2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Süt kanalların sıkışmış demek ki çok dikkatli olun kızlar taktığınız sütyen bile etkiliyor bunu biraz yukarda dursa sütyen mastit yapıyor salık bıraksan yine sıkıntı, Allah yardımcınız olsun hepinizin. Dr a muhakkak başvurun,

Kaç LT su içiyorsun canım bende içiyorum ama az kalıyor herhalde
Canım saymadım ama 4 lt buluyordur kesinlikle annem falan nasıl bu kadar su içebiliyosun anlamıyorum diyo
Canım bizim 13 tü 9 a düştü 1 ay sonra gelin dedi ama yüzümüz hala sarı bizim de.
Bebeğin ağzını da bir kontrol et canım pamukçuk başlamış olabilir. Dilinde beyaz bir örtü olur parmakla silince gitmez o da memeye geçince öyle acı yapar ve bebekte emmek istemez inşallah yoktur
Pamukçuk olmaması için ne yapmalıyız bilginiz var mı

Canım aslında problem yok sadece ilk 3 ay anneye temas istedikleri için böyle yapıyorlarmış başta Bende çok çaresiz hissediyordum sonra karşıma bununla ilgili video çıktı bende şimdi o nasıl isterse öyle hareket ediyorum evet sürekli emme olayı çok zor ama geçici

Kızlar emzik veren var mı aranızca ve kaç günlükten itibaren başladınız? saatlerce uyumuyor bebeğim sürekli meme istiyor ama artık en son kusma noktasına geliyor karnının doyduğundan eminim yani defalarca bez değiştiriyoruz hatta. Ama yine de emzik verince kendimi kötü hissediyorum. Emme refleksi gelişmiş bir bebek aslında memeye de alıştı iyice benim desteğimle de olsa ama meme reddetmesinden yine de çok korkuyorum.

20. Günde doktordan izin alıp verdim ama tutmadı halen deniyorum ilk günlerde veren arkadaşlar daha rahat etti sanırım

Bebeğin ağzını da bir kontrol et canım pamukçuk başlamış olabilir. Dilinde beyaz bir örtü olur parmakla silince gitmez o da memeye geçince öyle acı yapar ve bebekte emmek istemez inşallah yoktur

O yok canım sol gogusumu daha sık emziriyorum acı dahada hafifledi mastit olmuşum galiba

Kızlar bide bende hala gece terlemeleri devam ediyor. Bi gecede 3 kere kiyafet degiştiriyorum saç kurutuyorum o kadar fazla terliyorum. Ne zamana geçer bu durum cidden çok sinir bozucu

Bunu memeden kesme sonrası sütün kesilmesi için öneriyolar ama yani şu an pek tavsiye edilcek şey değil.
2 sene emziten kardeşime emzirdiği dönem boyunca mastit olduğunda yaptık sütü falan kesilmedi
hı ben yazdım diye de kimse araştırmadan yapmasın zaten ben tavsiyede bulundum yapmak isteyen araştırır

Benimde aynı şekil makat gelişti ve sezeryan istiyordum memnun kaldım

Burnu tıkalı da nefes almaya zorluyor gibi. Ama sürekli değil. Gece daha çok oluyor. 2 aya kadar darlık oluyormuş. Nefes de hızlı alıyor ama ciğerler temiz dediler. İnşaallah büyüdükçe geçer.

Kızlar umarım görürsünüz hemen. Bebeğim kusunca kan gördüm kusmuğunda görseli bırakıyorum bmyle bir şey yaşayan oldu mu acile gideyim mi. Meme uçlarım çok acıyo acaba o mu kanadı ama görünürde bişey yok.

Eklentiler

• 20230101_022908.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 73
Humana ben de içiyorum tahin her kahvaltıda bazen ara öğünde bile olmazsa olmazım,inşallah artar yoksa mamaya döneceğiz iyice

Canım denk geldiğim bir şey değil. Sabah doktoruna sor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…