• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canim benim 2.kolay olmustu dedigin gibi yirtigim fazla olmadi ama ilkinde cok olmustu yirtigim ve dikislerimden baya cekmistim.2.de acidi Rabbim bana ebelerde elleriyle mudahale etmedi onunda etkisi var bide orasi zaten ilk dogumdan biraz genis oluo derken ebe hic dikmeyecektide yinede surdan 2 dikis atyim dedi oyle yani cok sukur 🤲Ama bunda korkuyorum 2.yle arasi yakin die İnsallah hepsinden daha kolay olur.Hepimizinki tabiki İnsallah kolay olur🤲🤲🤲
Ya insallah cok daha rahat olur. Benim ilk dogumum 6 saatte tamamlanmisti bu nasil olacak merak ediyorum. Hayirlisiyla gelsin yavrular

Ya insallah cok daha rahat olur. Benim ilk dogumum 6 saatte tamamlanmisti bu nasil olacak merak ediyorum. Hayirlisiyla gelsin yavrular
Benimkide oncesinde acilmam vardi 4 hafta kadar ilacla falan durdurdular sonrada ilaci biraktik suyum geldi sabah ezani okunuyordu suyum geldi oglen ezani okunuyordu yavrumun sesi geldi 🙂

Ben de doğuramadım be arkadasım :KK70: ne aprım var ne sancım. 39un içindeyim bebem bile yeni döndü daha :KK70:

Hayırlısı olsun hakkınızda canım. Ben de kilolu başladım hamileliğe ama çok şükür hiç kilo almayıp, hatta 6 kilo vererek tamamlayacam Allah izin verirse.
Azcık kalmış sanki benim 37 :)

Fikir isteyenler icin ben gecen yaz bu sayfadan siparisettim cikolata ve magnetlerimi. Cikolatalarin fiyati ozaman 50tanesi 230tl demislerdi tabi simdi ki fiyatlari bilemicem. Ben servislerinden ve urunlerinden cok memnunum.

Vuu daha 26 kisi varmis begeni sayilarina bakarak soyluyorum 🙂🙂🤣Ben kacinci sirada dogururum acaba kalanlardan 😃Bu arada yatili misafirim geliyor belki pazartesiye kadar kalacaklar esimin memleketten arkadas kardesi burda asker.İcimden bi ses onlari birakip dogurmaya gidecen dior 🤣

Benimki plana uyarsa ilk Aralık ayi bebişi olmayacak şu an hala kendisini midemde hissettiğim için kanala da girmemiş o nedenle biz daha beklemedeyiz 🤣🤣🤣

Şu mide yanmasından çok yoruldum kızlar süt harici önerebileceğiniz bir yiyecek var mıdır Alev alev yanıyor midem 😢😢😢

Kızlar merhaba, ben de 28 Kasımda sabah kontrole diye gittim o gün öğleden sonra ise spinal sezaryen ile kızımı kucağıma aldım. 39+0 da 2655 gr, 49 cm doğdu minik kuşum. O günkü ultrasonda 3150 gr görünüyordu ama küveze girmedi çok şükür🙏🏻 her şey bir anda hızlı gelişti ki hala şaşkınım ama en güzeli kızımı kucağıma alıp kokusunu içime çekmek oldu. Spinal sezeryani doğum anını görmek için istedim şimdilik iyiyim ancak dikişlerimi koruyup kollamaya çalışıyorum. Kızımla da sarılık olmaması adına emzirme savaşı veriyoruz🥹 ancak kendimi toparlayıp yazabildim Herkese güzel sorunsuz doğumlar diliyorum 🧿

Kızlar merhaba, ben de 28 Kasımda sabah kontrole diye gittim o gün öğleden sonra ise spinal sezaryen ile kızımı kucağıma aldım. 39+0 da 2655 gr, 49 cm doğdu minik kuşum. O günkü ultrasonda 3150 gr görünüyordu ama küveze girmedi çok şükür🙏🏻 her şey bir anda hızlı gelişti ki hala şaşkınım ama en güzeli kızımı kucağıma alıp kokusunu içime çekmek oldu. Spinal sezeryani doğum anını görmek için istedim şimdilik iyiyim ancak dikişlerimi koruyup kollamaya çalışıyorum. Kızımla da sarılık olmaması adına emzirme savaşı veriyoruz🥹 ancak kendimi toparlayıp yazabildim Herkese güzel sorunsuz doğumlar diliyorum 🧿
Hayırlı olsun canım kızınla sağlıklı hayırlı ömürleriniz olsun ☺️ emzirme savaşı bizde var 😁

Ben de sessiz takipcilerdenim. sizinle günümüz aynı ama ben artık çok stresliyim yani artık derken aslında bayadir bu gün mu doğdu mu doğacak mi neden doğmuyor artık biseyler olsun felan diye siz nasıl bu kadar sakin ve pozitif bekliyosunuz bazen çok iyiyim ama bazen bunalımda gibi oluveriyorum oflayip pufluyorum benimde kontrolüm yarın tam 40 hafta olacak ama böyle beklemekten yoruldum sanırım benimde bir motivasyona ihtiyacım var vakti saati dolunca gelecek nasılsa son günlerin lafları yetmiyor artık
Yaaa bende su son haftadir her gun beklenti icindeyim acaba bu gecemi dogucak yarinmi dogucak derken gununu doldurdu🫣 stresste yapmiyorum cokk nedense sadece kavusmak istiyorum artik, bide agrim sizim olmadigi icinde biraz rahatim sanirim bilmiyorumm 🥲 ama mecbur gelicek artikk istemesedee bi kac gun daha veriyoruz beyefendiye, bide sanirim beni ne bekledigini bilmedigim icin rahatim🫢 hic negatif hikayeler vs okumadim okumak ve duymakta istemiyorum. Kendi dogumuma odaklaniyorum ve cok kolay gecicek diyorum kendi kendime surekli, 9 ay boyunca cok guzel gecti simdide hersey guzel gecicek diye birazda kendimi avutuyorum tabi 😂

Sende icini ferah tut, Allahin izniyle vakti zamani gelince kavusucaz miniklerimize 🥰 yarin senin doktorun ne dicekk haberdar et benide merak ettimm gorusleri aynimi acaba

Back