- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.141
Insallah düzelir ama bizimkide uzun sürecek gibi duruyor bukadar aglamak normal mi anlamiyorum ki insan hic bir ise bakamiyor aglamasindan içim gidiyo o ağlarken zatenGece gündüz hiç uyumazdi. Hala da 3.5 yaşında uykuyu sevmez. Ama 3 ay mahvolduk biz eşim o dönem çalışıyordu Allahtan ikimiz bakmistik. 3 aydan sonra o sancılar geçmişti. İnşallah sizin ki hemen geçer
Ay bende siz gibiyim hasta değilse gerek yok diyen de var günde üç defa diyende baya farklı yorumlarBu konuda benim de kafam karışık. Bana da burnu tıkanmadan yapma diyorlar. Bazıları her gün yap diyor bazıları her beslenme öncesi diyor. Kafalar karışık
Ya belli başlı şeyler var. Nohut kuru fasulye vs. Onun dışında o kadar kasma yahu ye canın çektiyse kaç kilo yiceksinKızlar kabak tatlısı gaz yapar mı? Artık gerçekten çok sıkıldım o gaz yapar mı bu gaz yapar mı diye istediğim şeyi yiyememekten. Hamilelik bile daha kolaydı beslenme konusunda. Sürekli acıkıyorum bi de. Daha 30 gün oldu. Ne kadar böylr sürecek onu yeme bunu yeme
Olduğu yazdın herhalde öldüğü şeklinde algılayonca noluyo yav dedimİş yerinde ilk oğlumda on dakika 5 kişinin öldüğü bir hemşire odasında sagmam pek mümkün olmadibakalım bunda boş oda bulabilirsem umarım sayabilirim
+1Bir de dün akşamdan beri gaz sancılarımız bizim de başladı. Gerçekten iki hafta sonra başlıyor diyenler doğru söylüyormuş. İlk başta hiç olmayan ağlamalara ağrılara giriş yapmış bulunuyoruz.
Ben dikkat etsem de etmesem de gazı bitmiyor , bence hiçbi alakası yok yeme içmeyle . Bünyesi alışana kadar sancısı olacak kabul ettim ben . O yüzden istediğimi yiyorum içiyorumKızlar kabak tatlısı gaz yapar mı? Artık gerçekten çok sıkıldım o gaz yapar mı bu gaz yapar mı diye istediğim şeyi yiyememekten. Hamilelik bile daha kolaydı beslenme konusunda. Sürekli acıkıyorum bi de. Daha 30 gün oldu. Ne kadar böylr sürecek onu yeme bunu yeme
Kuzu haklısın da bikaç gündür fenayız benim yüzümden oluyosa diye içim içimi yiyo bi yandan da azgın boğazımı zor tutuyorumYa belli başlı şeyler var. Nohut kuru fasulye vs. Onun dışında o kadar kasma yahu ye canın çektiyse kaç kilo yiceksin
Aslında böyle değildi ama 2 gündür böyleKızlar bi de bebeğim hep kucakta uyumak istiyo kucağımda uyuduğunda yatırıyorum anında uyanıyo ve uyandığı gibi emmek istiyo. 5 10 dk da bir emmeye çalışıyo ağlamasın diye memeye alıyorum 3 dk emip uyuyakalıyo sonra düz zemine yatırırsam uyanıp yine bu döngüyü tekrar ediyo öyle olmadın diye mecbur kucağımdan indirmiyorum. Sizinkiler de böyle mi
ben kendim indirmiyorum kucağımdan annemde kalıyorum yapacak başka bişeyimi yok bütün gün bebek kucağımda oturuyorum uyuduktan sonra da iyice daldıktan sonra yatırıyorumKızlar bi de bebeğim hep kucakta uyumak istiyo kucağımda uyuduğunda yatırıyorum anında uyanıyo ve uyandığı gibi emmek istiyo. 5 10 dk da bir emmeye çalışıyo ağlamasın diye memeye alıyorum 3 dk emip uyuyakalıyo sonra düz zemine yatırırsam uyanıp yine bu döngüyü tekrar ediyo öyle olmadın diye mecbur kucağımdan indirmiyorum. Sizinkiler de böyle mi
