- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.301
Canım gözün aydınKızlar soranlara teşekkür ederim. Pazartesi 9 da suni sancı almaya başladım 4 te epidural istedim takıldı epidural takıldıktan sonra gayet rahattım. Tam açıklık oldu ama bebeğin kafa pozisyonu rotasyon yapmamış bekledik bekledik doktor riske atmak istemedi apar topar sezeryana girdim :) şükür ki kızıma kavuştum.. 2900 diyorlardı 3170 gr doğdu kızım. İkimizde sağlıklıyız , dikişlerim ağrıyor ama olacak o kadar. Kızım çok tatlı mis gibi kokuyor simsiyah saçları ile doğdu anası gibi:) eşim hep yanındaydı doğuma girdi. O ağladı ben ağladım tarif edilemez bi duygu.. şimdi emzirme ile uğraşıyoruz :)
Gözünüz aydın, güzel de bir kiloda doğmuş kızınızKızlar soranlara teşekkür ederim. Pazartesi 9 da suni sancı almaya başladım 4 te epidural istedim takıldı epidural takıldıktan sonra gayet rahattım. Tam açıklık oldu ama bebeğin kafa pozisyonu rotasyon yapmamış bekledik bekledik doktor riske atmak istemedi apar topar sezeryana girdim :) şükür ki kızıma kavuştum.. 2900 diyorlardı 3170 gr doğdu kızım. İkimizde sağlıklıyız , dikişlerim ağrıyor ama olacak o kadar. Kızım çok tatlı mis gibi kokuyor simsiyah saçları ile doğdu anası gibi:) eşim hep yanındaydı doğuma girdi. O ağladı ben ağladım tarif edilemez bi duygu.. şimdi emzirme ile uğraşıyoruz :)
Hayaller hayatlarGözünüz aydın, güzel de bir kiloda doğmuş kızınız
Bebekler doğdukça beni bir heyecan sarıyor
3 gündür evdeyim güya döne döne yatacaktım, ha bire yapacak bi şey buluyorum. Bi türlü dinlenmeye başlayamadım
Gözün aydın canım. Çok şükür kavuşmuşsun kızına inşaallah güzel güzel emer de üzmez annesiniKızlar soranlara teşekkür ederim. Pazartesi 9 da suni sancı almaya başladım 4 te epidural istedim takıldı epidural takıldıktan sonra gayet rahattım. Tam açıklık oldu ama bebeğin kafa pozisyonu rotasyon yapmamış bekledik bekledik doktor riske atmak istemedi apar topar sezeryana girdim :) şükür ki kızıma kavuştum.. 2900 diyorlardı 3170 gr doğdu kızım. İkimizde sağlıklıyız , dikişlerim ağrıyor ama olacak o kadar. Kızım çok tatlı mis gibi kokuyor simsiyah saçları ile doğdu anası gibi:) eşim hep yanındaydı doğuma girdi. O ağladı ben ağladım tarif edilemez bi duygu.. şimdi emzirme ile uğraşıyoruz :)
Benim bugün 37+4 , 3 kilo 60 Gr dedi doktor yani 3 kilo civarı doğacak inşallah , sağlıklı olsunlar da kiloyu doğunca da alıyorlar hiç canınızı sıkmayın, maşallah 3200 bile doğsa öyle minnak olmuyor oglumdan biliyorum400 500 Gr altı 3200 Gr oluyor sonrasinda bir iki gün içinde yine kilosu düşuyor o da bana küçük geliyor .kızım 4000 doğunca bı de hani imkan varken bir hafta daha mı buyuse diye düşündüm açıkçası
