- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.341
Ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyi tabiki ama bu tarihler ve haftalar yine de bebekler için risk yaratmıyor ki doktorlar seçiyor. Benim de 38 planlanıyordu aslında ama kordon yandan bağlanmış diye bir hafta daha öne çektiler. Ama 37. Haftada almak riskli bir şey olsa ben inanıyorum ki yatırır bir hafta hastanede takip ederdi..Bazi doktorlar 39 bitmeden almamak lazim diyorlar o yüzden kafam karıştı inşallah bebeklerimiz en güzel şekilde ve zamanda sağlıkla gelirler
Benim planım da çikolata almaktı canım.. Ama kardeşim anahtarlık yaptırıyormuş içine de çikolata koyup paketleyecekmiş. Vizeleri yetişmedi ama 6 aralıkta kuzenim geliyor o getirecek.Denniscim sen hastaneye ne götüreceksin çalışanlar için hediye alacak mısın?dennisgo
Benim son kadın doğum doktorumla randevum 21 aralıkta Noelden hemen önce , çalışanlara birer kutu çikolata götüreyim diyorum . Doktora da alsam yoksa bebek olduktan sonra ayrıca birşey mi götürsem ?
Ay süper olmuş. Her şeyinle hazır olmak ne güzel bir şey ya.. sanki öyle bir şey hiç mümkün değil gibi geliyor banaBütün hazırlıklarım tamam lohusa geceliklerimden taşlı tacıma kadar kapı süsümden isimli tuluma kadarbütün kokoş şeyleri yaptırdım. Bir de arkadaşlarım hamile hazırlamış. Resim de çektirdim. Tüm buldumcuk halimle günümü bekliyorum.
Herşey var ama hazır değilAy süper olmuş. Her şeyinle hazır olmak ne güzel bir şey ya.. sanki öyle bir şey hiç mümkün değil gibi geliyor banaacil durumlar için hazırım 8 Aralık için hazır değilim daha
Her şey hazır olduktan sonra kolay. Benim kendi götüreceklerim hazır değil ama bebeğin çantasını kapattım bile.. gerçi o da değişecek biraz.. mesela hastane çıkışı almamıştım ama kardeşim almış dolayısı ile eşyalar gelince değiştireceğim ama hazır geleceği için sorun olmaz bir organizer çıkacak bir organizer girecek valizeHerşey var ama hazır değilçanta yapmadım daha inş. Yarın yapacağım.
Bizim hastane 3 gece 4 gün yatırıyormuş. Ama hiç bir şey getirmeyin bizden hepsi dediler. Siz sadece süsleme çekim yapacaksanız onları getirirsiniz dediler. Yine de hazırlayacağım ben tabi.Her şey hazır olduktan sonra kolay. Benim kendi götüreceklerim hazır değil ama bebeğin çantasını kapattım bile.. gerçi o da değişecek biraz.. mesela hastane çıkışı almamıştım ama kardeşim almış dolayısı ile eşyalar gelince değiştireceğim ama hazır geleceği için sorun olmaz bir organizer çıkacak bir organizer girecek valize
Ben de 3 gün kalacağımı biliyordum ama 3 gece mi emin değildim. bugün öğrendim ki 2 gece 3 gün. Perşembe sabah gideceğim cumartesi çıkacağım sevindim böyle olmasına..Bizim hastane 3 gece 4 gün yatırıyormuş. Ama hiç bir şey getirmeyin bizden hepsi dediler. Siz sadece süsleme çekim yapacaksanız onları getirirsiniz dediler. Yine de hazırlayacağım ben tabi.
Tesekkür ederim hanimlar , Ben de Doktoruma guzel buyuk kasmir bir sal alayim o zaman , her kadin begenir bence. Digerleri icin cikolata ve tatli biseyler artik :)Ben doğum için çikolata götüreceğim bütün kat hemşirelerine vs tutmayı düşünüyorum çikolata.doktora doğumdan sonra kaliteli bi hediye almak istiyorum çikolata vs değil de ne bileyim şöyle markalı bi fular tarzı bişey.aynı zamanda hemşirelere de çikolata götürmeyi düşünüyorum ama önce bi doğurup 1 ay falan kendime geleyim de öyle
Benim planım da çikolata almaktı canım.. Ama kardeşim anahtarlık yaptırıyormuş içine de çikolata koyup paketleyecekmiş. Vizeleri yetişmedi ama 6 aralıkta kuzenim geliyor o getirecek.
