• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
1 hafta oluyorda iste sancilarim oluo die bide en son gittigimde hareketsizdi bebek serum falan taktilar.Evdede bazen hareketsiz oluyor korkuyorum sonra hareket edince rahatliyorum.
Her bebek bir değil canım bazı bebekler daha hareketli oluyor bazıları daha sakin yapılı oluyor ama işte elimizde değil tedirgin oluyoruz az kaldı ama son haftalara geldik artık🥰
Kızlar merhaba, ben de 28 Kasımda sabah kontrole diye gittim o gün öğleden sonra ise spinal sezaryen ile kızımı kucağıma aldım. 39+0 da 2655 gr, 49 cm doğdu minik kuşum. O günkü ultrasonda 3150 gr görünüyordu ama küveze girmedi çok şükür🙏🏻 her şey bir anda hızlı gelişti ki hala şaşkınım ama en güzeli kızımı kucağıma alıp kokusunu içime çekmek oldu. Spinal sezeryani doğum anını görmek için istedim şimdilik iyiyim ancak dikişlerimi koruyup kollamaya çalışıyorum. Kızımla da sarılık olmaması adına emzirme savaşı veriyoruz🥹 ancak kendimi toparlayıp yazabildim Herkese güzel sorunsuz doğumlar diliyorum 🧿
Hayırlı olsun canım bebeğin sağlıkla büyüsün minnoş prenses darısı biz bekleyenlerin başına 🙏

Yaaa bende su son haftadir her gun beklenti icindeyim acaba bu gecemi dogucak yarinmi dogucak derken gununu doldurdu🫣 stresste yapmiyorum cokk nedense sadece kavusmak istiyorum artik, bide agrim sizim olmadigi icinde biraz rahatim sanirim bilmiyorumm 🥲 ama mecbur gelicek artikk istemesedee bi kac gun daha veriyoruz beyefendiye, bide sanirim beni ne bekledigini bilmedigim icin rahatim🫢 hic negatif hikayeler vs okumadim okumak ve duymakta istemiyorum. Kendi dogumuma odaklaniyorum ve cok kolay gecicek diyorum kendi kendime surekli, 9 ay boyunca cok guzel gecti simdide hersey guzel gecicek diye birazda kendimi avutuyorum tabi 😂

Sende icini ferah tut, Allahin izniyle vakti zamani gelince kavusucaz miniklerimize 🥰 yarin senin doktorun ne dicekk haberdar et benide merak ettimm gorusleri aynimi acaba
Benimde hamileliğim güzel geçti çok şükür bendeki de kavuşma isteği ama ben beni ne beklediğini bilmediğim için rahat değil aksine ne olacaksa olsun artık diye merakımdan biraz da böyleyim. Bı diyorum çok kolay olacak diye bide diyorum ki hiç doguramiycam sanki çocuk içimde kalacak gibi 🥴Yarın artık hala ben hissetmesem bile nst de felan biseyler çıksa da dr yatirsa doğumu başlatsa istiyorum kendi kendine hiç başlayacağı yok gibi

Benimde hamileliğim güzel geçti çok şükür bendeki de kavuşma isteği ama ben beni ne beklediğini bilmediğim için rahat değil aksine ne olacaksa olsun artık diye merakımdan biraz da böyleyim. Bı diyorum çok kolay olacak diye bide diyorum ki hiç doguramiycam sanki çocuk içimde kalacak gibi 🥴Yarın artık hala ben hissetmesem bile nst de felan biseyler çıksa da dr yatirsa doğumu başlatsa istiyorum kendi kendine hiç başlayacağı yok gibi
Bugun bende biraz o niyetle gittim ama yokk malesef sanci filan cikmadi geri tipis tipis eve geldik😂 hala merak ediyorum doktorum parmagiyla ne yapti assagda diyee, seninkide yapar belki yarin 🫢

Ben hep gununde gelicek oglusum diyordum ama gununu gecircezz gibi, 1 aralik bebisleri bekleticek bizi 😆

Valla süpriz bebek olunca izinle falan çok ilgilenmedim acıkcası 🙈 içerideki yakışıklı vs mühim dışarıdan ziyade, bakalım göreceğiz neler olacak
Kolay bir doğum olur ve sağlıkla bebeğine kavuşursun umarım. Tabiki içeride yapışıklık vs vardır önceki doğumlardan kaynaklı ama umarım doktor açısından kolayca üstesinden geleceği düzeydedir..

