- 25 Şubat 2016
- 7.541
- 11.891
- 248
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #31.481
Nasil oldun canimKızlar adet ağrısı gibi ağrı doğum sancısı olabilir mi? hafif ama ara sıra giriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil oldun canimKızlar adet ağrısı gibi ağrı doğum sancısı olabilir mi? hafif ama ara sıra giriyor
Ya insallah cok daha rahat olur. Benim ilk dogumum 6 saatte tamamlanmisti bu nasil olacak merak ediyorum. Hayirlisiyla gelsin yavrularCanim benim 2.kolay olmustu dedigin gibi yirtigim fazla olmadi ama ilkinde cok olmustu yirtigim ve dikislerimden baya cekmistim.2.de acidi Rabbim bana ebelerde elleriyle mudahale etmedi onunda etkisi var bide orasi zaten ilk dogumdan biraz genis oluo derken ebe hic dikmeyecektide yinede surdan 2 dikis atyim dedi oyle yani cok sukur Ama bunda korkuyorum 2.yle arasi yakin die İnsallah hepsinden daha kolay olur.Hepimizinki tabiki İnsallah kolay olur
Benimkide oncesinde acilmam vardi 4 hafta kadar ilacla falan durdurdular sonrada ilaci biraktik suyum geldi sabah ezani okunuyordu suyum geldi oglen ezani okunuyordu yavrumun sesi geldiYa insallah cok daha rahat olur. Benim ilk dogumum 6 saatte tamamlanmisti bu nasil olacak merak ediyorum. Hayirlisiyla gelsin yavrular
Azcık kalmış sanki benim 37 :)Ben de doğuramadım be arkadasım ne aprım var ne sancım. 39un içindeyim bebem bile yeni döndü daha
Hayırlısı olsun hakkınızda canım. Ben de kilolu başladım hamileliğe ama çok şükür hiç kilo almayıp, hatta 6 kilo vererek tamamlayacam Allah izin verirse.
Ya masallah ne guzel denk gelmisBenimkide oncesinde acilmam vardi 4 hafta kadar ilacla falan durdurdular sonrada ilaci biraktik suyum geldi sabah ezani okunuyordu suyum geldi oglen ezani okunuyordu yavrumun sesi geldi
Sabah 9.49 da kızım geldi canım 2300 gr çok şükür iyiyiz sorduğun için teşekkür ederimCanım doğum oldumu
Yaz bizlere müsait olduğunda
Valla süpriz bebek olunca izinle falan çok ilgilenmedim acıkcası içerideki yakışıklı vs mühim dışarıdan ziyade, bakalım göreceğiz neler olacakSezaryen olunca genelde 3 doğuma izin veriyorlar diye genel bir bilgi var ama demek 4 te oluyormuş.. tek dikiş 4 doğum süpermiş
Yapışıklık yaniValla süpriz bebek olunca izinle falan çok ilgilenmedim acıkcası içerideki yakışıklı vs mühim dışarıdan ziyade, bakalım göreceğiz neler olacak
Vuu daha 26 kisi varmis begeni sayilarina bakarak soyluyorum Ben kacinci sirada dogururum acaba kalanlardan Bu arada yatili misafirim geliyor belki pazartesiye kadar kalacaklar esimin memleketten arkadas kardesi burda asker.İcimden bi ses onlari birakip dogurmaya gidecen dior
Ben sade soda içiyordum rahatlatıyordu canım dene istersenŞu mide yanmasından çok yoruldum kızlar süt harici önerebileceğiniz bir yiyecek var mıdır Alev alev yanıyor midem
Hayırlı olsun canım kızınla sağlıklı hayırlı ömürleriniz olsun emzirme savaşı bizde varKızlar merhaba, ben de 28 Kasımda sabah kontrole diye gittim o gün öğleden sonra ise spinal sezaryen ile kızımı kucağıma aldım. 39+0 da 2655 gr, 49 cm doğdu minik kuşum. O günkü ultrasonda 3150 gr görünüyordu ama küveze girmedi çok şükür her şey bir anda hızlı gelişti ki hala şaşkınım ama en güzeli kızımı kucağıma alıp kokusunu içime çekmek oldu. Spinal sezeryani doğum anını görmek için istedim şimdilik iyiyim ancak dikişlerimi koruyup kollamaya çalışıyorum. Kızımla da sarılık olmaması adına emzirme savaşı veriyoruz ancak kendimi toparlayıp yazabildim Herkese güzel sorunsuz doğumlar diliyorum
Ben sade soda içiyordum rahatlatıyordu canım dene istersen
Bugün serum için de ilaç verdikleri için sanırım bi sıkıntım yok heralde geçiyor teşekkür ederimHayirli olsun canım oncelikle doğumdan hemen sonra geçiyor mu bu yanmalar acaba
Ben bir tatli kasigi bal yiyordum iyi geliyordu deneyebilirsinŞu mide yanmasından çok yoruldum kızlar süt harici önerebileceğiniz bir yiyecek var mıdır Alev alev yanıyor midem
Canım senin de doğumun hayırlı olsun, güzel bir ömrü olsun kızının emzirme savaşından da galip çıkarız inşallah uyandırmak dertHayırlı olsun canım kızınla sağlıklı hayırlı ömürleriniz olsun emzirme savaşı bizde var
Yaaa bende su son haftadir her gun beklenti icindeyim acaba bu gecemi dogucak yarinmi dogucak derken gununu doldurdu stresste yapmiyorum cokk nedense sadece kavusmak istiyorum artik, bide agrim sizim olmadigi icinde biraz rahatim sanirim bilmiyorumm ama mecbur gelicek artikk istemesedee bi kac gun daha veriyoruz beyefendiye, bide sanirim beni ne bekledigini bilmedigim icin rahatim hic negatif hikayeler vs okumadim okumak ve duymakta istemiyorum. Kendi dogumuma odaklaniyorum ve cok kolay gecicek diyorum kendi kendime surekli, 9 ay boyunca cok guzel gecti simdide hersey guzel gecicek diye birazda kendimi avutuyorum tabiBen de sessiz takipcilerdenim. sizinle günümüz aynı ama ben artık çok stresliyim yani artık derken aslında bayadir bu gün mu doğdu mu doğacak mi neden doğmuyor artık biseyler olsun felan diye siz nasıl bu kadar sakin ve pozitif bekliyosunuz bazen çok iyiyim ama bazen bunalımda gibi oluveriyorum oflayip pufluyorum benimde kontrolüm yarın tam 40 hafta olacak ama böyle beklemekten yoruldum sanırım benimde bir motivasyona ihtiyacım var vakti saati dolunca gelecek nasılsa son günlerin lafları yetmiyor artık
Düne göre daha iyiyim canım ateşim falan yok bugün. Ama adet olacak gibi hafif ağrım oluyor. Bir de bebek toplanıyor karnım dertleşiyor. Sanki haftaya doğurcak gibi hissediyorum bakalım nasipNasil oldun canim