- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.741
Bizim de geçen hafta olmamız gerekiyordu hemşire hiç haber yok aşılardan diyo keşke bizimki de geliverseİstanbul Kadıköy kuzum bizim geçen hafta olmamız gerekiyordu bu hafta gelmiş hemen aradilar
Canım instada bi hemsire sulu ve yağlı kısım ayrılınca bozulmamıştır dedi emzifme danışmabıBen buzdolabina koydugumda sutun suyu ve yagi ayriliyo birbirinden, bu bozulmusmu oluyor ozaman?
Azalır bencede merak etme gayet sağlıklılarSüpersin valla çok iyi yapmışsın. Uyumama kısmını nasıl beceriyorsun peki canım ben genelde hep benzer hareketlerle oyalıyorum uyursa uyuyor, uyumuyorsa uyumuyor
Hemşire fazla almış dedi de ondan kafama takıldı hep böyle giderse sanki çok tombiş olurmuş gibi geldi bir an ama sonraki aylarda kilo alımları azalacak zaten ya
Dün bir sürü yabancı video izledim bir kere düzgün kavrayabildi mememi ve hiç acımadı ama sonra yine aynı. O kadar ağlama krizine giriyor ki kolları asla durmuyor ki memeyi alsın. Bende sussun diye yanlış da olsa ağzına veriyorum mecburen.O bende de oluyor sağ göğüs özellikle işte o düzgün kavramamalarından kaynaklanıyormuş. Büyüdükçe öğrenecekler daha iyi almayı
Onu geçen gün bizde gördük çok kararsız kaldık alma konusunda bir şans verilebilir o zaman deneyelim bakalım bizde. Birde amazon prime uyesiysen 10 tane üzerine %5 indirim oluyor diğer yerlere göre uyguna geliyor baby turco aklında olsun canımIslak mendil bende baby turco yenidoğan kullanıyprdun pure baby yenidoğan çiçek sepetinde 80 tl gibi bir fiyattı deenemek için aldım içinde ki etiket mendil vs herşeyi aynı olunca üretim adresine baktım o da aynı. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum memnun kaldım. Tavsiye ederim. İndirimi devam ediyordu.
Ne kadar almış? 1 ayda 600 gr ve üzeri normal kabul ediliyor canım. Benim kızda 1 hafta kadar çok iyi beslenmiyor fark ediyorum 3 5 dk emiyor haftaya 2 ay kontrolü var bakalım doktor ne diyecek. Ama 600 gr ve uzeriyse normal diyor. Birde boy uzaması da bir ölçüt, ilk kızım da hangi aydı hatırlamıyorum kilo çok almamıştı ama boyu 7 8 cm uzamisti doktorum yeterli mama yok demiştiMerhaba kızlar ikinci ay kontrolde yeterli kilo almadığı için emzirdikten sonra mama ver dedi doktor. Mama isteniyor emzirdikten sonra çoğunlukla tok oluyor. Bende emzirdikten yarık saat sonra günde iki kez fln verdim iki gündür. Ama benim bebeğim çok uykucu gece bile maşallah beş saat uyur bende ellemem belki o yüzden böyle oldu , şimd sürekli memeyi dayıyorum her an. Sizce mama vermeli miyim? Bebeğim mutlu huzurlu.. meme reddi olursa diye de korkuyorum mamaya alışırsa
Benimki gece çok güzel alıyor gündüz almıyorDün bir sürü yabancı video izledim bir kere düzgün kavrayabildi mememi ve hiç acımadı ama sonra yine aynı. O kadar ağlama krizine giriyor ki kolları asla durmuyor ki memeyi alsın. Bende sussun diye yanlış da olsa ağzına veriyorum mecburen.
Bizim de kilo alımı az canım sütümü arttırdım ben 2 gündür çok güzel doyuyor hem de tek göğüsle. Bence de her ağladığında meme ver doymadığını hissettiğinde mama ver. Ben gece yatarken veriyorum hem daha rahat uyuyor hem ben dinleniyorumMerhaba kızlar ikinci ay kontrolde yeterli kilo almadığı için emzirdikten sonra mama ver dedi doktor. Mama isteniyor emzirdikten sonra çoğunlukla tok oluyor. Bende emzirdikten yarık saat sonra günde iki kez fln verdim iki gündür. Ama benim bebeğim çok uykucu gece bile maşallah beş saat uyur bende ellemem belki o yüzden böyle oldu , şimd sürekli memeyi dayıyorum her an. Sizce mama vermeli miyim? Bebeğim mutlu huzurlu.. meme reddi olursa diye de korkuyorum mamaya alışırsa
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bizimde durumlar aynıydı hata hala az da olsa devam ediyor. Kucakta taşımaktan sırtım belim kopuyor sanırım bizim bebişler huzursuz olanlardan umarım büyüdükçe huzurlu mutlu bebekler olurlar sabret gün geçtikçe azalacak.