Arada benim kızın da oyle oluyor arada normal kusma oluyor anlayamadım reflü mü değil miBugün bizdede ilk kez fışkırarak kusma oldu yani ileri doğru attı kusmugunu
Ben yedim tahinli bol bol bizim ki hep gazli artik neye baglicam sasirdimKızlar kabak tatlısı gaz yapar mı? Artık gerçekten çok sıkıldım o gaz yapar mı bu gaz yapar mı diye istediğim şeyi yiyememekten. Hamilelik bile daha kolaydı beslenme konusunda. Sürekli acıkıyorum bi de. Daha 30 gün oldu. Ne kadar böylr sürecek onu yeme bunu yeme
Sanırım bu da bi atak. Bizimki de 15 20 dk emerdi. Bugün 4 dk 6 dk frlan emdi. Meme istesin diye gözünün içine bakıyorumKızlar bebeğim normalde 100ml yerdi bugün 60 70 anca yiyor yaaa neden ki
3 al canım kesinlikle eğer sleepy kullanıyorsanız 2 çok gereksizmişBiz 5kilo olmusuzdur 3 mu almaliyim o da buyuk olup rahatsiz eder mi diye korkuyorum
Hadi ya okulda sağacak oda bulmam ve 10 dk da yapmam lazım nasıl olur bilmiyorumBenim oğlum masanın tatlı tadına alışınca beni emmek istemedi bende doğru düzgün sagamayinca iş yerinde sütüm iyiden kesildi
Çok mantıklı bende 1.5 paket var bitirmeye çalışacağım bol bol kullanıyorum zaten bitsin bir an önce diyeİlk bebeğinde olmuştum ben. Direk antibiyotik başlamıştı doktor. Çok kötüydü memelerim. Taş gibi ve kıpkırmızı, ateşim 39 civarı olup düşmeyin ve acile gitmiştik. Memeye ultrasonda bakıp başlatmıştı. Çok fena bi acı. Ellerimle alttan tutuyordum memeleri, yerçekimi bile acıtıyordu canımıçok şükür bunda olmadı. 1 2 sefer 38e ateşlendi ama hemen düştü geri antibiyotik lik durumlar yaşanmadı
Goon ve molfix kullanıyorum
Aynen ben de pişmanim. Ve daha 4 5 paket 2 numara bez var. Dolap uygulamasına yükleyecrm satmak için.
Ben de en son gaza geldim bu yöntemle burnunu temizledim hiç korkulacak bir yanı yokmuş hakikaten senin yolladığın video ile yapıyoruz yalnız ben şırınga ile çekmiyorum en son aspiratörle mi yoksa o şırıngayla mı çekmek gerekirYa alt açma ser yere. Yan yatır bebeyi de. Şırıngayı 2 ml doldur. Yan yatırınca üstte kalan deliğe sık orta hızda. Sonra diğer yanı aynı şekilde. Sonra ters çevir kaldır sırtına vur hepsi akıyor zaten. En son da şırınga ile çek. Bak bebek nasıl rahatlayacak, içinden çıkan sümüğe şaşırırsın ve o sümük özellikle kış bebeleri için çok tehlikeli. Serum en fazla ağlatır azıcık
Bu ara bizde öyleyiz ben beşiğe değil pusete yatırıyorum mıkırdandıkça sallıyorumKızlar bi de bebeğim hep kucakta uyumak istiyo kucağımda uyuduğunda yatırıyorum anında uyanıyo ve uyandığı gibi emmek istiyo. 5 10 dk da bir emmeye çalışıyo ağlamasın diye memeye alıyorum 3 dk emip uyuyakalıyo sonra düz zemine yatırırsam uyanıp yine bu döngüyü tekrar ediyo öyle olmadın diye mecbur kucağımdan indirmiyorum. Sizinkiler de böyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?