2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Günaydın kızlar,
Son haftalarda kanaması olan oldu mu hiç? Dün peçeteye çok az gelecek kadar kan geldi sonra gece baktım bir ceviz büyüklüğü kadar gelmiş devamında. Bende bir de hemoroid çıktı onun bir etkisi olabilir mi? Ama hiç zorlanmadan değil kabız falan değilim çok öksürüyorum belki ondan olabilir

Günaydın kızlar son bir kaç gündür alerjim beni çok zorlamaya başladı. Her sabah deli gibi hapşırmaktan yoruldum. Ve her seferinde altıma kaçırıp çamaşır değiştirmekten de burnum sürekli tıkalı, gözümden yaş geliyor, zor nefes alıyorum ve alerji ilaçlarımı kullanamamak çok kötü… hamileliğin son zamanlarında hepimize kolaylıklar diliyorum.

Nişan kanamasıdır belki canım takitakip et bakalım.

Günaydın güzel anneler başta grubumuzda yer alan öğretmen arkadaşlar olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun
Nisan sen 2018 mayıs anneleri grubunda da mı vardın :)
Gümüş kapak reflü yatağı almayan varsa kasım indirimde biraz düşmüş fiyatlar kızlar. Bakabilirsiniz

Gümüş kapakları dolaptan çok uygun fiyata düşürdüm. Reflü yatağını da sağolsun arkadaşım gönderiyor :) kafam rahat

Kızlar hastaneye kapı süsü götürecekmisiniz?
Ya da evde neyle yapıştıracaksınız kapıya
Şimdiden düşünüp planlayayım dedim de
Gerçi daha kapı süsü bile gelmedi
evet kapı süsü yaptırdım. Normalde hastane kapılarında takmak için çivi tarzı bişeyler oluyor. Ama benm hastanedekinde baya kalın bir aparat var. O benm kapı süsüme olmayacağı için silikonlu minik havlu asacağı aldım. Onu kapıya takacağım.

ne kadar güzel yapmışsın canım , çok iyifikir aslında , bende tül bakayım çok güzel duruyor

teşekkür ederim canım , bende hastaneye önceden görüşmeye gidince bi bakayım kapılarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…