2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar hastaneye kapı süsü götürecekmisiniz?
Ya da evde neyle yapıştıracaksınız kapıya
Şimdiden düşünüp planlayayım dedim de
Gerçi daha kapı süsü bile gelmedi

Hastaneye götürecem. Evdeki kapılar camlı olduğu için duvara asacam odasında

Sıkıntı olacağını sanmıyorum canım.Haftan gayet güzel

Goturcez kuzum odasinin kapisina yapiskanli havluluk askilari ile astik belli.olmuyo zaten hastaneyede onla gotururum orda yapıştıririm

Denniscim sen hastaneye ne götüreceksin çalışanlar için hediye alacak mısın? dennisgo

Benim son kadın doğum doktorumla randevum 21 aralıkta Noelden hemen önce , çalışanlara birer kutu çikolata götüreyim diyorum . Doktora da alsam yoksa bebek olduktan sonra ayrıca birşey mi götürsem ?

Bazi doktorlar 39 bitmeden almamak lazim diyorlar o yüzden kafam karıştı inşallah bebeklerimiz en güzel şekilde ve zamanda sağlıkla gelirler
Ablamın bebeğini 37+5 de sezeryanla aldılar. Hiç bir sorunu yok yeğenimin maşallah merak etme canım. Benide doktor 38+2 sezeryan yapacak nasipse.

Ay kuşum maşallah fotonuz çok tatlı. Minik oğluşunlada tekrarlarsınız inşallah

Ben doğum için çikolata götüreceğim bütün kat hemşirelerine vs tutmayı düşünüyorum çikolata.doktora doğumdan sonra kaliteli bi hediye almak istiyorum çikolata vs değil de ne bileyim şöyle markalı bi fular tarzı bişey.aynı zamanda hemşirelere de çikolata götürmeyi düşünüyorum ama önce bi doğurup 1 ay falan kendime geleyim de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…