- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #32.201
Çok geçmiş olsun canım inşallah kızın bir an önce toparlar dualarımız seninleOf of kizim cok kotu oldu atesten bayildi ayy Rabbim kimseye yasatmasin aklim gidiyorduAmbulans cagirdik acilde yatiyor simdi annem basinda benim durmama izin vermediler Kaninda enfeksiyon varmis.Ayy cok kotuydu ya bayildi uyandi bos bos bakiyor hep oyle kalacak sandim cok korktum Cok sukur kendine geldi kendine gelince bende eve geldim babasiyla annem kalacak.
Bazı rastlantısal şeyler ters gitmiş belki ama kendini suçlama bence. Dişinin iltihabı vs senin elinde olan bişey değil ki . Keza sezeryan da adı üstünde operasyon. Paniklemek de normal . En azından bak senin çevrende seni mutlu ve rahat ettirmeye çalışan sevdiklerin var. Kısa zamanda toparlanacagına inanıyorumKızlar ben çok kötüyüm ya asla toparlayamadım kendimi sürekli ağlıyorum.
Doğum esnasında çok korktum tansiyonum şekerim düştü resmen anestezi almadan kendi kendimi bayılttım. Hiçbir kötü durum yoktu ama ben sandığım kadar cesaretli değilmişim. O anlar aklıma geldikçe sebepsiz bir şekilde ağlayasım geliyor. Kendimi çok çaresiz ve yalnız hissettim, korktum. Bir de bebek yukarıda diye biraz baskı uygulandı o da bende panik oluşturdu nefes alamayacağım korkusuyla. Keşke eşim de gelseydi benimle doğuma biraz sakinleşirdim.
Çok şükür yine de bebeğim çok sağlıklı. Ama bendeki dikiş yerlerinin sancısına ek olarak diş ağrısı eklendi. Yemek yiyemiyorum asla. Bugün bu saate kadar sadece bir kase çorba içebildim. Emzirmek ayrı dert oluyor bana emzirme vakti gelmeden strese giriyorum. Bugün dayanamayıp dişçiye gittim iltihaplı bir kök olduğundan çekemedi ama hafifçe uyuşturup temasını kesti ve iltihabı boşalttı rahatlattı. Yine ağrımaya devam edebilir dedi, ağrıyacak diye çok korkuyorum. Dişim etkisiyle bir de sanırım boynumdan yukarısı ateşler içinde. Bebeğimle ilgilenemedim bile bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Emzirmedim anestezi iğnesi yapıldığı için gelen 10 ml sütü de boşalttım göğsümden. Bebeğimi en son sabah 10'da emzirmeye çalıştım 11 saattir memeyle temas ettirmiyorum kötü hissettiriyor bu bana. 3-4 kez mama ile doyurduk emziremediğim için. En azından bu akşam toparlayıp gece emzirmeye çalışırım diyorum. İnşallah becerebilirim. Yemek yemeye de çalışıyorum sıvı şeyler tüketerek. Hamileyken doğumun ve sonrasının çok keyifli rahat olacağını düğünürdüm ama bu lohusalık mıdır neyse artık beni çok yıprattı. Herkesi tersliyorum bebek uyurken odaya dalanı, bana muzlu süt içirmek isteyen eşimi, yardımcı olan herkesi sonra biraz modum yükselince pişman oluyorum allah için kimsenin de bana bir şey dediği yok. Daha şimdiden haftaya eşim işe başlayınca bebeğe gündüz nasıl bakacağım diye telaş ediyorum. Annem kayınvalidem dönüşümlü geliyorlar kalıyorlar ayaküstü bakmaya geldikleri de oluyor ama ben yine de çok korkuyorum bebekle tek kalmaktan. Hep dişim ağrıyacak, hep dikişler ağrıyacak hiç emziremeyecekmişim gibi geliyor. Bunların sonucunda ise elimden gelen tek şey günde 3-4 kez ağlama krizi.