Doktoruma daha önce hediye almıştım o zaman doğumda almak yok diye anlaştık ama hiç uyasım gelmiyor bu anlaşmaya küçük bir hediye almayı düşünüyorum yine de
Doktora ayrıca bir şey almak gerekiyor gibi geliyor bana.
Evet hatta çıkarken de bi paket vereceklermiş içinde battaniye müslin uyku arkadaşı falan bir sürü şey var.Ben de 3 gün kalacağımı biliyordum ama 3 gece mi emin değildim. bugün öğrendim ki 2 gece 3 gün. Perşembe sabah gideceğim cumartesi çıkacağım sevindim böyle olmasına..
bebeğin her şeyini verecekler mi ne güzel ya. Bizde de bazı şeyleri verecekler listesi var ama bazılarını da ben götüreceğim yine de
Tam bunalım haftaları değilmi. Kaygılandığın şey nedir acaba ne olmasından endişelisin.Kızlar benim anksiyetem tuttu resmen ya. Bugün hiçbir şey yapmadım akşama kadar sadece yattım. Her an bişey olacakmış hissine kapıldım. Keyfim falan yok hiç. Hiç iyi hissetmiyorum, bunalımlara mı girdim noldu
Sevdiklerime bişey olacak diye düşünüyorum, Allah korusun. Binbir türlü şey geçiyor aklımdanTam bunalım haftaları değilmi. Kaygılandığın şey nedir acaba ne olmasından endişelisin.
Canım ben kapı süsünü götüreceğim ama sadece kapısına takmayı düşünüyorum belki bir kaç balon da alıp odayı süsleyebiliriz. Evde takmak için kapıya tül aldım tülleri artı şeklinde bağlayıp ortasından kapı süsünü geçirmeyi düşünüyorum. Hastaneye tülleri götürmeyeceğim söktüğümde hijyenik bulmayacağım için. Yeğenimde geçen sene bak böyle yapmıştım antrenmanlıyımKızlar hastaneye kapı süsü götürecekmisiniz?
Ya da evde neyle yapıştıracaksınız kapıya
Şimdiden düşünüp planlayayım dedim de
Gerçi daha kapı süsü bile gelmedi
Bana da 38+1 e tarih verdiKızlar bir şey sorucam 38+1 sezeryan dogum icin çok mu erken nasıl sizce ? Doktorum gayet iyi bir tarih diyor ama kafama takıldı yine de
Gözün aydın canım çok sevindimKızlar soranlara teşekkür ederim. Pazartesi 9 da suni sancı almaya başladım 4 te epidural istedim takıldı epidural takıldıktan sonra gayet rahattım. Tam açıklık oldu ama bebeğin kafa pozisyonu rotasyon yapmamış bekledik bekledik doktor riske atmak istemedi apar topar sezeryana girdim :) şükür ki kızıma kavuştum.. 2900 diyorlardı 3170 gr doğdu kızım. İkimizde sağlıklıyız , dikişlerim ağrıyor ama olacak o kadar. Kızım çok tatlı mis gibi kokuyor simsiyah saçları ile doğdu anası gibi:) eşim hep yanındaydı doğuma girdi. O ağladı ben ağladım tarif edilemez bi duygu.. şimdi emzirme ile uğraşıyoruz :)
Alabilir canım son anda bile dönen oluyor ama sezaryen bile olsa korkma bebişi görünce insan başka hiçbir şey düşünmüyorKızlar kontrolden çıktım çok canım sıkıldı. Bebeğim hala ters pozisyonda, 3100 gram, bu saatten sonra tekrar doğum pozisyonu alır mı bilemiyorum. sezeryan olmaktan çok korkuyorum
Ben götürdüm canım tül ile bağladık. Sonra da sadece kapı süsünü evde kapısına astık.Kızlar hastaneye kapı süsü götürecekmisiniz?
Ya da evde neyle yapıştıracaksınız kapıya
Şimdiden düşünüp planlayayım dedim de
Gerçi daha kapı süsü bile gelmedi
Canım sen korse hangisinden kullanıyosun bi de kaç kilo verdin göbeğinin gidişi falan nasıl gidiyoBen biraz zorlandım açıkçası ama giderek adapte oluyorum. Son zamanlarda hep yata yata uykuya alıştım sanırım
Tatlı minik yaramazlıklar başlamış bile. Neyse ki tecrübelisin sen daha sakin karşılarsınİyi geceler kızlar Metehan beyle savaş halindeyiz az emiyor. Zorluyorum uyuyamadım. Kundak yapıyorum çıkıyor şapkayı yüzüne indiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?