2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Adet olmuyosun adet olman için yumurtlaman ve döllrnmemiş yumurtayı atman lazım şu süreçte de bu mümkün değil doğumun kanaması o
Teşekkür ederim canım , tecrübesizlik işte
Sağol canım , bakalım ben nasıl bir süreç yaşayacağım

Kızlar silikon göğüs ucu kullanan var mı hangi marka hangi boy aldınız ben emzirme danışmanının tavsiyesiyle başladım ama geçici olarak aldığım epey büyük bence
Bir de kullanımını temizlemesini nasıl hallediyorsunuz?

Nazara eskiden pek inanmazdm ama başıma gelen birçok olaylardan sonra çok inanıyorum.Aayrica boşuna dememişler insanı mezara koyarmis diye

Yarin dogum yapacak arkadaslara kolayliklar diliyorum Rabbim saglicakla dogum yapip eve donmeyi nasip etsin bakalim bana ne zaman sira gelecek.Cuma günü de doğum günum Belki ayni gune denk gelir die dusunuyordum hatta ogun nuayeneye mi gitsem aciklik varsa belki doguma alirlar diordum ama mudahale etmek istemiorum.Randevum sali gunune bakalim neler olacak

Sen çok yoruldun ya hep doğurmak istiyorsun az daha tut aramızda 10 gün var.

Ben avent aldım boyutu yoktu standarttı. Her emmeden önce suyla yıkıyorum sadece.

Teşekkür ederim canım

Oy minik kuzucuk yaa
Gaz evet hep 3.haftalardan sonra belli ediyormuş kendini canım , ama 5-6 haftalardan sonra da azalışa geçiyormuş, yardım edecek kimsen yokmu canım , aslında beslenmede bir meme verip bir biberon verseler sen uyurken o sırada dinlenirsin

Ben e bebekte 3 ayrı marka gördüm hepsini aldım canım , uygundu bide , bakalım nasıl olacak , hepsini dezenfekte edip hastane çantasına koydum

Ben e bebekte 3 ayrı marka gördüm hepsini aldım canım , uygundu bide , bakalım nasıl olacak , hepsini dezenfekte edip hastane çantasına koydum
Bunu emzirmek icinmi aldin,yara olmasin diyemi aldin canm,bende gümüs kapak kullancam yara icin,emzirmek icinde almadim ayrica,ama gögüs ucum azcikta olsa var artik,2. Bebegim cünkü

Annemle kayınvalidem geldi ama ikisi de birkaç gün kalıp gitti. Hoş onlar varken de ben baktım bebişe emmeye alışsın diye onlar yemek vs halletti sağolsunlar. Bir kere babasına kitliyim biberonla dedim çok ağladı duydum kalktım yine ben baktım. Eşim çalışıyor o yüzden akşam dinlensin diye ona çok yüklenmiyorum. Yarın kardeşim geliyor dedi ki sen sadece süt ver temizlik, yemek ve Lena'nın bakımı bende 3 4 gün kalcak biraz dinlenirim herhalde o varken

Yaaa bu cuma eşimin öbür cuma da benim doğum günüm bende birinde bekliyorum

İyi akşamlar kızlar. Planlı sezeryan olup haftalar öncesinden gün alan anneleri alnından öpüyorum. Mental olarak çok kötüyüm. Yarın bebeğini kucağıma alacağım ama tek hissettiğim korku, endişe. Normal doğumun bilinmezliği meğer bir nimetmiş. Gün beklemek, saat beklemek çok stresli bir eylem.

Benim dünden beri ağrılarım vardı yalancı sancı sandım dokyora sordum onlar gerçek sancı ama şu an muayene nst gerek yok su kanama olursa gelirsin dedi. Düzensiz sancılar ne zaman düzenli olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…