Benim keyifli ve pozitif bir doğum sonrası sürecim olmadı ama diliyorum ki herkesin benden çok çok daha iyi bir doğum ve sonrası deneyimi olur. Ben sınıfta kaldım sanırım.
Cok geçmiş olsun kızın için, inşallah çabucak toparlar hemen. Peki akıntı vs geldi diyorsun hastaneye gidecek misin yoksa bekleyecek misin?Benim akintim cok fazla geldi ya hem kati hem kivamli hemde baya cok avuc icim kadar yavrum hastanedeyken doguma gitmek istemiorumBu arada kizimada 3 gunluk damardan antbyotik tedavisi verdi doktor.Bu gece sabaha kadar yatacak yarinda 9 dagideck yine sabaha kadar 3 gun boyle olacak dua edin kizlar birbirimize ettigimiz dualar daha kabul olur
Oluyo gibii, gelip gidiyorr yarim saat 20 dkda bir sankiBenim öyleydi canım düzenli oluyor mu
Doktorumun haberi var canim, sabah gidicez kontroleeCanım doğum sancıları genelde belden vurur. Açılman da varsa beklemeden doktora git
Doktorumun bilgisi var bu durumdan, sabah gidicez. Durulmucak bi agrim yok suan zatende, sklasirsa tabi giderim gece ama yoksa sabah giderizzCanım bence de kesinlikle bekleme en azından bir nst çektir açılma baktır gel bugün hastanede kötü bir olaya tanık oldum ufacık bi ağrım olsa bir dakika beklemem artık sağlıkla kavuşun inşallah
Allah yardımcımız olsun canım benim ya sizinkinin cinsiyeti ne acaba benimki oğlan da isiimde kararsız kaldık mirza mı Atakan mı karar veremiyoruz canım yaŞu an için normal diyo doktor. Son dakika gerekrn neysr omolsun dedim doktora net bişry yok aslında
Sağlıkla gelsin minik prensesBugün son kontrolüm vardı artık perşembeyi doğumu bekliyoruz. 2.770 kilo ile boyumuzu tam bilmeden kapattık kontrol faslını. Sabah uyandığımdan beri kasıklarımda daha çok baskı hissediyordum, Nts’de ilk kez sancı da çıktı ama devamlı ve fazla değildi. Doktor da iyice aşağı inmiş sancıyı hissettin mi dedi. Tabiki onu da hissetmedimartık yavaş yavaş gelmeye hazırlanıyor sanırım ama zaten çok az kaldı.
Sanki kendi yazmışım gibi okudum. Bende benzer şeyler yaşadım normal doğuraamadım ve sezeryana aldılar uyandığımda hiç bebeğimi sormadığım eve gelince aklıma geldi neden sormadım bebeğimi diye kendimi yiyorum. Ben nasıl bir anneyim diye. Bu suçluluk duygusu nasıl geçecek bilmiyorum.Kızlar ben çok kötüyüm ya asla toparlayamadım kendimi sürekli ağlıyorum.
Doğum esnasında çok korktum tansiyonum şekerim düştü resmen anestezi almadan kendi kendimi bayılttım. Hiçbir kötü durum yoktu ama ben sandığım kadar cesaretli değilmişim. O anlar aklıma geldikçe sebepsiz bir şekilde ağlayasım geliyor. Kendimi çok çaresiz ve yalnız hissettim, korktum. Bir de bebek yukarıda diye biraz baskı uygulandı o da bende panik oluşturdu nefes alamayacağım korkusuyla. Keşke eşim de gelseydi benimle doğuma biraz sakinleşirdim.
