• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Orayı bende gördüm
Hatta arkadaşım da orda yaptırmıştı
Ben de böyle daha süslü bişeyler istedim ama çok pahalı yaa
Oraya bi daha bakayım şimdi😍

O kadar pahalı çikolata yaptırıp ambalajını çöpte görmektense uygun bir yerde yaptırdım lezzetli olsun yeter 😁😁😁😁

Olmaz ben doğurmadım daha olamaz bitemez:)
Ben de doğuramadım be arkadasım :KK70: ne aprım var ne sancım. 39un içindeyim bebem bile yeni döndü daha :D

Ben 37 bitince doğuracağım 3 hafta daha dayanamazmışım gibi geliyor çünkü önceden bir kaç ameliyatım var.. zaten kilolu başladım hamileliğe biraz kilo alıp şişince dikişlerim acımaya başladı. Göbeğimin çevresinde hep ağrı var artık gerginlikten..
Hayırlısı olsun hakkınızda canım. Ben de kilolu başladım hamileliğe ama çok şükür hiç kilo almayıp, hatta 6 kilo vererek tamamlayacam Allah izin verirse.

Kızlar bu arada bende bugün anestezi uzmanı ile görüşmeye gittim
Spinal anestezi bana uygun değilmiş , daha önce de yazmıştım belimden ameliyat olmuştum , o yüzden riske atmak istemeyiz genel yaparız dediler
Biraz üzüldüm açıkçası , ilk çıktığında görmek isterdim , ten tene temas yapmak isterdim, eşim de girecekti ,fotoğrafçı ayarlamıştım
Bakalım nasıl olacak bilmiyorum ama hayırlısı böyleymiş demekki ne yapayım😞
Sağlık olsun.. birbirinize sağlıkla kavuşmanız önemli.. şekli de tabiki önemli ama şartlar uyumayı gerektiriyorsa en güvenli olanı seçmek en doğrusu

Daha önce doğum yapanlar.sezeryanı ilk doğumdaki kestikleri yerden mi kesiyorlar yoksa yeni bi yerden mi?2 çizgi mi kalıyor yani yoksa tek mi
Yeni bir kesi oluyor Canım. Tabi doktorlara göre değişiyor mu bu uygulama bilmiyorum. Çevremdeki herkesin yeni kesisi oldu
Canım ben de aynıyım. Çok yoruldum artık. Çok şükür bebeğim sağlıklı diyorum ama hergün ağlıyorum neredeyse. Hormonlar altüst etti beni. Bir de hergün istifra ediyorum hala. Artık gelsin bebeğim diyorum. Sabredicez artık bir şekilde az kaldı
Benim de bulantilarim bitmedi.. hayattan tiksindim.. prilamla bütünleştim resmen 🤦‍♀️

İyileşmesi daha uzun sürmez mi öyle
Tekrar tekrar açılması oradaki doku kaybına vs neden oluyordur mutlaka ama üzerinden zaman geçtiği için ikinci kesinin toparlaması da zor olmuyordur sanırım. Sadece ameliyat sayısı arttıkça biraz daha dikkat etmek gerekir belki. Bence orada yüzeydeki dikiş yeri değil daha çok içerideki dikiş yerleri önemli. Tam iyileşme olmadan ağır kaldırmamak, ağır iş yapmamak vs önemli bence açılma olmaması için..

Ben de doğuramadım be arkadasım :KK70: ne aprım var ne sancım. 39un içindeyim bebem bile yeni döndü daha :KK70:

Hayırlısı olsun hakkınızda canım. Ben de kilolu başladım hamileliğe ama çok şükür hiç kilo almayıp, hatta 6 kilo vererek tamamlayacam Allah izin verirse.
Ben de çalışırken kilo kontrolüm daha iyiydi. 7. Aya kadar 2 kg aldım ama son 2 aydır raporluyum ve evdeyim 4 kilo aldım 😂 evdeki aktivite ile işteki maalesef aynı olmuyor. Son zamanlarda yeme içme konusunda da sapıttım. Çocuk gibiyim ya her gün bir kaçağım var bir kendimi toparlayamadım 😂

