2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Cok geçmiş olsun kızın için, inşallah çabucak toparlar hemen. Peki akıntı vs geldi diyorsun hastaneye gidecek misin yoksa bekleyecek misin?
Amin sagolasin.Bekleyecegim ya suan yanlis bi alarmla gidecek gucum yok evde diger kizimla kaliorum babamgilde evlerine gitti bisey olursa ararim bakalim.

Bana doktor belden aşağı doğru vuran ağrı doğum ağrısıdır karnın önünde olan yalancı sancıdır dedi.

Bana doktor belden aşağı doğru vuran ağrı doğum ağrısıdır karnın önünde olan yalancı sancıdır dedi.
Karnimdan hic girmiyoo nerdeyse, sadece alttan arada baski hissediyorum bide belim adet agrisi gibii devam ediyor, sanirim yarine dogurtucak doktorumm heycanlaniyorum artik

Bu yazdıklarının çok çok benzerini ilk dogumumda yaşadım. Sezaryen sırasında ciddi bir kriz yaşadım. Günlerce bebeğimle yalnız kalamadım emziremedim.. tabii suçluluk duygusu vs de oldu. Maalesef bu bir kısır döngü. İçinden ağlamak geliyorsa bol bol ağla. İnan bana çok normal böyle hissetmen. Lohusalik herkeste farklı ilerliyor ama hepsi gelip geçiyor. Eminim sen çok çok iyi bir anne olacaksın.. doğum hikayen iyi olmasa bile annelik seruvenin eşsiz güzellikte geçecek eminim..

Ay ben hiç kendimi normal doğuma hazırlamadım 7sinde sezaryenim olacak , sabahtan bağırsak sancısı sandığım ama bi türlü geçmeyen sancım var , normalde adette de çok ağrı hissetmediğim için çok zorlanmıyorum şu an ama bebek çok hareketli ve kasılmalarım da var ya da bebek hareketini mi kasılma sanıyorum acaba tecrübesizlik cidden çok fena

Canım çok teşekkür ederim haklısın sonradan da toparlıyorlar ama işte ana yüreği 2600 diyince 300 gr da eksik ölçebiliyomuş ya daha da zayıf mı acaba diye korku yaşadım aslında. son 2 hafta da normal rutininde mi gittin süper kilo almış gerçekten
Benimkide 36+2de 2.300 geldi canim almiyor kilo anlamadim
Valla sağlıklı olsunlar önemli olan o da. Ultrason cihazları 300 400 gr eksik ölçebiliyormış ya ondan endişelendim ya daha düşükse kilosu diye 38 sonuna kadar kilo aldırabilirsem çok sevincem ama ben de çok iştahlı biri değilim
Allah yardımcımız olsun canım benim ya sizinkinin cinsiyeti ne acaba benimki oğlan da isiimde kararsız kaldık mirza mı Atakan mı karar veremiyoruz canım ya
Atakan müthiş karizmatik bi isim bence İki isim arasında hiç düşünmeden Atakan derim

Yokk cok yogun degill, damla damlaa geliyor dusumu aldimda az rahatlatti sabaha hazirlaniyorum artikk sanirim birakmaz daha eve bende burda hayirli haberlerle gelirim, bizim icin dua edin kizlarr
Allah sağlıkla kavuştursun canım güzel haberler bekliyoruz

Canım diş ağrısı bende de var. Hatta diş etleirm de aşırı ağrıyor sarımsak ezip bastırıyorum ben biraz yakıyor ama çok iyi geliyor belki denemek istersin

İnşallah toparlanırım, fiziki rahatsızlıklar ister istemez psikolojiye etki ediyor birkaç güne daha iyi olacağımı hatırlatıyorum kendime
İnşallah Ama işte sonuçta insanız hepimiz zor zamanlarımız olacak ama geçecek diyorum
Zaman gerçekten ihtiyacım olan şey. Ama hani hamilelik de son günlere dayandığında insanı yoruyor bedenen ya bendeki durumda orda başladı ve dediğin gibi her olumsuzluk hassas psikoloji sebebiyle bende sert bir karşılık buldu, aşmaya çalışıyorum; inşallah başaracağım
Evet dediğin gibi alalade söylenmiş bir cümle bile saatlerce kafaya takılabiliyor. Tekrar tekrar aynı baskıyı kuruyor insanın üstünde. Sanırım en mantıklısı toparlanana kadar kulak kapatıp asıl anneliğe bebekle başbaşa kalınca değerlendirmek.
Umarım öyle olur, hepimizin. Bunun için çaba gösteriyorum
Canım diş ağrısı bende de var. Hatta diş etleirm de aşırı ağrıyor sarımsak ezip bastırıyorum ben biraz yakıyor ama çok iyi geliyor belki denemek istersin
Doktora gittim canım onun çekimden önce ufak bir müdahalesi oldu o rahatlattı epey. Aklımda bulunsun bende diş problemi bitmek bilmez çünkü.

Sağlıkla büyüsün canım
Ben de perşembe gireceğim doğuma bakalım bizim doğum hikayemiz nasıl olacak merakla bekliyorum

Teşekkür ederim canım.. Bugün 36+5 di. Doğum 37+1 olarak planlandı. Hala inanamıyorum bu kadar ay ne çabuk geçti diye.. doğunca da öyle olacak sanırım.. Zaman gerçekten çok hızlı geçiyor .
Benim de planlı sezaryen ve perşembe günü:) Bebeklerimiz aynı gün dünyaya gelecek ve çok garip bir şekilde benim de hiç sancım yokken sancılarım başladı. Karnım adeta taşşş. Öyle sert. Acaba beklemeyecek mi gününü diyorum
Umarım tüm minikler sağlıkla gelir

Kızlar sizlerde de hırıltılı solunum var mı? Yaklaşık bir iki aydır gece yatarken özellikle sola döndüğümde göğsümden sanki dünyanın sigarasını içmişim ya da bronşit olmuşum gibi nefes alıp verirken ses geliyor. Doktor, bebek akciğere baskı yaptığı için olabileceğini söyledi ama doğum sonrası geçmez diye de çok endişeliyim.

Kızlar bu sabah inşallah sezaryen e alınıyorum, yatışım yapıldı, aslında çarsamba günü olacaktı, anestezi icin istenilen idrar testinde protein ve enfeksiyon çıkınca aksamdan takiple salı sabahı için planı yaptık, bi kac saatte bir nst için geliyorlar uyku sıfır, gerginim, heyecanlıyım
Dua edin bana olur mu, sağsağlim girer çıkarım inşallah bebeğimde sağlıkla gelir dünyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…