- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #31.861
Evet ikisi birlikte kullanılmıyormuş. Belki o nedenle verim alamamışsındır. Bundan sonra işe yarar umarım.Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinben de artık sürekli takıyorum bir de ben hem krem sürüp hem kapak takıyordum. Meğer kapak tek kullanilacakmis
Sonuçta bir ameliyat oldun ayrıca karnında büyüyen bir bebek vardı onun dışarı çıkması ile oluşan bir boşluk var. Vücut kendini toparlayacak zaman lazım sadece. Yakında model ve marka yükseltecektir bedenin merak etmeSezeryan olan kızlar spinal yerim aşırı kaşınıyor normal mi? Bir de bugün ayıptır söylemesi büyük abdestimi yaparken sezeryan yerim ve makatıma fena sancılar girdi bıçak saplanır gibi. 3 gündür yoktu böyle şey. Sizde de oldu mu?
Kendimi 95 model toros gibi hissediyorum bir yerini yaptırırsın da diğer yer bozulur ya, aynen öyleyim şu aralar Her dakika yeni bir şey çıkıyor
Canım sıcak sulu pekmez, biraz tereyağı koy içine, iç. İçimizin yarasını alırmış anne tarifiAy öksürük geliyor bazen içim yırtılıyo sanki
Haha yokk oyle dusunme vakti zamaninda gelsin gununu doldursunKeyfi yerinde anlaşılan:) ben hep 37 38 modladım doğurmak için kendimi sanki her an doğurucam gibi geliyo ama doktor öyle bişey demiyo:) 37+2yiz
Yaaa ne de guzel denk geldi ikimizinde ❤tabi bizmkiler kudurp erken gelmek istemezseFıtığı olup da spinal sezeryan olabilir mi diye merak edenler vardı. Bugün kontrolde sordum herhangi bi sıkıntı olmaz dedi. 12.12.2022 tarihine gün aldık. spinal sezeryan olacak.Deerreenn canım seninle aynı gün Ebru hocada transfer olmuştuk şimdi de aynı güne sezeryan tarihi almak nasip oldu
Oy kıyamam sana iki büklüm de olsa dur ve memelerine sıcak su tut gerisi önemli değil. Oturarak duş alma enfeksiyon olabilir kuzu hepsi geçicek merak etmeYavruşum duş almak hiç bu kadar zor olmamıştı
Oldu canım. Şuan da bile değişik şeyler oluyor. Çişimi yaparken idrar torbasının yer değiştiğini hissediyorum gibi değişik bişey oluyor.Sezeryan olan kızlar spinal yerim aşırı kaşınıyor normal mi? Bir de bugün ayıptır söylemesi büyük abdestimi yaparken sezeryan yerim ve makatıma fena sancılar girdi bıçak saplanır gibi. 3 gündür yoktu böyle şey. Sizde de oldu mu?
Kendimi 95 model toros gibi hissediyorum bir yerini yaptırırsın da diğer yer bozulur ya, aynen öyleyim şu aralar Her dakika yeni bir şey çıkıyor
Yok yok sancıdır oHaha yokk oyle dusunme vakti zamaninda gelsin gununu doldursunben az tahmin ediyordumm gunumuzu doldurucagimizi ama gecicegini tahmin etmiyordum
Suan hafif hafif adet baslangici gibi belim agrimaya basliyor ama bilemiyorum piskolojikte olabilir benimki artik
Ay o doktor nasil doktor kizzz37.haftada gittim yine nst istemedi doktor. zaten son kontrolümdü. hamileliği nst hiç yapılmadan kapatıyorum
Evet ayakta alıyorum nefes nefese kalıyorum ama, inşallah bir an önce toparlarım. Bir de bazen öksürüyorum, dikişlerim patlayacak gibi oluyor çok acıyor, ne yapacam bilmiyorumOy kıyamam sana iki büklüm de olsa dur ve memelerine sıcak su tut gerisi önemli değil. Oturarak duş alma enfeksiyon olabilir kuzu hepsi geçicek merak etme
Kilosu gelişimi iyi kuzumEvet canım şekerden ötürü erken alıyorlar suyu kilosu nasıl bebeğin benim suyu kilosu normal bebeği etkilemiyor diye 38+2 ye randevu verdi ama 37 olduktan sonra erken diye düşünme ciğer gelişimi tamamlanmış oluyor zaten risk olsa doktorlar almaz canım ay inşallah şeker kalıcı olmaz bir o eksikti