Çok şükür yine de bebeğim çok sağlıklı. Ama bendeki dikiş yerlerinin sancısına ek olarak diş ağrısı eklendi. Yemek yiyemiyorum asla. Bugün bu saate kadar sadece bir kase çorba içebildim. Emzirmek ayrı dert oluyor bana emzirme vakti gelmeden strese giriyorum. Bugün dayanamayıp dişçiye gittim iltihaplı bir kök olduğundan çekemedi ama hafifçe uyuşturup temasını kesti ve iltihabı boşalttı rahatlattı. Yine ağrımaya devam edebilir dedi, ağrıyacak diye çok korkuyorum. Dişim etkisiyle bir de sanırım boynumdan yukarısı ateşler içinde. Bebeğimle ilgilenemedim bile bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Emzirmedim anestezi iğnesi yapıldığı için gelen 10 ml sütü de boşalttım göğsümden. Bebeğimi en son sabah 10'da emzirmeye çalıştım 11 saattir memeyle temas ettirmiyorum kötü hissettiriyor bu bana. 3-4 kez mama ile doyurduk emziremediğim için. En azından bu akşam toparlayıp gece emzirmeye çalışırım diyorum. İnşallah becerebilirim. Yemek yemeye de çalışıyorum sıvı şeyler tüketerek. Hamileyken doğumun ve sonrasının çok keyifli rahat olacağını düğünürdüm ama bu lohusalık mıdır neyse artık beni çok yıprattı. Herkesi tersliyorum bebek uyurken odaya dalanı, bana muzlu süt içirmek isteyen eşimi, yardımcı olan herkesi sonra biraz modum yükselince pişman oluyorum allah için kimsenin de bana bir şey dediği yok. Daha şimdiden haftaya eşim işe başlayınca bebeğe gündüz nasıl bakacağım diye telaş ediyorum. Annem kayınvalidem dönüşümlü geliyorlar kalıyorlar ayaküstü bakmaya geldikleri de oluyor ama ben yine de çok korkuyorum bebekle tek kalmaktan. Hep dişim ağrıyacak, hep dikişler ağrıyacak hiç emziremeyecekmişim gibi geliyor. Bunların sonucunda ise elimden gelen tek şey günde 3-4 kez ağlama krizi.
Benim keyifli ve pozitif bir doğum sonrası sürecim olmadı ama diliyorum ki herkesin benden çok çok daha iyi bir doğum ve sonrası deneyimi olur. Ben sınıfta kaldım sanırım.
Geliyor gelmekte olan canımBugün son kontrolüm vardı artık perşembeyi doğumu bekliyoruz. 2.770 kilo ile boyumuzu tam bilmeden kapattık kontrol faslını. Sabah uyandığımdan beri kasıklarımda daha çok baskı hissediyordum, Nts’de ilk kez sancı da çıktı ama devamlı ve fazla değildi. Doktor da iyice aşağı inmiş sancıyı hissettin mi dedi. Tabiki onu da hissetmedimartık yavaş yavaş gelmeye hazırlanıyor sanırım ama zaten çok az kaldı.
Canım geçmiş olsun , inşallah en kısa sürede toparlar yavrunBenim akintim cok fazla geldi ya hem kati hem kivamli hemde baya cok avuc icim kadar yavrum hastanedeyken doguma gitmek istemiorumBu arada kizimada 3 gunluk damardan antbyotik tedavisi verdi doktor.Bu gece sabaha kadar yatacak yarinda 9 dagideck yine sabaha kadar 3 gun boyle olacak dua edin kizlar birbirimize ettigimiz dualar daha kabul olur
Kaç haftalıktın canım sen ? Perşembeye az kalmışBugün son kontrolüm vardı artık perşembeyi doğumu bekliyoruz. 2.770 kilo ile boyumuzu tam bilmeden kapattık kontrol faslını. Sabah uyandığımdan beri kasıklarımda daha çok baskı hissediyordum, Nts’de ilk kez sancı da çıktı ama devamlı ve fazla değildi. Doktor da iyice aşağı inmiş sancıyı hissettin mi dedi. Tabiki onu da hissetmedimartık yavaş yavaş gelmeye hazırlanıyor sanırım ama zaten çok az kaldı.
