2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Maşallah Gözünüz aydın olsun, Sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah
Gözün aydın canım maşallah, sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah
Aynısı bizde gece saatlerce memede paşam

Benim ilk iki çocuğumda doktorumuz Kadir Tuğcu idi.. her zaman derdi ilk 20 gün balayı diye cidden gaz olayı sonrasında aman yarabbi bir başlardı . Üçüncü bebeğimde daha rahattım Mamaroo anakucağı ve windsalbe gaz kremi ile çok sıkıntı çekmedik. Aynı ürünleri dördüncü bebek için de aldım .. beyz gürültü denilen ana kucagında ki sesler bebekleri çok rahatlatıyor.

Canım ben de aynı kısır döngüdeyim. 3. haftadan itibaren huzursuzlanmalar başladı ilk 15 gün çok iyiydi bizim hemen uyuyordu. 5 saattir uyumuyor mesela şu an yeni biraz sakinledi yatağına koymaya korkuyorum uyanacak diye. 6 kez emzirdim bu süre içinde, bir sürü gaz da çıkardı 2 tane bez değişti ama nafile... Nasıl uyutacagimi bilemeyince çok üzülüyorum o ağladıkça

Bir sağımda iki memeden ortalama kaç cc çıkması gerekiyor acaba

Bir sağımda iki memeden ortalama kaç cc çıkması gerekiyor acaba
Canım doğumun 3.günü ilkkez sağdığımda 20 cc zor gördü iki meme. 5.günde 45 cc oldu. Yani gün ve gün artıyor. Aza çoğa kitlenme sakın. Duş ve sıcak su torbası çok iyi geliyor.

Canım doğumun 3.günü ilkkez sağdığımda 20 cc zor gördü iki meme. 5.günde 45 cc oldu. Yani gün ve gün artıyor. Aza çoğa kitlenme sakın. Duş ve sıcak su torbası çok iyi geliyor.
Evet sıcak su torba sonra masaj sonra sağım çok iyi oluyor. Ben çantama bile sıcak su torbası koydum. Selizay

Kızlar bu süt konusunda takviye alan var mı gerekli mi sizce bestlak damla veya humana gibi içeceklerden almak lazım mı faydası olur mu yoksa gereksiz midir

Ben de bugün son randevuma gittim doğum için gün ve saat aldık anestezi ile görüştük bir aksilik olmazsa 8 Aralık perşembe günü saat 11.30 da doğumum olacak
Yaaa çok az kalmış canım
Benim de 12 aralık
Bu gebelik şekerinden doğurunca kurtulucaz demi

Canım kısa zaman sonra oğluşunda sağlıkla kucağına gelecek
Sen şimdi güç topla annesi onun için
Bel fıtığı olanlar spinal anestezi olabiliyor mu bilen var mı?
Canım ben de çocukken belimden geçirdiğim ameliyatı söyledim anestezi uzmanına
Bende genel yapılmasının daha uygun olduğunu söyledi
Daha önce ameliyat olanlar için risk daha fazla olabiliyor göze alamayız dedi
Ama fıtık ameliyatı için geçerli olmayabilir canım
Sen yine de bildir ama
Ohhh bir bebişimiz daha geldi
Bende genel anestezi ile olacağım canım
Acaba uyanman kolay oldumu?
Bebeğimin ilk çıkış anını göremicem diye üzülüyorum ama genel olması gerekiyormuş bende napayım hayırlısı böyleymiş diye rahatlatıyorum kendimi
Ağrıların oldumu sonrasında
Uyanınca çok ağrım oldu diyor genel anestezi olanlar
Emzirebildinmi hemen ? Engel oluyormu acaba aldığımız anestezi emzirmemize

Bana geçen hemşire ilk gelen süte bir faydası olmaz ama daha sonra artmazsa kullanırsın dedi.
Şimdi almaya gerek yok o zaman canım ben ilk süt gelişine etkisi olur mu diye merak ettim
Ben e bebekten malt içecek aldım, pekmezli gibi bişi kullanan varsa damla fikir verse ne datlu olur
geçen sene diyet grubunda emziren bir annemiz vardı bu tarz içecekler içiyordu süt için canım ama tabi bilmiyorum nasıl bir sonuç almıştır

Aynısı bizde gece saatlerce memede paşam
Ya tek çocuk olsa hiç dert etmicem ama 5 yaşındaki kızımı çok aksatiyorum ona üzülüyorum
Tavsiyelerini denicem canım teşekkürler
Bizimki daha 5 günlük canım 15 20 gün olsa anlicam ama çok erken daha

Senin de hayırlı olsun ne güzel bir tarih canım bana vermedi öyle güzel tarih ben de bir an önce olsun diye hiç ses etmedim şekerden kurtulacağız tabi hatta eşime bile dedim doğumdan sonra bana harika bir tatlı tabağı hazırlatıyorsun

Bize de kendisi söyledi tarihi hatta hiç tarih konuşcaz diye düşünmemiştim şok olmuştum
Biraz erken olacak 37+3 de alacak ama bir bildiği vardır diye bişey demedim , zaten şekerden dolayı fazla da bekletmiyor sanırım doktorlar
Yaa inşallah kalıcı olmaz bu durumumuz
Endokrin doktoru az da olsa kalıcı olan durumlar olabiliyor demişti
Valla banane bende yiyeceğim hastanede pasta

Kızlar bu süt konusunda takviye alan var mı gerekli mi sizce bestlak damla veya humana gibi içeceklerden almak lazım mı faydası olur mu yoksa gereksiz midir
Ben tahin helvası yiyiyorum sürekli, hurma da çok yedim. Bir de eşim e bebekten anne barı almış promalt marka birkaç tane onlardan yedim tadı da hoşuma gitti. Bence etkisi oluyor bunların sütüm arttı benim sağıp fazlasını dolaba atıyordum ama şimdi çok fazla emdiği için sagmayı bıraktım. İçecek de çok kullanan var sanırım ama bar daha mantıklı bence gerçi etkisi daha kuvvetlidir belki bilemiyorum ben şekerli icecek pek sevmem barın tadı iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…