Bar da güzeldir içecektense yiyecek olarak bende daha çok severim denk gelirse alırım evde bulundururum baktım azalma var blr denerim
Bende işe yarasın diye içip ondan sonra sadece bana kilo olarak dönerse üzülürümo yüzden tecrübeli olanlara fikir danışayım dedim
Bende aynıyım canım yanlız değilsin37.haftada gittim yine nst istemedi doktor. zaten son kontrolümdü. hamileliği nst hiç yapılmadan kapatıyorum
Allahtan güveniyorum doktora şükür ısınabildiğim bi doktor buldum şu diyarbakırdaAy o doktor nasil doktor kizzz
benim de 9 gün var doğuma yok daha da yapmazmış nst banaBende aynıyım canım yanlız değilsin
Nst ye hiç girmedim bahsi bile geçmedi ve 10 güne doğumum varbende hamileliği nst siz kapatıyorum
Belkide doğumdan önce ayıp olmasın diye bi alırlar nst ye hastanede
Benim doktorum ultrasondaki 5 verinin nst den daha önemli olduğunu , nst nin kendi başına birşey ifade etmediğini söylüyordu bir konuşmasındaAllahtan güveniyorum doktora şükür ısınabildiğim bi doktor buldum şu diyarbakırda
benim de 9 gün var doğuma yok daha da yapmazmış nst bana
Canım sakın süt miktarında takılma. İlk günler en sütlü anneden bile 2 memeden 10 15 ml zar zor çıkar. Bir iki damla bile geliyorsa arkası gelecek demektir bol bol su iç ve kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum, mayalı ve yağlı açma tarzı şeyler de sütü arttırıyor, benimkini arttırırdı yani.Bir sağımda iki memeden ortalama kaç cc çıkması gerekiyor acaba
Malt içecekleri, boza tarzı mayalı içecekler arttırıyor gerçekten.Kızlar bu süt konusunda takviye alan var mı gerekli mi sizce bestlak damla veya humana gibi içeceklerden almak lazım mı faydası olur mu yoksa gereksiz midir
Ben sezonun ertesi günü yürürken konuşamıyodum bile ama baak hepsi geçti bunlar hemen geçicek şeyler kuzucum merak etme. Aslında patlamayacak ama insanda öyle bir his oluşuyor evet max 1 hafta sonra hiçbirini hatırlamayacaksın bileEvet ayakta alıyorum nefes nefese kalıyorum ama, inşallah bir an önce toparlarım. Bir de bazen öksürüyorum, dikişlerim patlayacak gibi oluyor çok acıyor, ne yapacam bilmiyorum
Enfeksiyon olayını ne yaptın selizay. Sende durumlar ne ? Bebiş toparlar ama seni çok merak ettik. Bize ayrıntıları anlat bi ara. Minnak diyorsun kuzu ne kadar doğduEvet ayakta alıyorum nefes nefese kalıyorum ama, inşallah bir an önce toparlarım. Bir de bazen öksürüyorum, dikişlerim patlayacak gibi oluyor çok acıyor, ne yapacam bilmiyorum
Sirkeli su ve biberon temizleyici de 5 dk kaynattım çıkarttım duruladım sonra saf suda 5 dk daha ksynattımKızlar hastaneye gidecek emzik biberon vs şeyleri nasıl sterilize ettiniz?
Bir de emzik ilk 1 ay vermeyin diyor okuduğum kitaplarda , izlediğim yerlerdeki doktorlar
Ne yapacağımı şaşırdım , ama yine de yanımda götüreyim dedim , üzerlerinde kayamış suda 5 dk bekletmek yeterli diyor, sizler kaynattınızmı nasıl yaptınız kızlar?
İlk 1 aydan sonra tutturmak da mesele oluyor. Hastanede olmasa da eve gelince denemekte fayda var bence. Birkaç gün çene kaslarının kuvvetlenmesi iyi olur diye düşünüyorum. Streilize durumu için avent in 2 li enzimleri kendi kutusunda az bir suyla mikrodalgada temizleniyor çok pratik buldum ben. Başka markayı da cezve vs da kaynatilabilir 5 dkKızlar hastaneye gidecek emzik biberon vs şeyleri nasıl sterilize ettiniz?
Bir de emzik ilk 1 ay vermeyin diyor okuduğum kitaplarda , izlediğim yerlerdeki doktorlar
Ne yapacağımı şaşırdım , ama yine de yanımda götüreyim dedim , üzerlerinde kayamış suda 5 dk bekletmek yeterli diyor, sizler kaynattınızmı nasıl yaptınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?