- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #30.361
Günaydınnnnn 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişan kanamasıdır belki canım takitakip et bakalım.Günaydın kızlar,
Son haftalarda kanaması olan oldu mu hiç? Dün peçeteye çok az gelecek kadar kan geldi sonra gece baktım bir ceviz büyüklüğü kadar gelmiş devamında. Bende bir de hemoroid çıktı onun bir etkisi olabilir mi? Ama hiç zorlanmadan değil kabız falan değilim çok öksürüyorum belki ondan olabilir
Nisan sen 2018 mayıs anneleri grubunda da mı vardın :)Günaydın güzel annelerbaşta grubumuzda yer alan öğretmen arkadaşlar olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun
![]()
Gümüş kapakları dolaptan çok uygun fiyata düşürdüm. Reflü yatağını da sağolsun arkadaşım gönderiyor :) kafam rahatGümüş kapak reflü yatağı almayan varsa kasım indirimde biraz düşmüş fiyatlar kızlar. Bakabilirsiniz
evet kapı süsü yaptırdım. Normalde hastane kapılarında takmak için çivi tarzı bişeyler oluyor. Ama benm hastanedekinde baya kalın bir aparat var. O benm kapı süsüme olmayacağı için silikonlu minik havlu asacağı aldım. Onu kapıya takacağım.Kızlar hastaneye kapı süsü götürecekmisiniz?
Ya da evde neyle yapıştıracaksınız kapıya
Şimdiden düşünüp planlayayım dedim de
Gerçi daha kapı süsü bile gelmedi![]()
Gümüş kapağı nasıl kullanacağız ? Ben aldım doğuma bir hafta var ama pek bilgim yok açıkçası kullanımı ile ilgiliGümüş kapak reflü yatağı almayan varsa kasım indirimde biraz düşmüş fiyatlar kızlar. Bakabilirsiniz
Yok canım 2017 ağustos annelerindendimNisan sen 2018 mayıs anneleri grubunda da mı vardın :)
Mayıs annelerinden de nisan nickli bi arkadaş vardı da acaba mı dedim :)Yok canım 2017 ağustos annelerindendim![]()
yaaa buna çok sevindimmmHastane kapılarında asmak için yer var canım
ne kadar güzel yapmışsın canım , çok iyifikir aslında , bende tül bakayım çok güzel duruyorCanım ben kapı süsünü götüreceğim ama sadece kapısına takmayı düşünüyorum belki bir kaç balon da alıp odayı süsleyebiliriz. Evde takmak için kapıya tül aldım tülleri artı şeklinde bağlayıp ortasından kapı süsünü geçirmeyi düşünüyorum. Hastaneye tülleri götürmeyeceğim söktüğümde hijyenik bulmayacağım için. Yeğenimde geçen sene bak böyle yapmıştım antrenmanlıyımEki Görüntüle 3165623
teşekkür ederim canım , bende hastaneye önceden görüşmeye gidince bi bakayım kapılarınaevet kapı süsü yaptırdım. Normalde hastane kapılarında takmak için çivi tarzı bişeyler oluyor. Ama benm hastanedekinde baya kalın bir aparat var. O benm kapı süsüme olmayacağı için silikonlu minik havlu asacağı aldım. Onu kapıya takacağım.
Benimkide oyle gece tuvalete gittigimde bile uyaniyo sanki isi var pat kut vuruyoKızlar bebeğim 2 gündür çok fazla hareketli, tedirgin etti beni sabah uyanır uyanmaz başlıyor uyuyana kadar durmuyor. Normal mi
Sağlıkla gelsin miniğimizzKızlarrrrr, bebeğin serbest suyu kalmamış saat 3 gibi gireceğim sezeryana , dualarınızı bekliyorum![]()