2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Evet canım şekerden ötürü erken alıyorlar suyu kilosu nasıl bebeğin benim suyu kilosu normal bebeği etkilemiyor diye 38+2 ye randevu verdi ama 37 olduktan sonra erken diye düşünme ciğer gelişimi tamamlanmış oluyor zaten risk olsa doktorlar almaz canım ay inşallah şeker kalıcı olmaz bir o eksikti
Bar da güzeldir içecektense yiyecek olarak bende daha çok severim denk gelirse alırım evde bulundururum baktım azalma var blr denerim
Bana hiçbir faydası olmadı o çayların ve malt içeceklerin
Bende işe yarasın diye içip ondan sonra sadece bana kilo olarak dönerse üzülürüm o yüzden tecrübeli olanlara fikir danışayım dedim

Gunaydin teyzelerimizz, artik dogum yapanlari takip edemiyorumm dogum yapan herkesin gozu aydin olsun insaAllahh allahim saglikli sekildee buyutmeyi nasip etsin Darisi bekleyenlerin basinaaa

Bizi merak edenler varsa hala ayniyiz oglusum biraz dalga geciyo annesiyle dun gece hafif sancim basliyor zannettim ama yok yine guzelce uyuduk uyandik tik yok

40+2den selamlar herkese

Ben e bebekten malt içecek aldım, pekmezli gibi bişi kullanan varsa damla fikir verse ne datlu olur
Bebeğin hayırlı olsun sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah canım. Bana hemşire ikinci gün hastanede damla verdi ben kullandığım dakika sütüm çok artıyor ben faydasını gördüm yani.

hzlsel ben diğer çocuklarda da hiç almadım damla veya yiyecek içecek. Normal yedim su içiyorum bol. Dinlenmek uyumak da güzel süt yapıyor. Emzirirken tatlı vs çok yersen kilo kalabilir.

Benim kizlarimda oyleydi sen uyku duzenininona gore yapacaksin 9.5 gbi uyumaya calis.Ben sabah 4 lere kadar emzir salla altni degistr bide surekli aglardi o gece saatlerinde.Genelde o saatlerde gaz oluyor.Bide ben bebek yagiyla masaj yapardim gobegine netten bak dairesel hareketlerle masaj yapacaksin.Tabi bu arada usumesin bebegin onada dikkat et.

Teşekkür ederim inşallah kısa zamanda bizde atlatiriz

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinben de artık sürekli takıyorum bir de ben hem krem sürüp hem kapak takıyordum. Meğer kapak tek kullanilacakmis

İnşallah sizinki de kısa zamanda geçer

Bir sağımda iki memeden ortalama kaç cc çıkması gerekiyor acaba
Canım selizayım şuan çok az gelecek sütün çünkü bebeğinin ihtiyacı o kadar. Turuncumsu gelecek hatta korkma. Ona o kadarı yetecek. Sen her gün duş al ve uyumaya çalış. Yiyecek içecekten daha çok süt yapan şey kesinlikle uyku. Sen dinleneceksin ki vücudun süt üretebilsin Dualarım seninle ve oğluşunla

Sezeryan olan kızlar spinal yerim aşırı kaşınıyor normal mi? Bir de bugün ayıptır söylemesi büyük abdestimi yaparken sezeryan yerim ve makatıma fena sancılar girdi bıçak saplanır gibi. 3 gündür yoktu böyle şey. Sizde de oldu mu?

Kendimi 95 model toros gibi hissediyorum bir yerini yaptırırsın da diğer yer bozulur ya, aynen öyleyim şu aralar Her dakika yeni bir şey çıkıyor

Yavruşum duş almak hiç bu kadar zor olmamıştı

Fıtığı olup da spinal sezeryan olabilir mi diye merak edenler vardı. Bugün kontrolde sordum herhangi bi sıkıntı olmaz dedi. 12.12.2022 tarihine gün aldık. spinal sezeryan olacak. Deerreenn canım seninle aynı gün Ebru hocada transfer olmuştuk şimdi de aynı güne sezeryan tarihi almak nasip oldu

hzlsel ben diğer çocuklarda da hiç almadım damla veya yiyecek içecek. Normal yedim su içiyorum bol. Dinlenmek uyumak da güzel süt yapıyor. Emzirirken tatlı vs çok yersen kilo kalabilir.
Zaten çok kilo aldım pek lüksüm yok tatlı yemeye önce bol su ve uykuyla deneyeyim inşallah yeterli olur

Bi kaç kere daha olabilir bu sancılar vücut tuvaleti yaparken gazı da aradan çıkartıyor o sancı o yüzden. Ben yaparken kıyafetimi sıkardım acıdan sonra geçti çok şükür. Ben 1 haftada ancak toparladım diyebilirim şimdi çok şükür az da olsa evde iş yapabiliyorum kendimi yormadan.

Süt konusunda da zamanla artacak sağmayı ihmal etme ben ilk günler sağmadan önce sıcak havlu koyup sonra sağıyordum sonra normale döndüm.

Keyfi yerinde anlaşılan:) ben hep 37 38 modladım doğurmak için kendimi sanki her an doğurucam gibi geliyo ama doktor öyle bişey demiyo:) 37+2yiz

Bence o durum anestezi ile alakalı çünkü doğum dışındaki ameliyatlarımda da wc ye çıkarken kıvranıyordum bir süre

Doğurmayan bir kaç kişiden birisi olarak bende bugün evi sildim baya çök kalk yaptım 39+5 ama bakalım daha hiç belirti yok. Grip de geçmiyor ama yatınca daha kötü oluyo sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…