Canım artık herşey geride kaldı. Az bir zaman sonra bebeğinle kavuşacaksınız ne güzel , hep buna odaklan37+4 bugünvalla korka korka geldik bugüne benim korkularım yüzünden hala doğurma isteğim yok ama içinde kalamaz artık diyor doktorun
Canım , yaşadığın olumsuzluklar üst üste gelmiş , ama bu asla senin sınıfta kaldığınu göstermez , hatta ne kadar güçlü bir insansın ki bak ne güzel başetmeye çalışıyorsunKızlar ben çok kötüyüm ya asla toparlayamadım kendimi sürekli ağlıyorum.
Yanlışlıkla yorum yaptım silemedim deDogum şekliniz için herhangi bir şey söyledi mi acaba doktorunuz
Benim de 3 kg civarlarında 36 da, iri bir bebek normal doğum zor gibi diye yorumladı
Hepimiz çok özel ve güzel anlarımızı paylaştık, paylaşmaya devam ediyoruz. Harika doğum hikayelerinden sonra bebeklerimizi büyütme telaşımızı paylaşacağızSağlıkla gelsin minik prensesinşallah en az senin kadar pozitif bir doğum olacaktır en başından beri harika enerjinle hepimize çok güzel moral verdin harika bir anne olacaksın
Teşekkürler kuzum sağlıkla huzurla tek tek gelmeye devam ediyor bebeklerimizGeliyor gelmekte olan canımkolaylıkla sağlıkla güzellikle kavuşursunuz birbirinize İnşallah
Teşekkür ederim canım.. Bugün 36+5 di. Doğum 37+1 olarak planlandı. Hala inanamıyorum bu kadar ay ne çabuk geçti diye.. doğunca da öyle olacak sanırım.. Zaman gerçekten çok hızlı geçiyor .Kaç haftalıktın canım sen ? Perşembeye az kalmışsağlıcakla gelsin annesi
Benimki de şeffaf jöle kıvamındaydı illa kanlı olmuyor canımArkadaşlar 37 haftalık hamileyim sabahtan beri ishal olmuşum sürekli tuvalete gidesim geliyor basurum var ve çok acıyor artık sürekli gittiğim için ne yapabilirim fikri olan var mı, bir de nişan illa kanlı ve tek seferde mi gelir bugün iki kez çok ufak peçeteye şeffaf şekilde jöle kıvamında bişey geldi benim normal akıntılarım hep sarımtırak olurdu
Lohusalık hamilelikten çok daha zor bir süreç bence, ben de çok korktum bebekle nasıl yalnız kalacağım bir şey olsa naparım vs diye. Zaten uykusuzuz, emzirmeye alışmanın da ayrı bir stresi var ve ister istemez yetebilir miyiz onu da düşünüyoruz. Bu yaşadıklarını az ya da çok herkes yaşıyor bence canım o yüzden yalnız hissetme. Bana da çok destek oldu annem, kayınvalidem ama ufak şeyler bile batıyor insana bu durumda. En basiti bebek daha memeyi zor tutuyoken kayınvalidem süt mü yok yoksa falan dedi benim modumu düşürdü ki sütüm gayet iyiydi sadece bebek alışıyordu tek seferde yakalayamıyordu. Ben açıkçası bebekle yalnız kalınca daha rahat ettim. Bu hafta yeni yeni biraz daha iyiye gitti ve stresim azaldı alıştım diyebilirim.Kızlar ben çok kötüyüm ya asla toparlayamadım kendimi sürekli ağlıyorum.
Genelde belden giriyormus dogum agrisi canim.Akintin nasil yogun muKizlar bilen varmi acaba, belim daha fazla agrimaya basladida sanirim sancilarim basliyor gibime geliyor ama belden vuruyo bana. Boyle adet agrisi gibi, Arada cogalip gidiyor. Sanci illa kasiklarimami vurmasi gerekiyor yoksa boyle bel agrisida yasayan varmi? Dunki 1,5 cmlik acilma suan nekadar cok merak ediyorum. Akintimda hala hafif hafif devam ediyor, ped taktim artik islanmasin diye ic camasirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?