Siz sık sık arayın sağlık ocağını belli olmaz unutur ederler guvenilmiyo artık pek kimseyeBizim de geçen hafta olmamız gerekiyordu hemşire hiç haber yok aşılardan diyo keşke bizimki de geliverse
Canım instada bi hemsire sulu ve yağlı kısım ayrılınca bozulmamıştır dedi emzifme danışmabı
Bizimkini kesintisiz 3 saat uyurken gormedim masallah sizinkine ama 5 saat uzun geldi biraz baslarda 2 saatte 1 uyandiriyodum. Simdi zaten gece uyumuyo diye yine o civarda emiyo.bence 5 saati azaltip daha sik meme verin blki oylendaha iyi olur once emsin sonra mamaMerhaba kızlar ikinci ay kontrolde yeterli kilo almadığı için emzirdikten sonra mama ver dedi doktor. Mama isteniyor emzirdikten sonra çoğunlukla tok oluyor. Bende emzirdikten yarık saat sonra günde iki kez fln verdim iki gündür. Ama benim bebeğim çok uykucu gece bile maşallah beş saat uyur bende ellemem belki o yüzden böyle oldu , şimd sürekli memeyi dayıyorum her an. Sizce mama vermeli miyim? Bebeğim mutlu huzurlu.. meme reddi olursa diye de korkuyorum mamaya alışırsa
Üzerini değiştiriyor gibi yaptım altını açtım kapadım sürekli pozisyonunu değiştirdim hamur gibi oynadık bebekle 3 saatSüpersin valla çok iyi yapmışsın. Uyumama kısmını nasıl beceriyorsun peki canım ben genelde hep benzer hareketlerle oyalıyorum uyursa uyuyor, uyumuyorsa uyumuyor
Hemşire fazla almış dedi de ondan kafama takıldı hep böyle giderse sanki çok tombiş olurmuş gibi geldi bir an ama sonraki aylarda kilo alımları azalacak zaten ya
Bizim ebe her hafta arıyor sağolsun. Hep bi umutla açıyorum telefonu, hepsinde de gelmedi aşı diyorSiz sık sık arayın sağlık ocağını belli olmaz unutur ederler guvenilmiyo artık pek kimseye
Benim de ikisinden farklı geliyor birinden az birinden çok geliyor. Sık sık sağım yap ve tam boşalt sağarken, artar tekrarKızlar benim sütüm yeterli geliyordu fakat 2 kere mastit oldum antibiyotik falan derken sütüm azaldı. Şimdi tek göğsümden max 30 ml çıkıyor diğerinden 90 ml o da 4 saat falan beklerse. Çok canım sıkılıyor yetmiyor bebeğe buzluktan süt veriyorum ama onlar da azaldı artık. Böyle iki memeden farklı miktarda süt gelen var mı nasıl düzelecek bu
Yaa gerçekten mi ben garipsedim bu durumu çünkü vücut süt üretiyorsa üretiyordur. Birine az birine çok olması garip gelmişti demek ki olabiliyor. Sağıyorum sürekli ama biraz daha uğraşayım bakalımBenim de ikisinden farklı geliyor birinden az birinden çok geliyor. Sık sık sağım yap ve tam boşalt sağarken, artar tekrar
yanii dimi bende oyle biliyorummCanım instada bi hemsire sulu ve yağlı kısım ayrılınca bozulmamıştır dedi emzifme danışmabı
Daha ilk günden patladıYa ne guzel kirki cikti kizinin.Darisi benimkine O Mama konusunda esim de seninki gibi. Bebege sonuna kadar yediriyor mamayi, Ben de sanki zorluyoruz gibi hissediyorum. Kafasina gore takiliyor o yuzden hanimefendi, bazen 40, bazen 90 ml. O zaman biz de biraz daha istikrarli olalim yemek konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?