2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Cok sevindim , demek Minik Kus saglikli Maasallah , dilerim yakin zamanda kavusursun bebegine ve saglicakla evinize gidersiniz

Doktor dün 3 kilo görünüyor ama daha aşağı çıkabilir canin sıkılmasın demişti 3300 doğdu canım

Oğluö hemen hemen aynı doğmuştu canım son ölçümü ile.
Ay tövbe o ne kız beni de etiketleyin
Ben de takayım ,sürekli ki takiyorsunuz belli bir suredi var mı acaba
Valla benim de ilk tecrübem olacak, kullananlar genellikle doğum öncesi takmaya başlamış ben de başladımmo yüzden.

Korkma canım normal doğumsa ve bi sıkıntı yoksa öyle hemen doğmaz

Ben şimdiden başladım takmaya
İnşallah canım ya doktorumda sanki 1 hafta 10 gün sonra olur gibi konuştu beklesin biraz daha bıdık
Ne güzel canım sağlık sorunu olmaması inşallah bir an önce kilosunu alacak ve kavuşacaksınız

Aynı gün pırtlatıcaz desene canım
Merhaba kızlar benimde bugün son kontrolüm vardi bebek 37#3 3400 olmuş haftaya cuma bende doğuma giricem ins ikinci sezaryenim ama ilk spinal olucam tirsiyom

Bende bugün deli gibi mide yanması yaşıyorum.dun de vardı ama bugün daha fazla.Bebegkn saçıyla falan alakası varmı bilmiyorum

Merhaba kızlar benimde bugün son kontrolüm vardi bebek 37#3 3400 olmuş haftaya cuma bende doğuma giricem ins ikinci sezaryenim ama ilk spinal olucam tirsiyom
Maşallah. Seninle aynı gidiyorduk gününde canım, doğumda aynı olacak desene. Hayırlısıyla kucağımıza alalım da korkma onuda atlatırsın evelallah. Benim ilk doğum olacak ama ona sağlıkla kavuşma isteğim o kadar çok ki tırsak biri olmama karşın hiç korkmuyorum

Bende bugün deli gibi mide yanması yaşıyorum.dun de vardı ama bugün daha fazla.Bebegkn saçıyla falan alakası varmı bilmiyorum
Kocam da öyle diyor bakalim görecegiz Insallah yakinda Ama daha cok bebegin pozisyonu ile alakali bence, benimkinin poposu yukarida ve o baski yapiyor diye düsünüyorum

Benim son ölçüm ile sadece 38 gram fark vardı mesela canım nerdeyse aynıydı ama biraz oynayabiliyor genelde 300 gram kadar

Doğum yalan arkadaşlar meme ucu için önerileriniz ne sol meme aşırı acıypr hiç onu emzirmek istemiyorum… soğan çok duydum ama denemeye cesaret edemedim saçma gelmişti. Sun her şeyi denemek istiyorum
Canım doğum ve sezaryen konusundaki tecrübelerin için teşekkür ederim. Son zamanlarda korku sardı beni, yazdıkların beni bir nebze rahatlattı.
Meme ucu için de komşum maden suyunu açıp göğüs uçlarına sürdüğünde çok rahatladığını söylemişti. Ben daha önce tecrübe etmedim ama denemek istersen diye yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…