• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bir de kızlar ben 37+1 deyim ama çok ayakta kalmak yorum yemeği bile oturup yapıyorum. Bir anda basım dönecek gibi oluyorum halsizlik baygınlık hissi gibi oluyor. Siz de durumlar nedir normal mi bilemedeim😟
Bende öyleyim canım. Nefes nefeseyim, çarpıntım oluyor az iş yapayım. Hep uzanmak, dinlenmek istiyorum. Enerji bitik durumda. Ayakta çok duramıyorum.

Benimde akintim artti bende buraya soracaktim arkadasinki gbi gelmedi ama az az koyu kivamli gelio bakalim ne olacak.

Hiç endişelenme çünkü onlar biliyorlar. Senin için konforlu bir doğum ortamı yaratacaklardır. Sen kavuşmaya odaklan bence 😍
İnşallah canım 😍
Benim de ilki spinaldi şimdi genel istedim çünkü panik oluyorum o atmosferi kaldıramıyorum.genelden sonra ağrıyla mi uyaniyorsuniz?
Hiç ağrı hissetmedim ben, hatta hemşireler ağrı kesici yapmaya geldiklerinde gerek yok dedim, inşallah bu da öyle geçer 🧿

Kızlar bugün 36+0 olduk kontrolüm vardı. Şimdiye kadar nst yapmadılar bugün de yapmadı. Nst ye neye göre yapılıyor 🤔 bi de doğum yöntemini ben belirlemem dedi. Ama tüp bebek olup da normal doğum yaptırdığım bir elin parmağını geçmez dedi. Bi de benim bel fıtığım mı var bilmiyorum hiç doktora görünmedim ama senelerdir sinir sıkışması yaşarım belimde. Hamilelikte de zorladı beni haftalarca. Bu yüzden normal doğum önermedi kafam çok karışık 🤦‍♀🥴

Arkadaslar sümuksu kahverengili büyuk bi seffaf parca gelmis iç camasirima acaba nişan bu mu oluyor sancim filan yok ama
Mühtemelen nişan canım. Ben nişanım geldikten ıkı gün sonra doğurmuştum.
Bir de kızlar ben 37+1 deyim ama çok ayakta kalmak yorum yemeği bile oturup yapıyorum. Bir anda basım dönecek gibi oluyorum halsizlik baygınlık hissi gibi oluyor. Siz de durumlar nedir normal mi bilemedeim😟
Ben başından beri böyleyim maalesef

Kızlar bugün 36+0 olduk kontrolüm vardı. Şimdiye kadar nst yapmadılar bugün de yapmadı. Nst ye neye göre yapılıyor 🤔 bi de doğum yöntemini ben belirlemem dedi. Ama tüp bebek olup da normal doğum yaptırdığım bir elin parmağını geçmez dedi. Bi de benim bel fıtığım mı var bilmiyorum hiç doktora görünmedim ama senelerdir sinir sıkışması yaşarım belimde. Hamilelikte de zorladı beni haftalarca. Bu yüzden normal doğum önermedi kafam çok karışık 🤦‍♀🥴
Normal doğum genelde öneriyorlar benim bir tanıdığım tüp Bebek yapmıştı sezeryan oldu

Ben 32.haftada basladim nstye.sonrasinda her gittigimde nst yapildi artik.haftada 1 gidiyoruz her gidiste nst ultrason tansiyon hepsi bakiliyor kuzum genelde tup bebekler sezeryan benim doktorda riske atmam bebegi tup bebeklern dogum sekli cogunlkle sezeryan demisti

Ben 32.haftada basladim nstye.sonrasinda her gittigimde nst yapildi artik.haftada 1 gidiyoruz her gidiste nst ultrason tansiyon hepsi bakiliyor kuzum genelde tup bebekler sezeryan benim doktorda riske atmam bebegi tup bebeklern dogum sekli cogunlkle sezeryan demisti
Ay 36 da nst yaparız dedi gittim şimdi değil 37 de yaparız dedi meraktan çatlayacam nst diye 😁

Back