• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
O kadar uzun süreden sonra haklısın canım adapte olmak tabi zordur geçen sene pandemiden sonra başlamak bana da zor gelmişti😅senin bebiş de büyümüştür kocaman olmuştur biz büyüteceğiz şimdi bakalım nasıl olacak 🤣
Bir yaşında bücür öyle böyle derken göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor ya şimdi yürümesini bekliyoruz beyefendinin

Ben iyiyim canım 4-5 gün dikiş yerlerine dikkat ettim eğilip kalkarken zorladı ama sonra geçti. Sen nasılsın
12 gün oldu. Ben de oturup kalkabiliyorum. Ama dikişlerden korktuğum için çok fazla eğilmiyorum. Ağır iş yapmamaya çalışıyorum. Ve kendimi çok çok halsiz hissediyorum. Uzun süre ayakta kalınca sırtım belim ve dikiş yerim ağrıyor. Normal mi 12 günde böyle olması? Bilemedim

Ben 37 bitince doğuracağım 3 hafta daha dayanamazmışım gibi geliyor çünkü önceden bir kaç ameliyatım var.. zaten kilolu başladım hamileliğe biraz kilo alıp şişince dikişlerim acımaya başladı. Göbeğimin çevresinde hep ağrı var artık gerginlikten..
Benim de 2 sezaryen arası 2 yıl. Dikişlerin kıpkırmızı. Kabardı.

Daha önce doğum yapanlar.sezeryanı ilk doğumdaki kestikleri yerden mi kesiyorlar yoksa yeni bi yerden mi?2 çizgi mi kalıyor yani yoksa tek mi

Evet kızlar ben bu kadar hengamenenin içinde neyi unuttum bilin bakalım bebek cikolatasini sipariş etmeyi bugün ettim inşallah cumartesiye kadar yetiştirirler 🙏
Nereden sipariş ettiniz kızlar
Bize de fikir olsun
Bi türlü karar veremedim bende
Bende daha siparis vermedim yarin vericem ertesi gun teslim ediliyo benim baktigim yer🤗gerci bizm doguma daha 11 gun vr 🤦🏻‍♀️🤣

Kontrole gittik bugün 38+2deyiz 3600 gram olmuş oğlum. Doğma gibi bi niyeti yok şuan sancı flan çıkmadı. Belki kızıcaksınız ama hem mental hem de fiziki olarak hamilelik beni inanılmaz yordu Allaha çok şükür bebeğimin sağlığı iyi buna sürekli şükrediyorum her zaman ama gerçekten çok yoruldum😢 zaten sebepsiz yere inanılmaz kilo aldım kendimi taşıyamıyorum gece uykuları aylardır haram resmen gözaltlarım mosmor bakımsız paspal geziyorum. Menopozlu gibi sıcak basıyor ruhum darlanıyor sürekli ama bi sebebi yok bunaldığım bişey de yok. Artık tek isteğim şu hamilelik hormonlarından bi an önce kurtulup bebeğime kavuşmak. He doğurunca daha yoğun tempoya gircem ama şu illet hormonlardan kurtulmak derdim rahata ermek değil aslında. Öyle işte çok bunaldım sizlerle paylaşmak istedim 😢 bugün çok umut ettim doktor sezaryenle alalım der diye 41e kadar beklemek gerekiyorsa beklicez dedi çok moralim bozuldu ya
Canım ben de aynıyım. Çok yoruldum artık. Çok şükür bebeğim sağlıklı diyorum ama hergün ağlıyorum neredeyse. Hormonlar altüst etti beni. Bir de hergün istifra ediyorum hala. Artık gelsin bebeğim diyorum. Sabredicez artık bir şekilde az kaldı

Orayı bende gördüm
Hatta arkadaşım da orda yaptırmıştı
Ben de böyle daha süslü bişeyler istedim ama çok pahalı yaa
Oraya bi daha bakayım şimdi😍
Ayy süslüleri evinde yesin gelenler 😀😀arkadaşlarım yaptirdi memnun kaldi int.den heryere guven olmuyo maalesef kurumsal yer hic degilse garanti diye düşündüm 😀

Ne yazık ki 2. Dogum olmasina rağmen hic kolay olmadı, ama sonu cok güzeldi cok şükür 🙂
Hayirli olsun canim saglik mutlulukla buyut bebisini :)
Ne kadar surdu peki dogum. Ikinci dogum hizli olur deniyor da hatta Sansi olanin dikisi kesigi de olmuyor da bende beklentimi epey dusuk tutmaya calisiyorum

Kızlar bu arada bende bugün anestezi uzmanı ile görüşmeye gittim
Spinal anestezi bana uygun değilmiş , daha önce de yazmıştım belimden ameliyat olmuştum , o yüzden riske atmak istemeyiz genel yaparız dediler
Biraz üzüldüm açıkçası , ilk çıktığında görmek isterdim , ten tene temas yapmak isterdim, eşim de girecekti ,fotoğrafçı ayarlamıştım
Bakalım nasıl olacak bilmiyorum ama hayırlısı böyleymiş demekki ne yapayım😞

Bende daha siparis vermedim yarin vericem ertesi gun teslim ediliyo benim baktigim yer🤗gerci bizm doguma daha 11 gun vr 🤦🏻‍♀️🤣
Benimki 5 Aralık ta 😁😁😁 inşallah hemen gelir 😁😁😁

PTT ile gelecekse söyle kutuyu otobüse koysunlar daha hızlı gelir 🤣 zira benim bebek bezleri bebeğe yetişmeyecek sanırım iki haftayı geçti 🤣🤣 Acquaa Acquaa

Deme öyle yüreğime iner bozulur diye erteledim sonrada aklımdan uçmuş 🙄

Back