Şu mide yanmasından çok yoruldum kızlar süt harici önerebileceğiniz bir yiyecek var mıdır Alev alev yanıyor midem 😢😢😢
Ben de çok kötüyüm ama maalesef pek bir şey yok. İlaç kullanıyorum, süt içiyorum, yüksek yastıkta yatıyorum, hatta bazen gece uyanıp bir iki saat oturuyorum falan. Böyle böyle geçiyor günler..

Kızlar merhaba, ben de 28 Kasımda sabah kontrole diye gittim o gün öğleden sonra ise spinal sezaryen ile kızımı kucağıma aldım. 39+0 da 2655 gr, 49 cm doğdu minik kuşum. O günkü ultrasonda 3150 gr görünüyordu ama küveze girmedi çok şükür🙏🏻 her şey bir anda hızlı gelişti ki hala şaşkınım ama en güzeli kızımı kucağıma alıp kokusunu içime çekmek oldu. Spinal sezeryani doğum anını görmek için istedim şimdilik iyiyim ancak dikişlerimi koruyup kollamaya çalışıyorum. Kızımla da sarılık olmaması adına emzirme savaşı veriyoruz🥹 ancak kendimi toparlayıp yazabildim Herkese güzel sorunsuz doğumlar diliyorum 🧿
Tebrikler sağlıklı keyifli upuzun bir ömrünüz olsun beraberce geçireceğiniz 💕

Sabah 9.49 da kızım geldi canım 2300 gr çok şükür iyiyiz sorduğun için teşekkür ederim ☺️
Geçmiş olsun kizlar bebişler sağlıkla büyüsün bol bol emsin inşallah 💖🙏

Kızlar benim bebiş memeye alıştı iyi güzel çok şükür de bir süredir sürekli emmek istiyor, huysuzlandığında yarım saat önce bile emmiş olsa tekrar emiyor öyle sakinleşiyor. Sanırım açlıktan değil emme refleksinden bu sebeple emzik vermeye çalıştım ama ağzında pek tutmuyor. Bu bebişlerin emziğe alışması için sürekli denemek mi lazım ben hoşuna gider bir anda emer emziği sanıyordum önceden 🤦

Kızlar benim bebiş memeye alıştı iyi güzel çok şükür de bir süredir sürekli emmek istiyor, huysuzlandığında yarım saat önce bile emmiş olsa tekrar emiyor öyle sakinleşiyor. Sanırım açlıktan değil emme refleksinden bu sebeple emzik vermeye çalıştım ama ağzında pek tutmuyor. Bu bebişlerin emziğe alışması için sürekli denemek mi lazım ben hoşuna gider bir anda emer emziği sanıyordum önceden 🤦
Çok bilmiyorum canım ama her emziği de kabul etmiyorlar sanırım bazı bebek hiçbir emziği kabul etmeyebiliyor biraz uğraşmak gerekiyor sanırım öyle düşündüğümüz gibi kolay olmayabiliyor inşallah bir an önce alışır

Ben de çok kötüyüm ama maalesef pek bir şey yok. İlaç kullanıyorum, süt içiyorum, yüksek yastıkta yatıyorum, hatta bazen gece uyanıp bir iki saat oturuyorum falan. Böyle böyle geçiyor günler..

Bende ne güzel uyuyordum gene yanmadan kalktım sütten nefret ediyorum o yüzden içemiyorum onu bir de ya da sağ olsun anneannem atmis ☹️☹️☹️

Ayvayı deniyorum bi kaç seferdir sanki iyi geliyo

Beni daha beter yapıyor ayva 😢😢😢

Eklentiler

• 30EECD65-DB98-40F6-9885-E2C56F91EE99.png
    30EECD65-DB98-40F6-9885-E2C56F91EE99.png
    353,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 3239BB45-267D-410A-9B44-10FF6F0D5DD9.png
    3239BB45-267D-410A-9B44-10FF6F0D5DD9.png
    400,8 KB · Görüntüleme: 67
  • 91FA215A-CF58-4B85-9C40-CDCEABD1F5EE.png
    91FA215A-CF58-4B85-9C40-CDCEABD1F5EE.png
    398,1 KB · Görüntüleme: 67
Kizlar en sonunda stres ve üzüntüden erken doğuracağım.Esim benden gizli araba için birikimimizi ailesine vermiş.Bunlar zamanında biz evlenirken bir çöp dahi almayan insanlar.Ayrica Yeni evliyken takılarımızı alan bizi dimdizlak ortada birakn insanlar..İnanın uyuyamiyorm 😢 Kayınvalidem in altınları var onlara dokundurtmuyor ama kendilerine daha lüks ev almak için Bizim paramız gitti

Back