- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #30.321
Benimde 38+3 te olacak canım erken değil bence, ilk değilse zaten 38+larda almak istiyor doktorlar
Çok stres yaptım nedense birden ama inşallah hayırlısı olsun hakkımızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 38+3 te olacak canım erken değil bence, ilk değilse zaten 38+larda almak istiyor doktorlar
Hastaneye götürecem. Evdeki kapılar camlı olduğu için duvara asacam odasındaKızlar hastaneye kapı süsü götürecekmisiniz?
Ya da evde neyle yapıştıracaksınız kapıya
Şimdiden düşünüp planlayayım dedim de
Gerçi daha kapı süsü bile gelmedi![]()
Ben orda hastanenin kapısına asmayı düşünüyorum ama ne ileHastaneye götürecem. Evdeki kapılar camlı olduğu için duvara asacam odasında
Doktor sorun görmedikten sonra bence çok da takılmamak lazım. Keyfini çıkaralım hamileliğin son haftalarınınSon ay kilo alımının biraz daha yavaşladığını duymuştum o yüzden endişelendim.
Benim senden bir hafta önce olacak 37+1 de ama sorun olduğunu sanmıyorum.. öncesinde de bana 38 diyordu senin tam zamanı bence..Kızlar bir şey sorucam 38+1 sezeryan dogum icin çok mu erken nasıl sizce ? Doktorum gayet iyi bir tarih diyor ama kafama takıldı yine de
Bucada profesör Dr Serkan güçlüye gittim orada yaptırdımMerhaba bende izmirdeyim detaylı vaktim geldi nerede yaptırdınız acaba?
Peki fiyatları nedir ozel muayenesi var sanırım.Bucada profesör Dr Serkan güçlüye gittim orada yaptırdım
Bazi doktorlar 39 bitmeden almamak lazim diyorlar o yüzden kafam karıştı inşallah bebeklerimiz en güzel şekilde ve zamanda sağlıkla gelirlerBenim senden bir hafta önce olacak 37+1 de ama sorun olduğunu sanmıyorum.. öncesinde de bana 38 diyordu senin tam zamanı bence.
Sıkıntı olacağını sanmıyorum canım.Haftan gayet güzelSelamlar kızlar. Bnde 24. Haftadan beri rahim ağzı yetmezliği yüzünden dikisliyim. Pazartesi kontrole gittim vajinada baskı var dedim doktor baktı kafası baya aşağıda o yüzden dedi istersen dikişi alayım dedi normalde 37 de alıyorum dedi ama Bn 36daydim. Cuma günü kontrole çağırdı kesin o gün alacak kendimi çok tedirgin hissediyorum dikişi alıp eve dönünce evde doğurmaktan korkuyorum![]()
Evet götüreceğim iki kapı süsü yaptırdım biri hastane için diğeri evKızlar hastaneye kapı süsü götürecekmisiniz?
Hastane kapılarında asmak için yer var canımBen orda hastanenin kapısına asmayı düşünüyorum ama ne ile
Çift taraflı bant falan tutarmıki acaba ?
Goturcez kuzum odasinin kapisina yapiskanli havluluk askilari ile astik belli.olmuyo zaten hastaneyede onla gotururum orda yapıştıririmKızlar hastaneye kapı süsü götürecekmisiniz?
Sen doğur artıkKizlar bugunde dogurmadimher an gelebilir modundayimm, yarin yine kontrolum var bakalimm, bu bir iki gundur vurmalari agritiyor artik alttan baski uyguluyo sanirim gelmeye hazirlaniyor
son bir haftamiz kaldi artik
![]()
Ablamın bebeğini 37+5 de sezeryanla aldılar. Hiç bir sorunu yok yeğenimin maşallah merak etme canım. Benide doktor 38+2 sezeryan yapacak nasipse.Bazi doktorlar 39 bitmeden almamak lazim diyorlar o yüzden kafam karıştı inşallah bebeklerimiz en güzel şekilde ve zamanda sağlıkla gelirler![]()
Ay kuşum maşallah fotonuz çok tatlı. Minik oğluşunlada tekrarlarsınız inşallahBütün hazırlıklarım tamam lohusa geceliklerimden taşlı tacıma kadar kapı süsümden isimli tuluma kadarbütün kokoş şeyleri yaptırdım. Bir de arkadaşlarım hamile hazırlamış. Resim de çektirdim. Tüm buldumcuk halimle
günümü bekliyorum.
Inşallah biz de sağlıkla hayirla alırız kucağımizaAblamın bebeğini 37+5 de sezeryanla aldılar. Hiç bir sorunu yok yeğenimin maşallah merak etme canım. Benide doktor 38+2 sezeryan yapacak nasipse.
Ben doğum için çikolata götüreceğim bütün kat hemşirelerine vs tutmayı düşünüyorum çikolata.doktora doğumdan sonra kaliteli bi hediye almak istiyorum çikolata vs değil de ne bileyim şöyle markalı bi fular tarzı bişey.aynı zamanda hemşirelere de çikolata götürmeyi düşünüyorum ama önce bi doğurup 1 ay falan kendime geleyim de öyleDenniscim sen hastaneye ne götüreceksin çalışanlar için hediye alacak mısın?dennisgo
Benim son kadın doğum doktorumla randevum 21 aralıkta Noelden hemen önce , çalışanlara birer kutu çikolata götüreyim diyorum . Doktora da alsam yoksa bebek olduktan sonra ayrıca birşey mi götürsem ?