Bazen dışarı bebekler için daha güvenli oluyor ya sen de o aşamaya gelmişsin. Sağlıkla birbirinize kavuşursunuz umarım..
Birbirinize her geçen gün daha da alışıyorsunuz değil mi? Her şey ilk günden daha iyi olmalı
Ay hiç bilmiyorum ben böyle şeyler ya. Kendimi normalde o kadar sık dinlerim ki bu hamilelikte bir çok şeyi hissedemiyor olmak bana tuhaf geliyor. Bende bir sorun var gibi geliyor
Tepkilerini ne kadar net hissediyorsun bravo demek istedim
Geçiş olsun canım. Ali ile bir an önce sağlıkla kavuşacaksınız. Tansiyonunu bence ihmal etme.
Geçmiş olsun canım. Bu ilaç kullanma durumu kalıcı mı olacak acaba ? Alt yapı müsait olduğu için tansiyon hastalığı hamileliğe denk gelmiş de olabilir belki. Neyse ki ilaçla kontrol edilebilecek bir şey.
16 hamilelik harici de yüksek bence de doktorunla konuş Canım. Şikayetlerinin sebebi de olabilir.
Oluyor galiba.. galiba diyorum anestezi randevum vardı bugün bel boyun fıtığım var benim. Ben sormadım o da sormadı ya da ben hatırlamıyorum. Spinal olacak. Şüpheye düştüm şu an acaba sormalı mıydım? Gerçi benim fıtık iğnenin vurulacağı bölgede değil kalçama doğru ama bilemedim