2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Insallah düzelir ama bizimkide uzun sürecek gibi duruyor bukadar aglamak normal mi anlamiyorum ki insan hic bir ise bakamiyor aglamasindan içim gidiyo o ağlarken zaten

Kızlar kabak tatlısı gaz yapar mı? Artık gerçekten çok sıkıldım o gaz yapar mı bu gaz yapar mı diye istediğim şeyi yiyememekten. Hamilelik bile daha kolaydı beslenme konusunda. Sürekli acıkıyorum bi de. Daha 30 gün oldu. Ne kadar böylr sürecek onu yeme bunu yeme

Ya belli başlı şeyler var. Nohut kuru fasulye vs. Onun dışında o kadar kasma yahu ye canın çektiyse kaç kilo yiceksin

Ben dikkat etsem de etmesem de gazı bitmiyor , bence hiçbi alakası yok yeme içmeyle . Bünyesi alışana kadar sancısı olacak kabul ettim ben . O yüzden istediğimi yiyorum içiyorum

Ya belli başlı şeyler var. Nohut kuru fasulye vs. Onun dışında o kadar kasma yahu ye canın çektiyse kaç kilo yiceksin
Kuzu haklısın da bikaç gündür fenayız benim yüzümden oluyosa diye içim içimi yiyo bi yandan da azgın boğazımı zor tutuyorum

Kızlar bi de bebeğim hep kucakta uyumak istiyo kucağımda uyuduğunda yatırıyorum anında uyanıyo ve uyandığı gibi emmek istiyo. 5 10 dk da bir emmeye çalışıyo ağlamasın diye memeye alıyorum 3 dk emip uyuyakalıyo sonra düz zemine yatırırsam uyanıp yine bu döngüyü tekrar ediyo öyle olmadın diye mecbur kucağımdan indirmiyorum. Sizinkiler de böyle mi

Aslında böyle değildi ama 2 gündür böyle

ben kendim indirmiyorum kucağımdan annemde kalıyorum yapacak başka bişeyimi yok bütün gün bebek kucağımda oturuyorum uyuduktan sonra da iyice daldıktan sonra yatırıyorum

Kızlar bebeğim normalde 100ml yerdi bugün 60 70 anca yiyor yaaa neden ki

Ben yedim tahinli bol bol bizim ki hep gazli artik neye baglicam sasirdim

Biz 5kilo olmusuzdur 3 mu almaliyim o da buyuk olup rahatsiz eder mi diye korkuyorum
3 al canım kesinlikle eğer sleepy kullanıyorsanız 2 çok gereksizmiş
Benim oğlum masanın tatlı tadına alışınca beni emmek istemedi bende doğru düzgün sagamayinca iş yerinde sütüm iyiden kesildi
Hadi ya okulda sağacak oda bulmam ve 10 dk da yapmam lazım nasıl olur bilmiyorum
Çok mantıklı bende 1.5 paket var bitirmeye çalışacağım bol bol kullanıyorum zaten bitsin bir an önce diye

Ben de en son gaza geldim bu yöntemle burnunu temizledim hiç korkulacak bir yanı yokmuş hakikaten senin yolladığın video ile yapıyoruz yalnız ben şırınga ile çekmiyorum en son aspiratörle mi yoksa o şırıngayla mı çekmek gerekir
Bu ara bizde öyleyiz ben beşiğe değil pusete yatırıyorum mıkırdandıkça sallıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…