama bir kaç kez tekrar edince tesadüf olmadığını gördüm. Başka böyle olan var mı merak ettim

Yapiyoruzz ama cok sevmiyor karin ustu yatmayi kafasini tutuyo ama bayadirr

Kuzu emzirmeden önce birazcık sağıyorum tazyikli gelmiyor. Bir de memede huysuzlanirsa çekip bırakmaya başladığı zaman emzirmeyi bırakıyorum. O şekil biraz daha rahat oldu
Youtubedan aciyorumm bazen ama surekli telefon felan yakininda olsun istemiyorum, bide uyku arkadasi olur belki ayicik onaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…