Tebrikler canım.. sağlıklı uzun bir ömrünüz olsun beraber yaşayacağınız..Kızlar soranlara teşekkür ederim. Pazartesi 9 da suni sancı almaya başladım 4 te epidural istedim takıldı epidural takıldıktan sonra gayet rahattım. Tam açıklık oldu ama bebeğin kafa pozisyonu rotasyon yapmamış bekledik bekledik doktor riske atmak istemedi apar topar sezeryana girdim :) şükür ki kızıma kavuştum.. 2900 diyorlardı 3170 gr doğdu kızım. İkimizde sağlıklıyız , dikişlerim ağrıyor ama olacak o kadar. Kızım çok tatlı mis gibi kokuyor simsiyah saçları ile doğdu anası gibi:) eşim hep yanındaydı doğuma girdi. O ağladı ben ağladım tarif edilemez bi duygu.. şimdi emzirme ile uğraşıyoruz :)
Benim de 34+5 te 2372 gr ve normal dedi.. 37+1 de doğacak sadece iki haftası kaldı.. ama bir sorun görmüyor doktor hatta çok memnun çünkü insülin kullanıyorum şekerden olumsuz etkilenmediğini düşünüyorlar..Kızlar şimdi kontrolden çıktık 34+0 2,5 kg sizce normal mi bana az gibi geldi 38+1 de sezeryan olacak
Ocean kullanmıştık kızıma. Wellcare ve ocean temiz içerikliydi. Sağlık ocağının verdiğini kullanmayın demişti doktorumuz.Kızlar bizde eve geldik çok şükür Metehan bey çok emmek istemiyor uyuyor. Emme savaşları başladı. Bu arada d vitamini damlası ne veriyorsunuz.
Döner umarım ama dönmezse de sağlık olsun. Sezaryen sonuçta bir ameliyat korkutması normal ama hızlıca olup bitecek sonra bebeğinle ilgileneceğin için sandığından daha kolay olacak benceKızlar kontrolden çıktım çok canım sıkıldı. Bebeğim hala ters pozisyonda, 3100 gram, bu saatten sonra tekrar doğum pozisyonu alır mı bilemiyorum. sezeryan olmaktan çok korkuyorum
Aww benim kiz da bugun 34+2 de 2.300 Gram geldi. Yakin gidiyor bizimkilerBenim de 34+5 te 2372 gr ve normal dedi.. 37+1 de doğacak sadece iki haftası kaldı.. ama bir sorun görmüyor doktor hatta çok memnun çünkü insülin kullanıyorum şekerden olumsuz etkilenmediğini düşünüyorlar..
Harika bir dogum olur Insallah canim . Cok at kaldiBugün kontrolüm vardı. Tarihim netleşti, doğum günümde, 8 aralıkta sabah sezaryen olacak. Anestezi henüz görmedi 2 aralıkta bir sonraki kontrolde gideceğiz. 37+1 de kavuşuyoruz kızımıza kaldı 2 hafta
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla aliriz kucağımızaBenim bugün 37+4 , 3 kilo 60 Gr dedi doktor yani 3 kilo civarı doğacak inşallah , sağlıklı olsunlar da kiloyu doğunca da alıyorlar hiç canınızı sıkmayın, maşallah 3200 bile doğsa öyle minnak olmuyor oglumdan biliyorum
Benimde 09 Aralık son çalışma günü, doktora regl tarihimi yanlış söyledim, sistemde öyle kaldığı için mecbur caliscamİzne ayrılmana mı o kadar var canm. 1 gün var seninle aramızda. Ben haftaya cuma ayrılıyorum. 12 aralıkta doğum.
Son ay kilo alımının biraz daha yavaşladığını duymuştum o yüzden endişelendim.Benim de 34+5 te 2372 gr ve normal dedi.. 37+1 de doğacak sadece iki haftası kaldı.. ama bir sorun görmüyor doktor hatta çok memnun çünkü insülin kullanıyorum şekerden olumsuz etkilenmediğini düşünüyorlar..
Benimde 38+3 te olacak canım erken değil bence, ilk değilse zaten 38+larda almak istiyor doktorlarKızlar bir şey sorucam 38+1 sezeryan dogum icin çok mu erken nasıl sizce ? Doktorum gayet iyi bir tarih diyor ama kafama takıldı yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?