- 25 Kasım 2014
- 884
- 950
- 103
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.601
Doğuma yakın mı olur bu acaba süt mü ne kiEvet son zamanlarda oluyor
Şeyime mi buzAllah kolaylık versib buz uygulaması yaptınız mı
Cok sevindim , demek Minik Kus saglikli Maasallah , dilerim yakin zamanda kavusursun bebegine ve saglicakla evinize gidersinizSelam kızlar
Doğumdan beri ilk kez 2 gün önce ve bugün oğluşumu kucağıma aldım. Epi topu 1.5 kg. Yeni doğan bebekler çok minik olur ya, prematüre bebekler daha da minik. Canlı oyuncak gibi bebişim benim. Öptüm kokladım. Mis yavrum. Sağlık sorunumuz yok çok şükür. Doktor 2-2.5 kg olup sağlık sorunu olmazsa veririz size dedi.
Bu arada doğum yapanlar var tebrik ediyorum hepinizi. Süt konusunda da canınızı sıkmayım illa sıkan oluyor. Hatta bir ara şoka erteliyor bi damla bile gelmiyor. Siz sezeryanlıysanız benim gibi. Birinden destek alsın göğsünüzü önce yağla sonra ılık su ile ovalansılar. Su gibi gelir inşallah. Benim göğüs ucu bu şekilde asla yara olmadı acımadı.
Doktor dün 3 kilo görünüyor ama daha aşağı çıkabilir canin sıkılmasın demişti 3300 doğdu canımTebrikler. Sağlıkla, anneli babalı büyüsün miniğiniz.Siz de inşallah hemen toparlanırsınız çok geçmiş olsun
Hazır yeni doğum yapmışken bir şey sorabilir miyim yormak da istemiyorumUltrasondaki kilosu ile doğum kilosu arasında çok fark oluyor mu miniklerin?
Ben de takayım ,sürekli ki takiyorsunuz belli bir suredi var mı acabaKorkma canım normal doğumsa ve bi sıkıntı yoksa öyle hemen doğmaz
Ben şimdiden başladım takmaya
Iyi gelecektir yap bence bende yapiyordum baya rahat ediyordumŞeyime mi buz
Oğluö hemen hemen aynı doğmuştu canım son ölçümü ile.Tebrikler. Sağlıkla, anneli babalı büyüsün miniğiniz.Siz de inşallah hemen toparlanırsınız çok geçmiş olsun
Hazır yeni doğum yapmışken bir şey sorabilir miyim yormak da istemiyorumUltrasondaki kilosu ile doğum kilosu arasında çok fark oluyor mu miniklerin?
Ay tövbe o ne kızŞeyime mi buz
Valla benim de ilk tecrübem olacak, kullananlar genellikle doğum öncesi takmaya başlamış ben de başladımmo yüzden.Ben de takayım ,sürekli ki takiyorsunuz belli bir suredi var mı acaba
Heralde bence süt ürettiği için hassaslaşıyorDoğuma yakın mı olur bu acaba süt mü ne ki
İnşallah canım ya doktorumda sanki 1 hafta 10 gün sonra olur gibi konuştu beklesin biraz daha bıdıkKorkma canım normal doğumsa ve bi sıkıntı yoksa öyle hemen doğmaz
Ben şimdiden başladım takmaya
Ne güzel canım sağlık sorunu olmaması inşallah bir an önce kilosunu alacak ve kavuşacaksınızSelam kızlar
Doğumdan beri ilk kez 2 gün önce ve bugün oğluşumu kucağıma aldım. Epi topu 1.5 kg. Yeni doğan bebekler çok minik olur ya, prematüre bebekler daha da minik. Canlı oyuncak gibi bebişim benim. Öptüm kokladım. Mis yavrum. Sağlık sorunumuz yok çok şükür. Doktor 2-2.5 kg olup sağlık sorunu olmazsa veririz size dedi.