Hayirli olsun canim saglik mutlulukla buyut bebisini :)
Ne kadar surdu peki dogum. Ikinci dogum hizli olur deniyor da hatta Sansi olanin dikisi kesigi de olmuyor da bende beklentimi epey dusuk tutmaya calisiyorum
Canim benim 2.kolay olmustu dedigin gibi yirtigim fazla olmadi ama ilkinde cok olmustu yirtigim ve dikislerimden baya cekmistim.2.de acidi Rabbim bana ebelerde elleriyle mudahale etmedi onunda etkisi var bide orasi zaten ilk dogumdan biraz genis oluo derken ebe hic dikmeyecektide yinede surdan 2 dikis atyim dedi oyle yani cok sukur 🤲Ama bunda korkuyorum 2.yle arasi yakin die İnsallah hepsinden daha kolay olur.Hepimizinki tabiki İnsallah kolay olur🤲🤲🤲

Nereden sipariş ettiniz kızlar
Bize de fikir olsun
Bi türlü karar veremedim bende

Hem tadı güzel hem de diğer sitelerden çok daha uyguna geldi , Instagram bebekcikolatasi ne yaptırdım ben canım

Eklentiler

• EC6D0626-D8A6-4694-B261-174CDF6BDBA7.jpeg
    EC6D0626-D8A6-4694-B261-174CDF6BDBA7.jpeg
    82,2 KB · Görüntüleme: 71
Canım ben de aynıyım. Çok yoruldum artık. Çok şükür bebeğim sağlıklı diyorum ama hergün ağlıyorum neredeyse. Hormonlar altüst etti beni. Bir de hergün istifra ediyorum hala. Artık gelsin bebeğim diyorum. Sabredicez artık bir şekilde az kaldı
Allah yardımcımız olsun ne diyelim 😢

Yeni bir kesi oluyor Canım. Tabi doktorlara göre değişiyor mu bu uygulama bilmiyorum. Çevremdeki herkesin yeni kesisi oldu

Benim de bulantilarim bitmedi.. hayattan tiksindim.. prilamla bütünleştim resmen 🤦‍♀️
Tıbbi bir zorunluluk yoksa genelde aynı yerden kesiliyor diye biliyorum canım. Sadece sezaryen değil genel olarak ameliyatlar öyle oluyor bildiğim kadarıyla..

Tıbbi bir zorunluluk yoksa genelde aynı yerden kesiliyor diye biliyorum canım. Sadece sezaryen değil genel olarak ameliyatlar öyle oluyor bildiğim kadarıyla..
3 sezaryenim var, üçü de aynı yerden kesildi. 4. De öyle olacak. Hep başka yerden kesi olsaydı haritaya dönerdim heralde 🙈

Doğurmayi bekleyenler beğeninde sayimizi gorelim 🤣🤣🤣
Vuu daha 26 kisi varmis begeni sayilarina bakarak soyluyorum 🙂🙂🤣Ben kacinci sirada dogururum acaba kalanlardan 😃Bu arada yatili misafirim geliyor belki pazartesiye kadar kalacaklar esimin memleketten arkadas kardesi burda asker.İcimden bi ses onlari birakip dogurmaya gidecen dior 🤣

Vuu daha 26 kisi varmis begeni sayilarina bakarak soyluyorum 🙂🙂🤣Ben kacinci sirada dogururum acaba kalanlardan 😃Bu arada yatili misafirim geliyor belki pazartesiye kadar kalacaklar esimin memleketten arkadas kardesi burda asker.İcimden bi ses onlari birakip dogurmaya gidecen dior 🤣
26 kişide hiç fena değilmiş. Bakalım ilk aralık bebesi kimden gelecek 😂 benim bir haftam var haftaya perşembe planlandı ve bence plana uyacak. kesin bir sürü kişinin doğumuna şahit olacağım 😂

Sen pazartesiye kadar doğuracağını hissediyorsan yüksek ihtimalle doğurursun gibi geliyor bana.. Bebek evdeki misafire merhaba demek istiyor olabilir neden olmasın 😂

26 kişide hiç fena değilmiş. Bakalım ilk aralık bebesi kimden gelecek 😂 benim bir haftam var haftaya perşembe planlandı ve bence plana uyacak. kesin bir sürü kişinin doğumuna şahit olacağım 😂

Sen pazartesiye kadar doğuracağını hissediyorsan yüksek ihtimalle doğurursun gibi geliyor bana.. Bebek evdeki misafire merhaba demek istiyor olabilir neden olmasın 😂
Kasilmalarim eskiye gore azaldi aslinda ama bu seferde cok assada hissediorum oturup ayaga kalkinca arkadan firlayacak gbi oluo cok degisik oluo.Zaten normal dogumdada son evrede artik ayptr soylemesi tuvlet yapacak gbi oluosun ya buda onun hazirlik versiyonu herlde.Bakalim hayirlisi artik 🤲

Back