Bu arada doğum yapanlar var tebrik ediyorum hepinizi. Süt konusunda da canınızı sıkmayım illa sıkan oluyor. Hatta bir ara şoka erteliyor bi damla bile gelmiyor. Siz sezeryanlıysanız benim gibi. Birinden destek alsın göğsünüzü önce yağla sonra ılık su ile ovalansılar. Su gibi gelir inşallah. Benim göğüs ucu bu şekilde asla yara olmadı acımadı.
Kızlar hepinize selamlar. Ben haftaya cuma doğuruyorum sanırım. Diğer detaylardan hiç haberim yok sancım mı var falan sormadım bile doktorane oldu ne bitti haberim yok tek bildiğim bebek büyük o yüzden normal doğum olmuyor. zaten 10 gündür hem soğuk algınlığı hem diş ağrısıyla cebelleşiyorum psikolojik olarak da iyi hissetmiyorum 1 hafta sonra doğurma fikri beni hepten korkutmaya başladı
Merhaba kızlar benimde bugün son kontrolüm vardi bebek 37#3 3400 olmuş haftaya cuma bende doğuma giricem ins ikinci sezaryenim ama ilk spinal olucam tirsiyomAynı gün pırtlatıcaz desene canım
Bende bugün deli gibi mide yanması yaşıyorum.dun de vardı ama bugün daha fazla.Bebegkn saçıyla falan alakası varmı bilmiyorumayni fikirdeyim hanımlar bence reflüden oldu, üşütme olamaz, yediğim değişik şüpheli birşey yok çünkü.
Bulantı falan da yok direk, kusma. Hatta midem boşken reflü yeniden başladı. Sonra uyudum, kalktım kaşarlı bır tost , biraz zeytin, biraz da tahin bal yedim hatta. Sonra çıktım bir saat yürüdüm.
Şimdi iyiyim reflü ilacım bitmişti, burda direkt hap verdi doktorum , gidip eczaneden onu alacağım.
Çok teşekkür ederim hepinize. Şimdilik takipteyim yani
Maşallah. Seninle aynı gidiyorduk gününde canım, doğumda aynı olacak desene. Hayırlısıyla kucağımıza alalım da korkma onuda atlatırsın evelallah. Benim ilk doğum olacak ama ona sağlıkla kavuşma isteğim o kadar çok ki tırsak biri olmama karşın hiç korkmuyorumMerhaba kızlar benimde bugün son kontrolüm vardi bebek 37#3 3400 olmuş haftaya cuma bende doğuma giricem ins ikinci sezaryenim ama ilk spinal olucam tirsiyom
Kocam da öyle diyor bakalim görecegiz Insallah yakindaBende bugün deli gibi mide yanması yaşıyorum.dun de vardı ama bugün daha fazla.Bebegkn saçıyla falan alakası varmı bilmiyorum
Oy maşallah boncuğa annesi. Sağlıkla büyüsün kuzumDoktor dün 3 kilo görünüyor ama daha aşağı çıkabilir canin sıkılmasın demişti 3300 doğdu canım
Benim son ölçüm ile sadece 38 gram fark vardı mesela canım nerdeyse aynıydı ama biraz oynayabiliyor genelde 300 gram kadarTebrikler. Sağlıkla, anneli babalı büyüsün miniğiniz.Siz de inşallah hemen toparlanırsınız çok geçmiş olsun
Evet kemiklereŞeyime mi buz
Canım doğum ve sezaryen konusundaki tecrübelerin için teşekkür ederim. Son zamanlarda korku sardı beni, yazdıkların beni bir nebze rahatlattı.Doğum yalan arkadaşlar meme ucu için önerileriniz ne sol meme aşırı acıypr hiç onu emzirmek istemiyorum… soğan çok duydum ama denemeye cesaret edemedim saçma gelmişti. Sun her şeyi denemek istiyorum
Yani iyi geldiğini duydum ama yine de araştırıp myle yapın üşütmeyin sonraŞeyime mi buz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?